Evet cn variyi akşamalr cnm benim eşimde azosperm hastası sizde çıkış varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cn variyi akşamalr cnm benim eşimde azosperm hastası sizde çıkış varmı
Canım ya seni cok iyi anlyrm kıskanclık degil bizim hissettiklerimiz.sadece icimiz gercekten acıyo.normalde ben ignebende buraya okadr cok gırıyorumkı ıse gıdıncede hemen burayı aignerum herseyı okuyorum cok sey ogrendım ve bıseyler yapmak ıstıyorum.ıns arkdsım bu son olur mutlu olursunuz.namazdan sonra kendım ıcımde sızın ıcınde dua edıyorum.okadr anlıyorum kı.kımseye derdınıde anlatamıyosun.ama rabbım bızımde yuzumuzu guldurcek ıns.benımde 2. denemem olcak..gecen bı hamıle haberı alınca gozyaslarımı tutamadım esım sarıldı uzulme dedı.kıskanclık degılde ınsanın ıcı burkuluyor
Canım ya seni cok iyi anlıyrm bizim ki kıskanclık degil sadece icimiz gercekten cok acıyo.onceden ben igneden bile cok korkardm simdi tedavide yaşadıklarmı düsününce nasıl bir güc ki bu kadar acıya dayanıyrm diyorumbende buraya okadr cok gırıyorumkı ıse gıdıncede hemen burayı acıyorum herseyı okuyorum cok sey ogrendım ve bıseyler yapmak ıstıyorum.ıns arkdsım bu son olur mutlu olursunuz.namazdan sonra kendım ıcımde sızın ıcınde dua edıyorum.okadr anlıyorum kı.kımseye derdınıde anlatamıyosun.ama rabbım bızımde yuzumuzu guldurcek ıns.benımde 2. denemem olcak..gecen bı hamıle haberı alınca gozyaslarımı tutamadım esım sarıldı uzulme dedı.kıskanclık degılde ınsanın ıcı burkuluyor
Tedavin hayırlı olsun canım sonunda bebeğini kucağına alırsın inş ben beklemedeyim malum bilgin var mı canım bilmiyorum ama bizde 2.aynı yerde yaptırcaz malesef donmuşum yok ocaktan sonra fiyat artışı olucak diyolar acaba bize artmış fiyattan mı eski fiyattan mı yaparlar gittiğim merkezde her sene 1000 lira kadar artış oluyo daKızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
Canim Rabbim kolaylik versin tedavinde inşallah mahzun etmesin müjdeni almayi da nasib etsin bu arada ben merkezimi değiştirdim istanbul ivf de karar kıldım şubat ayi inşallahKızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
Valla canım bizim 300 tl arttırmışlar yeni yılda. Biz orada 2 . Tedavi görecek olunca, indirim oldu. Maalesef benim de hiç donmuşum olmadıTedavin hayırlı olsun canım sonunda bebeğini kucağına alırsın inş ben beklemedeyim malum bilgin var mı canım bilmiyorum ama bizde 2.aynı yerde yaptırcaz malesef donmuşum yok ocaktan sonra fiyat artışı olucak diyolar acaba bize artmış fiyattan mı eski fiyattan mı yaparlar gittiğim merkezde her sene 1000 lira kadar artış oluyo da
Slm.kizlar bugun doktordaydim tedavime basladik igne verildi menopur 2 toz bi.su seklinde umarim fazla doz değildir bu 75IUM yaziyor
Kızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
cnm bugunden itibaten.inslh guzel olumlu gelismelerle baslarsin yeni yila ,Kızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
Âmin cümlemiz için yeni yıl yeni umutlar demek olur inş....cnm bugunden itibaten.inslh guzel olumlu gelismelerle baslarsin yeni yila ,
inşallah hepimizin yüzü güler 2015 te :)hayirlisi olsun hakkında inşallah tez vakitte muradına nail olursun
inşallah canim hamiş topiğinde bulusalimmmmmmmmmminşallah hepimizin yüzü güler 2015 te :)
süper Olurinşallah canim hamiş topiğinde bulusalimmmmmmmmmm
hatu seni hatırlıyorum aynı dönemde yaptırmıştık haziranda öncesinde 2 dış gebeliğim vardı.iki embriyoyla haziranda tüp bebek yapıldı negatif sonuç aldım.bayramdan sonra dondurulmuş embriyom var bi tane onu yaptırırım diyodum hamile kaldım.yine dış gebelik oldu zaten sağ tüpüm kapalı sol tüpüm açıktı açık olan da 2 kere dış gebelik gçirmiş oldu.üstelik sağ yumurtalıkta kist görüldü ve kanamaya başladığı için bayram öncesi apar topar ameliyat oldum.tüplerim alındı.tüplerim alındığı için kendimi rahatlamış hissediyorum bir daha dış gebelik yaşamayacağını bilmek güzel ve bitmek tükenmek bilmeyen karın ağrılarım hepsi gerişde kaldı allahıma çok şükür.şimdi bugün dr la görüşmem var inşallah da ocak ayında dondurulmuşumu almayı düşünüyorum.allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.2015 annesi olmayı çok istiyorum.inşallah hep beraber oluruz.
banada doktor verdı gecen sefer 5 yumosum olmustu.ama ustunu okuyunca kanser rıskını artırır gıbı bısey yazmıstı sende bı bak ıstersen.burda kullananlardan olmlu sonuclar olan olmus.ses kalınlıgı ve yuzde tuylenme yapıyomuş.oyuzden ben cesaret edemedım.tedavıye kadr ıncır kuru yapcam.en azından bıtkısel bıde polen arı sutu laıte ıcıb.karar senın.cocuklar onemlı ama saglımızda onemlıKizlar ben Mart ayinda tedaviye baslayacaktim ama doktorum 6 ay ara vermemi istedi tedaviyi hazirana erteledi. Rezerv azligi nedeniyle biesteron dhea kullanmami istedi tedaviden önce 4 ay boyunca kullanacam kullanılan oldu mu