Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıntı yapmamışsın ama herhalde bana dedin canım) çok tek ederim.. Cümlemiz mutluluktan uçarız inşCanım ya senin adina cok sevindim umarım bizde senin gibi hic beklemedigimiz an aliriz hamile haberimizi sen o guzel haberi aldin bizlerede nasip olur inşallah
30 gecesi yola çıktık memleketime gelmek için 6 saatlik yolu 16 saatte geldik dün sersem gibi girdim yılbaşına bugünde kendime gelmeye çalışıyorumKızlar yeni yılın ilk günü nasıl geçti?
Canım sen ne yapıyosun tedavidemisinn30 gecesi yola çıktık memleketime gelmek için 6 saatlik yolu 16 saatte geldik dün sersem gibi girdim yılbaşına bugünde kendime gelmeye çalışıyorum
Sen naptın tatlım nasılsın bebişle
arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Oooo maşallah subhanallah canim-cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib eder insallah ne güzel bi müjde buarkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Calla iyiyiz herhalde canım şu anda pek kendini hissettirmiyor oh ne güzel annenin yanına gittin yani, gözün Aydın, tadını çıkar.30 gecesi yola çıktık memleketime gelmek için 6 saatlik yolu 16 saatte geldik dün sersem gibi girdim yılbaşına bugünde kendime gelmeye çalışıyorum
Sen naptın tatlım nasılsın bebişle
Ay gözün Aydın canım, ne zaman başlıyorsun? Artık tedavide diye yazayım mı hemen?Günaydın
ikinci tedaviye başlıyorum.
Yok canım şu an beklemedeyim 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene kadar hamile de kalamadım tüp bebeğe karar verdik yine tuttu ama gelişmedi 1ay falan oldu daha düşeli doktorum şubat adetinden sonra çağırdı duruma göre başlıcaz ondan sonraCanım sen ne yapıyosun tedavidemisinn
İnşaallah canımsın.Allah gönlüne göre verir inşaallah.beninde iki oglum var ikiside normal kadın hastalıgı geçirdim normal yollardan çocugum olmuyor.yaşım 30 bende senin gibi bu ayın sonuna adet oluyorum tedaviye başlayacagız ikimizde inşaallah hayırlı sonuçlar alırız senenin sonunda bebeklerimizi kucagımıza alırızKız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Merhabalar, bu senede bizede inşaallah huzurlu,mutlu,umut dolu ve iman içerisinde yaşamayı Hz.Allah nasip etsin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin.sanada inşaallah küçük bir kuzucuk nasib eder.umudunu yitirme mutlu olursun görüşmek üzere.Yok canım şu an beklemedeyim 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene kadar hamile de kalamadım tüp bebeğe karar verdik yine tuttu ama gelişmedi 1ay falan oldu daha düşeli doktorum şubat adetinden sonra çağırdı duruma göre başlıcaz ondan sonra
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için rabbim benim gibi isteyen herkese nasip eder inş hayırlısıyla sağlıklısıyla doğru zamandaMerhabalar, bu senede bizede inşaallah huzurlu,mutlu,umut dolu ve iman içerisinde yaşamayı Hz.Allah nasip etsin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin.sanada inşaallah küçük bir kuzucuk nasib eder.umudunu yitirme mutlu olursun görüşmek üzere.