• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Bende 2 ay üstüne priluton diye ilaç kullandım 2 hafta anca oldum öyle tedavi başladım 16.gün anca bitti ilaçlarım normalde 15 günde transferi olan bile var ama benim böyle zor iştee direniyolar temizliğimi bile yaptım evimdee bizimki haberli hamilelik plunca:D Kayınvalidem diyo ne temizliği şimdi diyom öylesine sonra diyom kendi kendime bebek gelcek ona yapıyomm:D:D
canim benim Rabbim tez vakitte gonlunun muradini versin ins

kizlar bende muayene oldum ilac dozu aysrlandi ilk ignemi doktorum yapti 4igneyi vurup kontrole gitcem durum cok iyi dedi doktr morfoloji ve sayi sorundu ama cok iyi anlatti doktor herseyi cok buyutmeyin sabirla bekleyin dedi buarada ilaclarim 750lira tuttu

kizlar bende muayene oldum ilac dozu aysrlandi ilk ignemi doktorum yapti 4igneyi vurup kontrole gitcem durum cok iyi dedi doktr morfoloji ve sayi sorundu ama cok iyi anlatti doktor herseyi cok buyutmeyin sabirla bekleyin dedi buarada ilaclarim 750lira tuttu
Ne ilaç kullanıyosun cnm tedavin hayırlı olsun❤️❤️

Kızlar pazartesi opu var dua edin bana

Aynn cnm benimde pazartesi opu var gerci ben tecrübeliyim ama insan heyecanlanıyo yinede bakalım inşAllah bol bol yumurtlamısızdır:D
kızlar inşlh opunuz bol kaiteli yumoşalrınızla kolay geçer hepsi döllenir....
Merhaba kızlar bende nisanda ilk denememi yapıcam kısmetse.. Bizim problemimiz eşimde varikosel ameliyatı oldu ve 2 ay sonra bugun ilk spermiogramı verdi çok şükür canlı sperm bulundu ve değerl:nazar:erimiz yükselmiş. Hemen donduruldu spermler nisana kadar da ara ara gidip vereceğiz sperm ve dondurulacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Şuan tedavi gören arkadaşların hepsiii güzl haberlerini tez elden alırlar inşallah:KK37::D:KK24:
nisana kadar bol spermleriniz olsun...
tedavin hayırlıolsun ve sonu bebeli olsun....

Tşkler canım, iyiyim şükür sen nasılsın?
iim cnm ya geç kalktım bende kahvaltımı yapıyorum öğlen eşim gelicek o gelene kadar ev işimi bitiricem ne olsun bide haftaya sınavım var arada derde ders çalışıyom:-)

iim cnm ya geç kalktım bende kahvaltımı yapıyorum öğlen eşim gelicek o gelene kadar ev işimi bitiricem ne olsun bide haftaya sınavım var arada derde ders çalışıyom:-)
Oh afiyet olsun biz daha kahvaltıya başlamadık;) ne sınavı var tatlım?

Oh afiyet olsun biz daha kahvaltıya başlamadık:KK66: ne sınavı var tatlım?
benim bitmek üzere.:-):-)ben acıktan imam hatip lisesini okuyorum ocağın ilk haftası sınavımız var onun derslerine çalışıyorum cnm

Back