2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

fiyatı nedir ortalama emseyde

herkese merhaba,ben de siteye yeni üye oldum..benim de 2 tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı,2015 te Allah nasip ederse 3.denemeyi düşünüyoruz..şimdi Prof.Kaan Aydos'un peşine düştüm:)) randevu almaya çalışacağım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım 1. Sayfadaki listedeki sıraya göre bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim

NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
esila79..............35...........Gürgan CLINIC...............azosperm...............................2..................?????
beni eklermisiniz

Ya fiatlarda artar demi 2015 te şunu bir normallestiremediler, az mktarla her zaman denensede yas gidiyor diye düşünmesek .her ayda olmasam diye umut ediyorum yine geldi gelmiyesice.9 ay gelme bebis getir demi.rabbim bilir hayirlisi inşallah. Hepiniz opuldunuz canim

Değişicek canım bildiğim kadarıyla fiyatlar 1000 tl falan farkeder heralde maddi manevi herşey sil baştan Allahım güç kuvvet versin bizlere

4300du ekimde 2015 de ne olur evet bin tlye kadar artar arti ilaç fiati.zaten bugun yarin derken zaman geciyor, rabbim hayirli zamanlarda nasip etsin, bizim gibi olanlara bol bol para nasip etsin.bilet mi alsak yılbaşında vursa ne güzel olurdu.tabi ben alana kadar yeni yil geliyor hic aram yokta.ama yüklü bir para lazim kesemize bereket lazim işin özü.

Bende her sene alıyodum bu sene almıcam şansım yok bende 5900 ödedim sırf merkeze 2.de aynı yerde yaptırcam çokta bi indirim yok bide zam gelicek aynı hesabı bulucak

Slm kızlar bende sanırım 2015 annesi adayıyım 3 yıl 7 aylık evliyim yaşım 23 sorun ağır pko 1.denemede yumurta olusmadı tedavi iptal
2.denemede tek yumurta oluştu aşılamaya döndük sonuc negatif
3.denemede 14 yumi toplandı 8i döllendi 2 si 5.güne gitti dondurduk 1 ay sonra transfer oldu sonuc pozitif ama 5+... Da düştü kürtaj oldum
4.debeme bugun 4.gün iğnelerimi kullandım gonalf 225 yarın kontrol var bakalım neler duycaz benim hikayem böylee hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun cocuk sesinden bıktığımız günleride görelim hayırlısıyla

Bu arada yazmayı unuttum merkezim kadıköy şifa hastanesi drum furkan kayabaşoğlu canım doktorum

Bende her sene alıyodum bu sene almıcam şansım yok bende 5900 ödedim sırf merkeze 2.de aynı yerde yaptırcam çokta bi indirim yok bide zam gelicek aynı hesabı bulucak
rabbim hayırlı yer nasip etsin memorialda deniyeceğim bende 3 tüpü aynı yerde yaptırma gafletinde bulndum .hayırlısı sanada banada canım rabbim ol desin olsun bebişimiz bitsin imtihanımız inşallah

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım kısaca özetlemek gerekirse 24 yasındayım 8 senelik evliyim 1 kızım var doğumdan sonra pko olduğumu öğrendim ve kızıma doğal yolla hamile kaldım hic bi sorun yasamadan pko olduğumu öğrenince ilk basta önemsemedim sevgili özel hastanede bir doktorcuk bana progestan adlı meşhur ilacı verdi hic bir tahlil vs yapmadan ve bu ilaç 6 ay kullanma sınırı var iken bana bu ilacı tam 2 sene içirdi doktoruma cok güvendıgım için hic araştırmadım bile en büyük hatam buydu 55 kilo iken ilaçtan sonra oldu kilom 75 derken başka hastaneye gittim ordakı doktorum bu ilacı nasıl 2 sene içersin diyip hayrete düştü hormon testleri yapıldı vs ilaçlar hormonları alt üst etmiş düzeltmeye yönelik bir tedavi uygulandı oranlar yarı yarıya indi fakat kilo hızla artmaya devam etti suan 80 ne dayandı neyse derken yumurtlama takibi tedavisine başladık sonuç negatif asılama olmam gerektıgını söyledı rahim filmi cektırdık sonuç temiz hic bi sorun yok 1 sene ara verdim derken fertijin tüp bebek merkezını duydum seval hanıma gitmeye karar verdim bu yaz asılama denendi sonuç negatif bana yumurtalarımın kalın olduğunu spremin dölleyemediğini direk tüp bebeğe geçmemizi önerdi 2 3 ay ara verdim suan rejimdeyim ins 4 5 kilo versem bile tedaviye desteklıyıcı olacağını düşünüyorum ocağın 16 sı gibi ins tüp bebek için gidicem dilerimki diğer arkadaşlar gıbı ılk denemede hamile kalırım rabbim tüm evlat özlemi çekenlerin derdine derman olsun 1 kızım var cok sükür 6 yasında anne kardeş diiyince gözlerim doluyor artık pko cok zor bi hastalık allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…