• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

rahim filmi sonucum bu komple yazayım
KAVUM UTERİ NORMAL FORM VE HACMİNDE OLUP DOLUM EFEKTİ YOKTUR KONTRAST MADDE HER İKİ TUBADAN İNTRAPERİTONEAL MESAFEYE GECMİŞ VE BU ALANDA SERBEST OLARAK DAGILMISTIR SAG TUBA NORMAL CAPTA KONTURLARI MUNTAZAMDIR SOL TUBA GENİŞ LÜMENLİDİR SERVİKAL KANAL DOGAL GÖRÜNÜMDEDİR İNCELEME ALANINA GİREN DİGER OLUSUMLARDA PATOLOJİ YOKTUR
SONUÇ:
SOL TUBADA EKTAZİ

rahim filmi sonucum bu komple yazayım
KAVUM UTERİ NORMAL FORM VE HACMİNDE OLUP DOLUM EFEKTİ YOKTUR KONTRAST MADDE HER İKİ TUBADAN İNTRAPERİTONEAL MESAFEYE GECMİŞ VE BU ALANDA SERBEST OLARAK DAGILMISTIR SAG TUBA NORMAL CAPTA KONTURLARI MUNTAZAMDIR SOL TUBA GENİŞ LÜMENLİDİR SERVİKAL KANAL DOGAL GÖRÜNÜMDEDİR İNCELEME ALANINA GİREN DİGER OLUSUMLARDA PATOLOJİ YOKTUR
SONUÇ:
SOL TUBADA EKTAZİ
Canım burdaki yazıdan Anladığım sol tüpünde Genişleme oluştuğu. Ama inş tedavine bir engel çıkartmaz.

slm arkadaşlar hayırlı kandiller dilerim su mübarek günde çileden çıktım 2013 senesinde rahim filmimi cektırdım sonucu doktoruma gösterdim ozamanki doktorum bana hic bir sorun yok tüplerde dedi gittiğim tüp bebek merkezınde bunun rahatlığı ile rahim filmimi götürmedim hic bir sorun cıkmadıgını sonucumda söyledim bugun seytan dürttü beni nerden aklıma geldiyse aldım filmi bugun ku kontrolümde götürdüm doktor baktı rahim filmi sonucunda sol tubada ektazi yazıyr tabi bunu ben anlamadığım için hic bir sorun yok dendıgı ıcın gayet rahatım neyse seval hanım sol tüpte genişleme olmus yapışıklık var dedi inanın dondum kaldım tüp bebek tedavisine engelmi bu sorun dedım hayır dedı ama benım ıcım rahat degıl bu tip durumla karsılasan varmı lütfen acil cvplarınızı bekliyorum yapışıklık nedir neye neden olur kafamda deli sorular
İyi akşamlar,öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun.canım soruna yanıt olabilirmi bilmiyorum ama yazayım dedim.ben iki normal hamilelik yaşadım,iki oglum var dogumdan sonra endometriozis oldu.bagırsak,yumurtalık.rahim birbirine yapışmış 6 ay önce amaliyat oldum.organları birbirinden ayırdılar çukulata kisti vardı yanısıra.tüpün biri kapanmış biri açık tüp bebek tedavisi görücem bu ay sonunda inşaallah dua ediyorum olur.

İyi akşamlar,öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun.canım soruna yanıt olabilirmi bilmiyorum ama yazayım dedim.ben iki normal hamilelik yaşadım,iki oglum var dogumdan sonra endometriozis oldu.bagırsak,yumurtalık.rahim birbirine yapışmış 6 ay önce amaliyat oldum.organları birbirinden ayırdılar çukulata kisti vardı yanısıra.tüpün biri kapanmış biri açık tüp bebek tedavisi görücem bu ay sonunda inşaallah dua ediyorum olur.
merhabalar öncelikle gecmıs olsun benım tüplerimde tıkanıklık yok anladığım kadarı ile sol tüpte genişleme deniyor ve bu nedemekse ben bunu anlamadım sadece genişleme yazıyor rahım filmi sonucunda :KK43:

ssssssllllllmmmmmmmmm kizlar bugun dr randevum vardi
Allah nasip ederse 10 ocak transfer tarihim ...:KK49::KK49::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Merhaba arkadaşlar.. burdaki herkes aynı dertten muzdarip anlıyorum.. okadar zor bir sınav tarifi imkansız.bende 25 yasindayim 1 tüp bebek denedik sonuç pozitif fakat 8 hafta ya kadar beklendi kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum.. Allah nasip etmedi.. nisanda tekrar düşünüyorum amerikan hastanesinde.. sizlerde bilgisi olan varsa tecrübesini dinlerim. Allah herkese bu sene gönlünün muradına kavustursun.

amin hep beraber inşallah canim seni transfer gununmu 12 si
Hayır canım,transfer günü için gidicem,ama ay sonuna dogru adet oluyorum galiba ay sonu olur.bütün kontroller yapıldı.ben Almanya'da yaşıyorum burda biraz işlemler yavaş oluyor bakalım çok sabırsızım

Hayır canım,transfer günü için gidicem,ama ay sonuna dogru adet oluyorum galiba ay sonu olur.bütün kontroller yapıldı.ben Almanya'da yaşıyorum burda biraz işlemler yavaş oluyor bakalım çok sabırsızım
ben de yurt dişi canim doğru zamanda ve hayirlisi ile olsun tedavin inşallah,,,

Merhaba arkadaşlar.. burdaki herkes aynı dertten muzdarip anlıyorum.. okadar zor bir sınav tarifi imkansız.bende 25 yasindayim 1 tüp bebek denedik sonuç pozitif fakat 8 hafta ya kadar beklendi kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum.. Allah nasip etmedi.. nisanda tekrar düşünüyorum amerikan hastanesinde.. sizlerde bilgisi olan varsa tecrübesini dinlerim. Allah herkese bu sene gönlünün muradına kavustursun.
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza. Seni de listeye ekledim. Sizde sorun neydi?

Selam bende 2015 ten umutlu olup tup bebek yaptırıcak olanlardanım bende pkos var diyetisyene başladım zayıflamaya çalışıyorum biraz kilo vereyim tüp bebek yaptıracağım Mayıs sonu inşallahhh

Back