• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

benimde eşim varikosel amelıyatı oldu fakat deişen bişi olmadığı için doktor amca tüp bebek dedi snra bizde tüp bebek için rapor çıkardık ilaçları aldık adetimi beklıyorz bı kac gun vardı ama ben adet olmadım 1 hafta gectı strestendir dedım ama yınede bı bakım dedım meğersem hamıleymısım ama kan verdıgım günün gecesi düşük oldu ve gitti sımdı bi kaç ay normal yolla olur ümidiyle bekleme kararı aldık olmazsa şubatta falan baslıcaz tedaviye.bizde durum böyle :)
Canım yaa çok üzüldüm merak etme gerisi gelir inşallah :)))

ooooo, morfoloji düşmüş iyice... bence aşılama ile hiç vakit ve nakit kaybetme. hem de vücudunu hırpalarsın.
bizde sayı ameliyat öncesi 35 milyondu , ameliyat sonrası 75milyon ve arttığı da oldu bazı testlerde.
ileri hareketli ameliyat öncesi %4 ; ameliyat sonrası %9.
morfoloji ameliyat öncesi %2, ameliyat sonrası %11.

bu değerlerle 3 aşılama geçirdim ve tutmadı. yani demem o ki tatlım, hiçççççççççççççç aşılama ile uğraşma. saçma bir teknikkk... normal ilişki gibi, sadece yıkama yapıyorlar o da zaten çok etkili değil... o ki yardımcı üreme tekniklerine geçtiniz, direk tüp bebek yaptır kurtul anacımmmm gerisi hikaye şahsi kanaatim...
Haklısın canım herkes aynı şeyi söylüyor ama devlete gidiyorum bütün aşamalardan geçmek zorundayım galiba bakalım hakkımızdan hayırlısı

gelir inşallah benim ümidim ve umudum sonsuz inşallah olmasada ahirete kalır bu duygu napalım yeterkı kaybedenlerden değilde kazananlardan olalım :)
Giden bebeklerimiz bizim şefeatçilerimiz inş. Onlar bizi orada bekliyor olacaklar Allah'ın izniyle..,

merhaba kızlar bende 2015 de anneolmak için çabalayanlardanım tüp bebek aşamasındayız rabbim evlatsız bırakmasın

merhaba kızlar bende 2015 de anneolmak için çabalayanlardanım tüp bebek aşamasındayız rabbim evlatsız bırakmasın
Hoşgeldin Aramıza canım. Ilk deneme mi olacak inş? Sorun ne? YAŞ kaç? Tanıtır mısın kendini bize. ;)

Hoşgeldin Aramıza canım. Ilk deneme mi olacak inş? Sorun ne? YAŞ kaç? Tanıtır mısın kendini bize. :KK66:
hoşbuldum canım :) evet ilk deneme inş.ilk denemede pozitif sonuçlar alırız yaşım 26 karışık sorunlar var ya bizde eşimde morfoloji var ama sayı hareket çok iyi bende adet düzensizliği vardı 6 kere yumurtlama ilacı kullandım ama olmadı 2,5 yıldır istememe rağmen aşılama yapılmadı çünkü yeni öğrendik ki tüpler açık fakat şekil bozukluğu var saolsun eski doktorum çekmişti hsg yi ama görememiş

hoşbuldum canım :) evet ilk deneme inş.ilk denemede pozitif sonuçlar alırız yaşım 26 karışık sorunlar var ya bizde eşimde morfoloji var ama sayı hareket çok iyi bende adet düzensizliği vardı 6 kere yumurtlama ilacı kullandım ama olmadı 2,5 yıldır istememe rağmen aşılama yapılmadı çünkü yeni öğrendik ki tüpler açık fakat şekil bozukluğu var saolsun eski doktorum çekmişti hsg yi ama görememiş
allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder inş. pco var mı sen de ? ben de de adet düzensizlii var ama benim ki pco:(

Meraba kızlar bende tüp bebek düşünenlerdenim.allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

Merhaba sorun düşük over yetmezliği yani amh düşüklüğü.yasım 31 ilk denemem olacak.cok korkuyorum acıkcası..

Merhaba sorun düşük over yetmezliği yani amh düşüklüğü.yasım 31 ilk denemem olacak.cok korkuyorum acıkcası..
Allah'ım yüzünü güldürsün inş... Neşeyle sonuçlandırmış inş..amh değerin kaç canım?

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 te tüp bebek tedavisi görücem bu 4.denemem olacak inşallah Rabbim inşallah olur diye dua ettiklerimizin çok şükür oldu sevincini yaşatır hepimize

Amin canım inşallah allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.amh 0.27 fsh normal.bir kez aşılama yaptırdım negatif şimdi direk tüp bebeğe yönlerdi doktor.ama onda bile % 5 şans verdi.

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 te tüp bebek tedavisi görücem bu 4.denemem olacak inşallah Rabbim inşallah olur diye dua ettiklerimizin çok şükür oldu sevincini yaşatır hepimize
Canım sen de Aramıza Hoşgeldin. :) maaşallah topiğimizi Bayağı şenleniyor;) senin YAŞ kaç? Sorun ne canım?

Back