2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

günaydın kızlarr bu sabah benim kırmızılar geldi bu adetin 18. günü kanımı verip bir sonraki adetle tedaviye başlıycam
opusu olacaklar kaliteli bol yumişleriniz olur inşallaaah
merhaba canım tedavin hayırlı olsun 18. gün kan vereceğim demişsin neden veriliyorki. benim bildiğim adetin 2. günü tedavi başlıyor.

merhaba canım tedavin hayırlı olsun 18. gün kan vereceğim demişsin neden veriliyorki. benim bildiğim adetin 2. günü tedavi başlıyor.
teşekkür ederim canım tedavi öncesi dr bir test istedi tedavim o testin sonucuna göre olacak ocak adetiyle başlıycam tedaviye

hakkinda hayirlisi olsun insallah.bende sisli memoriale gidicem ocakta insallah.doktor olarak kime gitmeyi dusunuyosun

Kizlar bende dun adet oldum 21.gun gel dedi ocagin 16 geliyor bakalim 3 embriyomdan saglam cikicakmi ne olcak bilmiyorum dua edin ne olur iyi ciksin Bidaha yeniden yumurta toplamaya gerek kalmasin cok zor pskolojim alt ust oldu gecen hafta degerim dustu dusmeseydi dun kese gorucektim kismet olmadi

herseyin hayirlisi. Rabbim bu tedavini muvaffak etsin insallahh

kızlar, ben de yarın görüşmek için doktora gidiyorum inş. öğretmenim o yüzden opu nun ve transferin 15 tatile denk gelmesini istiyoruz. tabi biz ayarlıyoruz ya da ayarlamaya çalışıyoruz da, allah yürüyün bakalım diyecek mi? önceki tedavimi yapan doktora tekrar gideceğim. hem önceki tedavi olumlu sonuçlandığı için hem de doktorun ve merkezin ilgisinin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğümüz için. inş bu defa da olumlu sonuç alırım ve sonuna kadar sağlıkla sürerşu ana kadar hiç bir şey yoktu. şimdi birden içimde garip ve karmaşık duygular belirdi. allahım hepimizi evlatlarına kavuşturur inş

Aminnnn canim allah islerini rast getirsin diledigin gibi olsun hersey canim kacinci denemen olucak sorun neydi senin rabbim 2015 bize anneligi nasip etsin insallah

Aminnnn canim allah islerini rast getirsin diledigin gibi olsun hersey canim kacinci denemen olucak sorun neydi senin rabbim 2015 bize anneligi nasip etsin insallah
Âmin canım inş. Bilgilerim 1 . Sayfada tabloda da var. 3 . Deneme olacak inş. Pco asıl sorun

Şu an tedavide olan arkadaşlar, çatlatma iğnesini vuranlar, iğneler yapılırken E2 değerlerimiz kaç çıktı? Nasıldı?

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

Nasıl yani canım? Adetliyken yapılır mı hiç aşılama? Ilk defa duyuyorum ve pek mantıklı gelmedi. Doktorunu arayabilir mi?

Nasıl yani canım? Adetliyken yapılır mı hiç aşılama? Ilk defa duyuyorum ve pek mantıklı gelmedi. Doktorunu arayabilir mi?
ya maalesef arayamıyorum çünkü devlet hastanesi hafta içi sadece işlem yapıyorlar... kafayı yemek üzereyim ya dün gecede çatlatma iğnemi vurdum o bile kesmedi kanamayı yani yoğun değil ama var yani. yaa bu nasıl iş böyle bişey ne duydum ne gördüm .boşuna vücuduma ekstra ilaçları aldım.madem adet bitmedi neden bana kullandırttılar bi dünya iğneyi ya napmalıyım ben bilmiyorum.

Canım sen adetin 3 . Günü başlamadın mı iğnelere? Ee bu zamana kadar bitmeliydi adetin Çoktan..

Canım sen adetin 3 . Günü başlamadın mı iğnelere? Ee bu zamana kadar bitmeliydi adetin Çoktan..
evet ama bitmedi hala devam ediyor. yani son muayenemi cuma günü yaptı doktor görmedi adet kanamamı gördü baktı inceledi .nasıl olurda böyle bir ihmalsizlik yaparda bana çatlatma iğneni vurul cumartesi pazartesi aşılaman olcak dedi neye göre dedi bunu ya .hala var kanamam

Canım şimdi tam anlayamadım. Kusura bakma üst üste sordum ama. Senin cuma kanaman devam ediyordu ve bunu görmedi mi doktor? Akıl var mantık var. Adetliyken nasıl bebek olur ki?

Canım şimdi tam anlayamadım. Kusura bakma üst üste sordum ama. Senin cuma kanaman devam ediyordu ve bunu görmedi mi doktor? Akıl var mantık var. Adetliyken nasıl bebek olur ki?
evet devam ediyordu aynı bugünkü gibi azda olsa geliyordu.muayene etti ve dediki cumartesi çatlatma iğneni vurul pazartesi aşılaman olucak dedi.bende şöle düşündüm heralde bu akşama biter kanamam yada çatlatma iğnesinin salgıladığı bi hormon varmış o adet olsan bile duruduryormuş kanamayı ama nerde hala devam ediyor.pazartesi günü adetimin 10. günü oluyor.benim normalde 6-7 gün sürer adetim ama bu bi kaça aydır düzensiz adet döngü sürem gecikiyor 50 günde bir oluyordum zaten sanırım adet kanamam da o yüzden devam ediyor hala .

Bakla canım ne duyduğum ne de bildiğim bir konu. Inş doktorunun bildiği bir şey vardır. Allah yardımcın olsun inş canım. Inş yarına adetin kesilir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…