2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

mrb arkadsım benımde yas 36 yasta ılerleyınce kaybedecek zaman yok gıbı gelıyo

inşallah canım bu son olur evet işte ya yaşı düşündükçe insan iyice endişeleniyo

Çok Haklısın canım

kızlar size bişey sormak istiyorum benim genetik testlerim dahil tüm testlerim yapıldı şimdiki tüp bebek doktorum benden lenfosit subsed diye bi test istedi devlet hastanesi yapmıyor bu testi mecbur özelde yaptırıcam aranızda bu testi yaptıran varmı vücudun bağışıklığına bakılıyomuş adetin 18. ve 24. günleri arası yaptırmamı söyledi
bide adetim gecikti 3 gün zaman geçmek bilmiyor biran önce tedaviye başlamak istiyorum ama sürekli uzuyor süre

Bu testi doktoronuz sizden neden istedi. Sizdeki sıkıntı nedir. Ben ilk defa duyuyorum.

Bu testi doktoronuz sizden neden istedi. Sizdeki sıkıntı nedir. Ben ilk defa duyuyorum.
bende pko var internetten araştırdım bu test genelde kanser hastalarına yapılıyormuş vücudunun direncinie bakalım dedi ama bu konuda nasıl bi tedavi uygulayacak bilemiyorum biraz korktum kanser le ilgili yorumları okuyunca ama benim histereskopi ve smear testlerim temiz çıktı valla merakla bekliyorum testi yaptıracağım günü fazladan tedavim bi ay daha gecikti

bende buraya okadr cok gırıyorumkı ıse gıdıncede hemen burayı acıyorum herseyı okuyorum cok sey ogrendım ve bıseyler yapmak ıstıyorum.ıns arkdsım bu son olur mutlu olursunuz.namazdan sonra kendım ıcımde sızın ıcınde dua edıyorum.okadr anlıyorum kı.kımseye derdınıde anlatamıyosun.ama rabbım bızımde yuzumuzu guldurcek ıns.benımde 2. denemem olcak..gecen bı hamıle haberı alınca gozyaslarımı tutamadım esım sarıldı uzulme dedı.kıskanclık degılde ınsanın ıcı burkuluyor

ya bır sorum olcak ben ıncır kuru yapcamda ocakta tupe baslıycaz .yumurtamın cok olmasını ve dondurmak ıstıyorum .acaba ocak 18 e kadr ıncır yapsam ıgnelerle agır olurmu

ya bır sorum olcak ben ıncır kuru yapcamda ocakta tupe baslıycaz .yumurtamın cok olmasını ve dondurmak ıstıyorum .acaba ocak 18 e kadr ıncır yapsam ıgnelerle agır olurmu
Canım hiç bilmiyorum ama bir zararı olur mu ki? Prolaktin i yükseltirse tedavi falan iptal olur mu?ben de çok yumi Olmasını istiyorum. Hiç dondurulmuşum olmadı olsa her şey daha kolay olurdu

Canım hiç bilmiyorum ama bir zararı olur mu ki? Prolaktin i yükseltirse tedavi falan iptal olur mu?ben de çok yumi Olmasını istiyorum. Hiç dondurulmuşum olmadı olsa her şey daha kolay olurdu
proloktınım yuksek degıl.sımdı ben 18gıbı reglı olcam ve tedavıye baslıycaz.ben bır kur yaptım ve ara verdım aslında 7 gun ara verılıyoda ben tupe yakın 15 gun ara verdım.haftaya baslıycam ıgnelere kadr kullancam.gecen sefer 5 tane oldu sonuç yok.aslında tek ıstedıgım buseferde kotu sonuclanırda en azından dondurulmıuslarım var dıyıp tedavıde bıraz rahat olabılmek.o 12 gun gecmek bılmıyo.bıcok sey okudum bazıları yapmıs .ama ben ılk kurde acayıp kasık agrsıs oldu.ama ıgneler baslayınca bırakcam.kararım bu yonde bakalım.2 aydırda duzenlı aru sutu polen kulannıyom.kalıte ıcın.saracoğlu bı vıdeosunda tup bebek oncesı yumurtlar azsa yapın dedı.ıste tek preblem tedavıden nekadr once yapmak gerekıyo

.?????

Kizlar size bisey sorucam pco adet düzensizliğine neden oluyo onu biliyorum ama benim kilo almamada sebeb oluyo sizede kilo aldiriyomu acaba
Hemde nasil hastaliktan once 55 kilo idim 3 senedir tedavi tedavi derken.oldu.kilo 82 rejim yapiorum hala veremedim dusun cok zor bela resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…