sen de hoşgeldin canım aramıza:) inş dileğne çarçabuk ulaşırsın:) bence de yaşın ve eşinin durumu le aşılamayla boşa vakit geçirme. ben zaten aşılamanın çoğu insan üzerinde etkili olduğunu düşünmüyorumMerhaba, bende aşılama kısmından tüpe atlayanlardanım... Geçen ay başarısız bir aşılama yaşadımbrş yumurtam oluşmuştu, çok ümitlendim ama yine olmadı 34 yaşındayım, 2 yıllık evliyiz, eşim 9 ay evvel varikosel ameliyatı geçirfi, ileri hızımız halen sıfır yıkamadan sonrada sıfırdı! Hiç hamile kalamadım bende, artık acaba dr mun bilmediği benimle ilgili başka bir sıkıntı mı var diyorum? Bu ay kontrole gidicez, bakalım neye karar vereceğiz? Ama aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum...
Canım benim rahim filmim temiz, fsh:7 diğer hormonlarımda iyi...azıcık kıpırdasa şu spermler! :) bende diyarbakır memorial de yaptırıyorum, ama acaba ankaraya mı gitsem diyede düşünmüyor değilim?zaten asilama bizim durumumuzda cok sacma. ben de 3 asilama gecirdim maalesef.keske direk tup bebege gecseydim ama o donem bilemiyosun.bi umut diyosun. benim kocisim de varikosel amwliyati oldu. degerler iyi.ama gebelik olusmayinca bizde ocak ayinda sisli memorialde tupe baslicaz insallah. sende bisey yoktur insallah ama yine de rahim filmi dahil her turlu testini yaptir. her sey guxel olacak asma sufatini kizzzzzz
zaten
canım sen de 1. sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim:)zaten asilama bizim durumumuzda cok sacma. ben de 3 asilama gecirdim maalesef.keske direk tup bebege gecseydim ama o donem bilemiyosun.bi umut diyosun. benim kocisim de varikosel amwliyati oldu. degerler iyi.ama gebelik olusmayinca bizde ocak ayinda sisli memorialde tupe baslicaz insallah. sende bisey yoktur insallah ama yine de rahim filmi dahil her turlu testini yaptir. her sey guxel olacak asma sufatini kizzzzzz
zaten
Yaş:34 yer: diyarbakır hastane:memorial dicle sorun:sperm ileri hız 0 1.deneme tüpsen de hoşgeldin canım aramıza:) inş dileğne çarçabuk ulaşırsın:) bence de yaşın ve eşinin durumu le aşılamayla boşa vakit geçirme. ben zaten aşılamanın çoğu insan üzerinde etkili olduğunu düşünmüyorumsen de 1. sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da lsteye ekleyim seni....
Canım beni de yazabilirsin listeye, umarım tüp bebek tedavisine başlayabilirim, bu ay hiç yumurtam olmadı...Liste güncellll
Canım listeye eklendinYaş:34 yer: diyarbakır hastane:memorial dicle sorun:sperm ileri hız 0 1.deneme tüp
Listeye ekledim tatlımHosbulduk canim 30 yasindayim tuplerim alindi ucuncu deneme olacak ama nerede yapacagimi bilmiyorum kafam karisik biraz.
İlk once tabi birsure kendime vakit ayiracagim ondan sonra bakicam artik duruma gore tatlim
Canım seni de listeye ekledimCanım beni de yazabilirsin listeye, umarım tüp bebek tedavisine başlayabilirim, bu ay hiç yumurtam olmadı...
NİCK...........YAŞ.......MERKEZ..................SORUN.......................................DENEME SAYISI........... veee SONUÇ
Espoirs 35 Belirsiz FSH yüksek, yumurta rezervi az 2 1. Yumurta erken çatladı /2. yumurta büyümedi
canım sen de 1. sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim:)
Eklendin tatlım30 yasindayim.sisli memorialde ilk kez tup bebek tedavisi gorucwm.sorunumuz morfoloji.
adaylara basarilar dilerim :)
Eklendin tatlım
Ay canım kusura bakma, hemen düzelttimkızzzzzzzzzzz 34 yaşında niye yazdın beni. niye yaşlandırıyon yavvvvvvvvvv :d
daha 30 (otuz) yaşında tazecik bir çıtırım hahahah
Canım Hoşgeldin, seni de listeye ekliyorum.Merhaba hanımlar istanbuldayim
35 yaşındayım ocak sonu gibi emsey hospitalde tüp bebek yaptırılan inşallah...ilk denemem olacak....1 ay önce rahimde yapisiklik varmış histereskopi oldum insallah allah emkelerimizi boşa cikartmasin
Merhaba hanımlar istanbuldayim
35 yaşındayım ocak sonu gibi emsey hospitalde tüp bebek yaptırılan inşallah...ilk denemem olacak....1 ay önce rahimde yapisiklik varmış histereskopi oldum insallah allah emkelerimizi boşa cikartmasin
Çok tesekkur ediyorum iyi dileklerin için inşallah bu kadar kolay okurhoşgeldiiiiiiiiiiiiinnasılsın ben iyiyim benim de ilk denemem ocak ayında olacak inşallah :) istanbul memorialde yaptırıyom ben de . histeroskopi olmuşun ne güzel kurtulmuşun bak sıkıntıdan . inşallah yavrunu da kucağını alınca heeepsi geçicek bu günlerin, hiç hatırlamiyican bile :)
Çok tesekkur ediyorum iyi dileklerin için inşallah bu kadar kolay okurçok tedirginim.....sizin sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?