• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Bakla canım ne duyduğum ne de bildiğim bir konu. Inş doktorunun bildiği bir şey vardır. Allah yardımcın olsun inş canım. Inş yarına adetin kesilir diyelimo_O
ya sanmıyorum ama işimizşansa kaldı artık doktor ihmal kurbanı olucam farkındayım.... hem çok sinirliyim hemde olan biraz umudum vardı onuda yitirdim ...sırf doktorun stajyer doktorun deneme tahtası olucam....kimi kime şikayet edicemki birkere daha anladım devlet hastanelerin nasıl işlediğini görmüş oldum ...çok sinirliyim şuan çok :(

ya sanmıyorum ama işimizşansa kaldı artık doktor ihmal kurbanı olucam farkındayım.... hem çok sinirliyim hemde olan biraz umudum vardı onuda yitirdim ...sırf doktorun stajyer doktorun deneme tahtası olucam....kimi kime şikayet edicemki birkere daha anladım devlet hastanelerin nasıl işlediğini görmüş oldum ...çok sinirliyim şuan çok :KK43:
Canım şaşırdım açıkçası ama adet gördüğün halde yumilerin gelişti demekkii ondan demiştir drun ztn rahim agzını temizliyolar olurmu olurr bakalım hayırlısı olsun hakkınızdaa

Merhaba Arkadaşlar 2,5yıllık evliyim tokatta yaşıyorum öğretmenim 3 kez kmyasal gebelik yaşadım eylülde aşılama yaptırdım tutmadı ocakta tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz inşallah. Ama adetim ocağın sonuna denk geliyo nasıl olucak bilmiyorum

benim ilk tup bebek randevuma 12 gun kaldi:KK45::KK53::KK8::rolleyes:
az kalmis canim tedavine ,hakkında hayirlisini versin Rabbim
kızlar, ben de yarın görüşmek için doktora gidiyorum inş. öğretmenim o yüzden opu nun ve transferin 15 tatile denk gelmesini istiyoruz. tabi biz ayarlıyoruz ya da ayarlamaya çalışıyoruz da, allah yürüyün bakalım diyecek mi? önceki tedavimi yapan doktora tekrar gideceğim. hem önceki tedavi olumlu sonuçlandığı için hem de doktorun ve merkezin ilgisinin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğümüz için. inş bu defa da olumlu sonuç alırım ve sonuna kadar sağlıkla sürero_Oşu ana kadar hiç bir şey yoktu. şimdi birden içimde garip ve karmaşık duygular belirdi. allahım hepimizi evlatlarına kavuşturur inş:nazar::anneadayı:
Rabbim denk getirsin canim gönlüne gore olur ins tedavin bebeisine kavuşursun ,cümleten ins....
Evet gelismis yumurta oyle demisti hemsireye.bakalim sabaha kadar durcakmi ka
canim senin durumun da farkli gelio ama dr la bir görüşme sanssin olsaydı , Allah yar ve yardimcin olsun kendini fazla sikmamaya calis ....
Merhaba Arkadaşlar 2,5yıllık evliyim tokatta yaşıyorum öğretmenim 3 kez kmyasal gebelik yaşadım eylülde aşılama yaptırdım tutmadı ocakta tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz inşallah. Ama adetim ocağın sonuna denk geliyo nasıl olucak bilmiyorum
mrb canim sorununuz neydi sizin?ocak adetinle baslarssin tedaviye ins

az kalmis canim tedavine ,hakkında hayirlisini versin Rabbim

Rabbim denk getirsin canim gönlüne gore olur ins tedavin bebeisine kavuşursun ,cümleten ins....

canim senin durumun da farkli gelio ama dr la bir görüşme sanssin olsaydı , Allah yar ve yardimcin olsun kendini fazla sikmamaya calis ....

mrb canim sorununuz neydi sizin?ocak adetinle baslarssin tedaviye ins
Canım Bizim sorun yok denildi yani sebepsiz

Allahumme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve teferricu biha kubreti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve selim kizlar bu salavati 51 kez ya gece yada sabah namazindan sonra cekin ve gonlunuzden gecenin hayirlisini isteyin ben bugun çektim sabah doktordayim.ins gelismeleri yazicam

Günaydınlar bende bugün adeti bekliyorum ve tedavim başlayacak inşallah. Birbirimiz için dua edelim.

Slm.kizlar bugun doktordaydim tedavime basladik igne verildi menopur 2 toz bi.su seklinde umarim fazla doz değildir bu 75IUM yaziyor

Back