• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Slm kizlar nihayet regl.oldum pazartesi doktorcuma gidecegim ins ignelere baslariz cok heycan var acayip olmuycak gibi gelsede icimde bi kıpırtı var
Hadi gözün Aydın diyelim canım Allah'ım tez zamanda olumlu sonuç aldırsın inş:nazar::anneadayı:

bende pko var internetten araştırdım bu test genelde kanser hastalarına yapılıyormuş vücudunun direncinie bakalım dedi ama bu konuda nasıl bi tedavi uygulayacak bilemiyorum biraz korktum kanser le ilgili yorumları okuyunca ama benim histereskopi ve smear testlerim temiz çıktı valla merakla bekliyorum testi yaptıracağım günü fazladan tedavim bi ay daha gecikti
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah birşey çıkmaz.

İyi akşamlar kızlar yavaş yavaş canlanmaya başlamış burası bende dün adet oldum biraz erken geldi ilaçlardan düşükten böyle oldu heralde hiç olmamasından iyidir heralde :KK45:

İyi akşamlar kızlar yavaş yavaş canlanmaya başlamış burası bende dün adet oldum biraz erken geldi ilaçlardan düşükten böyle oldu heralde hiç olmamasından iyidir heralde :KK45:
Başlıyor musun tedaviye canım?

Aynn cnm benimde pazartesi opu var gerci ben tecrübeliyim ama insan heyecanlanıyo yinede bakalım inşAllah bol bol yumurtlamısızdır:D
Canım nerelerdesin sen? Geçen gün yazdım tedavide ama hiç görünmüyor diye. Nasıl geçti iğne Süreci? Kaç yumi oluştu? Bak ortalıktan kaybolma, haberlerini sık sık yaz;)

Merhaba kızlar bende nisanda ilk denememi yapıcam kısmetse.. Bizim problemimiz eşimde varikosel ameliyatı oldu ve 2 ay sonra bugun ilk spermiogramı verdi çok şükür canlı sperm bulundu ve değerl:nazar:erimiz yükselmiş. Hemen donduruldu spermler nisana kadar da ara ara gidip vereceğiz sperm ve dondurulacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Şuan tedavi gören arkadaşların hepsiii güzl haberlerini tez elden alırlar inşallah:KK37::D:KK24:

Merhaba kızlar bende nisanda ilk denememi yapıcam kısmetse.. Bizim problemimiz eşimde varikosel ameliyatı oldu ve 2 ay sonra bugun ilk spermiogramı verdi çok şükür canlı sperm bulundu ve değerl:nazar:erimiz yükselmiş. Hemen donduruldu spermler nisana kadar da ara ara gidip vereceğiz sperm ve dondurulacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Şuan tedavi gören arkadaşların hepsiii güzl haberlerini tez elden alırlar inşallah:KK37::D:KK24:
Hoşgeldin tatalım.1. Sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da listeye ekleyim seni de..

Y
Canım nerelerdesin sen? Geçen gün yazdım tedavide ama hiç görünmüyor diye. Nasıl geçti iğne Süreci? Kaç yumi oluştu? Bak ortalıktan kaybolma, haberlerini sık sık yaz:KK66:
yaaa canım sakarya-istanbul git gel cok yorucu oluyo benim için ondan pek tele bakamıyorum iğne sürecim uzun sürdü cnm yaa benim hep böylee pko oldugu için gec gelisiyo bu gece catlatma iğnesi olcam 11 de yarın iğne yok pazartesi toplancak inşAllah galiba 8-10 tane cıkcak ama transfer bidahaki aya olabilir diğeride öyle olmustu işte nasip sen napıyosun cnmm ne durumdasın

Y

yaaa canım sakarya-istanbul git gel cok yorucu oluyo benim için ondan pek tele bakamıyorum iğne sürecim uzun sürdü cnm yaa benim hep böylee pko oldugu için gec gelisiyo bu gece catlatma iğnesi olcam 11 de yarın iğne yok pazartesi toplancak inşAllah galiba 8-10 tane cıkcak ama transfer bidahaki aya olabilir diğeride öyle olmustu işte nasip sen napıyosun cnmm ne durumdasın
Bende de pco var canım. Ve adetim kolay kolay gelmez:( ocağın ilk Günlerinde tarlusal la getireceğim galiba adeti. Sende de öyle oluyor mu?

Bende de pco var canım. Ve adetim kolay kolay gelmez:KK43: ocağın ilk Günlerinde tarlusal la getireceğim galiba adeti. Sende de öyle oluyor mu?
Bende 2 ay üstüne priluton diye ilaç kullandım 2 hafta anca oldum öyle tedavi başladım 16.gün anca bitti ilaçlarım normalde 15 günde transferi olan bile var ama benim böyle zor iştee direniyolar temizliğimi bile yaptım evimdee bizimki haberli hamilelik plunca:D Kayınvalidem diyo ne temizliği şimdi diyom öylesine sonra diyom kendi kendime bebek gelcek ona yapıyomm:D:D

Kızlar pazartesi opu var dua edin bana
canim ins bol bol yumoslarin olur, hakkında hayirlisi olsun
tedavin hayirli olsun canim Rabbim yardimcin olsun

Back