• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım ya senin adina cok sevindim umarım bizde senin gibi hic beklemedigimiz an aliriz hamile haberimizi sen o guzel haberi aldin bizlerede nasip olur inşallah
Alıntı yapmamışsın ama herhalde bana dedin canım;)) çok tek ederim.. Cümlemiz mutluluktan uçarız inş:KK49::KK49:

kızlar, mutlu yıllarınız olur inşallah . bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve ona göre kaç yumurtanız oldu ve toplandı? yazarsanız sevinirim ;)

Kızlar yeni yılın ilk günü nasıl geçti?
30 gecesi yola çıktık memleketime gelmek için 6 saatlik yolu 16 saatte geldik dün sersem gibi girdim yılbaşına bugünde kendime gelmeye çalışıyorum :KK45:
Sen naptın tatlım nasılsın bebişle

30 gecesi yola çıktık memleketime gelmek için 6 saatlik yolu 16 saatte geldik dün sersem gibi girdim yılbaşına bugünde kendime gelmeye çalışıyorum :KK45:
Canım sen ne yapıyosun tedavidemisinn

arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... :anneadayı::nazar: Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....

0hatu0 0hatu0 kiz bir gun girmedim neler duyuyoyorum aaaaaaa valla oyle sevindim ki canim sok sok sok oldum sen nasilsindir kimbilir, bizler buradan boyle saskinlik içinde kalinca,:KK64:,masaAllah:nazar::nazar::nazar: subhanAllah Rabbim saglikli hayirli evlatlardan eylesin ,kokusunu içine çekmeyi nasip etsin insaaaallllaahhh bacim ,
ay bi de ilaç alacaktin adet sokturucu goruo musun Rabbimin hikmetini ya yaaaaa:KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK31::KK31::KK31:
topikte basi çektin inşallah darisi bizlere hayirlisi ile boool bool dua istioruz ona gore.....

Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... :anneadayı::nazar: Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Oooo maşallah subhanallah canim-cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib eder insallah ne güzel bi müjde bu

Calla iyiyiz herhalde canım şu anda pek kendini hissettirmiyor;) oh ne güzel annenin yanına gittin yani, gözün Aydın, tadını çıkar.

Canım sen ne yapıyosun tedavidemisinn
Yok canım şu an beklemedeyim 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene kadar hamile de kalamadım tüp bebeğe karar verdik yine tuttu ama gelişmedi 1ay falan oldu daha düşeli doktorum şubat adetinden sonra çağırdı duruma göre başlıcaz ondan sonra

"0hatu0, post: 3863bulantilari488903"]Calla iyiyiz herhalde canım şu anda pek kendini hissettirmiyor:KK66: oh ne güzel annenin yanına gittin yani, gözün Aydın, tadını çıkar.[/QUOTE]
0hatu0@ Canim baslamadimi bulantilarin.umarim hamilelik guzel gecer.tadini cikar herseyin, ne canin isterse ye kendije guzel bakki bebis buyusun insallah optum annecik....:KK52:

Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
İnşaallah canımsın.Allah gönlüne göre verir inşaallah.beninde iki oglum var ikiside normal kadın hastalıgı geçirdim normal yollardan çocugum olmuyor.yaşım 30 bende senin gibi bu ayın sonuna adet oluyorum tedaviye başlayacagız ikimizde inşaallah hayırlı sonuçlar alırız senenin sonunda bebeklerimizi kucagımıza alırız

Yok canım şu an beklemedeyim 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene kadar hamile de kalamadım tüp bebeğe karar verdik yine tuttu ama gelişmedi 1ay falan oldu daha düşeli doktorum şubat adetinden sonra çağırdı duruma göre başlıcaz ondan sonra
Merhabalar, bu senede bizede inşaallah huzurlu,mutlu,umut dolu ve iman içerisinde yaşamayı Hz.Allah nasip etsin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin.sanada inşaallah küçük bir kuzucuk nasib eder.umudunu yitirme mutlu olursun görüşmek üzere.✋

Merhabalar, bu senede bizede inşaallah huzurlu,mutlu,umut dolu ve iman içerisinde yaşamayı Hz.Allah nasip etsin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin.sanada inşaallah küçük bir kuzucuk nasib eder.umudunu yitirme mutlu olursun görüşmek üzere.✋
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için rabbim benim gibi isteyen herkese nasip eder inş hayırlısıyla sağlıklısıyla doğru zamanda

Selamlar ben geldim. Herşey yolundaymış kızlar. E2 verdim bugün. İlaçlarımı aynı dozda kullanmaya devam. Pazar günü yumurtalarım çatlamasın diye çatlatmama iğnesi vurulucam. Pzts gene kontrol.

slm arkadaşlar hayırlı kandiller dilerim su mübarek günde çileden çıktım 2013 senesinde rahim filmimi cektırdım sonucu doktoruma gösterdim ozamanki doktorum bana hic bir sorun yok tüplerde dedi gittiğim tüp bebek merkezınde bunun rahatlığı ile rahim filmimi götürmedim hic bir sorun cıkmadıgını sonucumda söyledim bugun seytan dürttü beni nerden aklıma geldiyse aldım filmi bugun ku kontrolümde götürdüm doktor baktı rahim filmi sonucunda sol tubada ektazi yazıyr tabi bunu ben anlamadığım için hic bir sorun yok dendıgı ıcın gayet rahatım neyse seval hanım sol tüpte genişleme olmus yapışıklık var dedi inanın dondum kaldım tüp bebek tedavisine engelmi bu sorun dedım hayır dedı ama benım ıcım rahat degıl bu tip durumla karsılasan varmı lütfen acil cvplarınızı bekliyorum yapışıklık nedir neye neden olur kafamda deli sorular

Back