2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

sen de hoşgeldin canım aramıza:) inş dileğne çarçabuk ulaşırsın:) bence de yaşın ve eşinin durumu le aşılamayla boşa vakit geçirme. ben zaten aşılamanın çoğu insan üzerinde etkili olduğunu düşünmüyorum sen de 1. sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da lsteye ekleyim seni....

Canım benim rahim filmim temiz, fsh:7 diğer hormonlarımda iyi...azıcık kıpırdasa şu spermler! :) bende diyarbakır memorial de yaptırıyorum, ama acaba ankaraya mı gitsem diyede düşünmüyor değilim?

canım sen de 1. sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim:)

Yaş:34 yer: diyarbakır hastane:memorial dicle sorun:sperm ileri hız 0 1.deneme tüp

Hosbulduk canim 30 yasindayim tuplerim alindi ucuncu deneme olacak ama nerede yapacagimi bilmiyorum kafam karisik biraz.
İlk once tabi birsure kendime vakit ayiracagim ondan sonra bakicam artik duruma gore tatlim

Liste güncellll
Canım beni de yazabilirsin listeye, umarım tüp bebek tedavisine başlayabilirim, bu ay hiç yumurtam olmadı...
NİCK...........YAŞ.......MERKEZ..................SORUN.......................................DENEME SAYISI........... veee SONUÇ
Espoirs 35 Belirsiz FSH yüksek, yumurta rezervi az 2 1. Yumurta erken çatladı /2. yumurta büyümedi

Hosbulduk canim 30 yasindayim tuplerim alindi ucuncu deneme olacak ama nerede yapacagimi bilmiyorum kafam karisik biraz.
İlk once tabi birsure kendime vakit ayiracagim ondan sonra bakicam artik duruma gore tatlim
Listeye ekledim tatlım

Canım seni de listeye ekledim maaşallah listemiz artıyor. İnş yakın zamanda da hep HAMİLEEEEEEE diye yazarım sonuçlara

Merhaba hanımlar istanbuldayim
35 yaşındayım ocak sonu gibi emsey hospitalde tüp bebek yaptırılan inşallah...ilk denemem olacak....1 ay önce rahimde yapisiklik varmış histereskopi oldum insallah allah emkelerimizi boşa cikartmasin

Canım Hoşgeldin, seni de listeye ekliyorum.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiin nasılsın ben iyiyim benim de ilk denemem ocak ayında olacak inşallah :) istanbul memorialde yaptırıyom ben de . histeroskopi olmuşun ne güzel kurtulmuşun bak sıkıntıdan . inşallah yavrunu da kucağını alınca heeepsi geçicek bu günlerin, hiç hatırlamiyican bile :)

Çok tesekkur ediyorum iyi dileklerin için inşallah bu kadar kolay okur çok tedirginim.....sizin sorun ne?

Çok tesekkur ediyorum iyi dileklerin için inşallah bu kadar kolay okur çok tedirginim.....sizin sorun ne?

bizim sorun morfoloji. kendileri %3 yukselmeyi dusunmuyolar sanirim biz de artik onu sallamamaya karar verdik ve tup bebis deniyicez. insallah ilk seferde yavrumu kucagima almak nasip olur. cok heyecanliyim.ostanbula gitmwk ocin gun sayiyorum . bi yandan da siki bi diyet ve her gun kosu. insallah gidene kadar devam edicem yavruma kavusmak icin cektigim cile kutsaldır oy kurban olam ona ben bak gelmeden sevdim sebimiiii oy gelse bi neler yaparim ki ben ona. yollarina ölürümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…