Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza Hoşgeldin canım. YAŞ kaç? Daha önce hiç tedavi denediniz mi?selam hanımlar bende 3 yıllık evliyim evlenmeden önce çocukları çok severdim ama hemen bir çocuğum olsun istemedim ama evliliğimde bu ancak 4-5 ay kadar sürdü..sonrasında inanılmaz bir bebk düşüncesi sardı kadın olmak bu olsa gerek..ancak bu istek bu kadar kolay olmadı eşieme artık bebek konusunda daha fazla beklemeyelim dedim eşim de onun zamanını ben bilirim dedi ! neyse beraber karar verdik ve başladık bebiş çalışmalarına ama malesef ki 3 senedir ne gelen var nede giden bende hiç bir sorun çıkmadı eşimde varikosel çıktı ve 4 ay önce ameliyat oldu..o lafını hatırlattıkça çok üzülüyor böyle olacağını düşünememiştim diyor aslında kalbi çok temiz lafının nereye gideceğini düşünmüyor neyse lafı çok uzattım kusura bakmayın eşimin ocak ayında vereceği teste göre bizde aşı yada tüpe geçeceğiz nasip olursa hayırlısıyla inşallah o zamana kadar bi mucize olurda gelir meleğimiz inşallahve hepimize bol şansss
hoşbuldum canım şubatta 30 olcam nasipse :) ilk sene biliyosun önemsemiyo doktorlar 2.sene 4 kez klomen 1 çatlatma iğnesi vuruldum eşimede 2.sene sonuna kadar değerlerin iyi dendi hep oyalandık malesef bi tedavi falan olmadı o yüzdendeAramıza Hoşgeldin canım. YAŞ kaç? Daha önce hiç tedavi denediniz mi?
sizde sorun ne nasıl süreçlerden geçtiniz=?Aramıza Hoşgeldin canım. YAŞ kaç? Daha önce hiç tedavi denediniz mi?
Hosgeldin arkadasim aramiza insaallah kendiliginden olur.bu surec zor .evet 13 yil oldu halen bende neden bir lafmi ettimki yada esim buyuk bir lafmi etti diyor tovbe ediyorum.rabbim imtihani vermis ortak noktamizda insaallah olur hepimizin kucaklari bebeis olur orucluyum rabbim duami kabul etsin aminselam hanımlar bende 3 yıllık evliyim evlenmeden önce çocukları çok severdim ama hemen bir çocuğum olsun istemedim ama evliliğimde bu ancakinn 4-5 ay kadar sürdü..sonrasında inanılmaz bir bebk düşüncesi sardı kadın olmak bu olsa gerek..ancak bu istek bu kadar kolay olmadı eşieme artık bebek konusunda daha fazla beklemeyelim dedim eşim de onun zamanını ben bilirim dedi ! neyse beraber karar verdik ve başladık bebiş çalışmalarına ama malesef ki 3 senedir ne gelen var nede giden bende hiç bir sorun çıkmadı eşimde varikosel çıktı ve 4 ay önce ameliyat oldu..o lafını hatırlattıkça çok üzülüyor böyle olacağını düşünememiştim diyor aslında kalbi çok temiz lafının nereye gideceğini düşünmüyor neyse lafı çok uzattım kusura bakmayın eşimin ocak ayında vereceği teste göre bizde aşı yada tüpe geçeceğiz nasip olursa hayırlısıyla inşallah o zamana kadar bi mucize olurda gelir meleğimiz inşallahve hepimize bol şansss
Canim iyidir bereketlenecek sayfan insallah az kaldi bebis haberlerineMaaşallah arkadaşlar, bugün hareketli gibi sayfamız nasılsınız? Ben de okuldan geldim şöyle bir göz atıyorum
Canım bizde sorun pco ;( benim Ocak Ayında yaptırırsak inş 3 . Deneme olacak.sizde sorun ne nasıl süreçlerden geçtiniz=?
canım ağzından bal damlıyor sanki :) inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş.Canim iyidir bereketlenecek sayfan insallah az kaldi bebis haberlerine
Benim yaşım 26. Dediğin gibi bende öğretmenim. Ankarada başladı bizim maceramız . 2015 hepimiz için hayırlı olur inşallah. Bu sayfada ankara güvende tedavi olan arkadaş varmı merak ettim.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş inşallah bebişlerlede gelecekler :) yeni gelenler nerede yaşıyorsunuz tedavılerı nerede görüyorsunuz?anladığım kadaryla topiğin yaş ortalaması 27 ve 30 arası :) herkes hemen hemen aynı yaşlarda ve genelde öğretmen tevafuk işte :) neyse herkes teker teker o güzel haberı verır inşallah..
amiiiinn inşallah :) güzel olcak güzel..Benim yaşım 26. Dediğin gibi bende öğretmenim. Ankarada başladı bizim maceramız . 2015 hepimiz için hayırlı olur inşallah. Bu sayfada ankara güvende tedavi olan arkadaş varmı merak ettim.
Hakkından hayırlısı canım benim Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlısıylaCanım bizde sorun pco ;( benim Ocak Ayında yaptırırsak inş 3 . Deneme olacak.
hoşbuldum canım istanbuldayım çapaya gidiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu onu bekliyoruz ocakta test vercek sonuca göre... Yani beklemedeyiz :) sizlerde durum nasılyeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş inşallah bebişlerlede gelecekler :) yeni gelenler nerede yaşıyorsunuz tedavılerı nerede görüyorsunuz?anladığım kadaryla topiğin yaş ortalaması 27 ve 30 arası :) herkes hemen hemen aynı yaşlarda ve genelde öğretmen tevafuk işte :) neyse herkes teker teker o güzel haberı verır inşallah..
Hakkından hayırlısı canım benim Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlısıyla
hoşbuldum canım istanbuldayım çapaya gidiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu onu bekliyoruz ocakta test vercek sonuca göre... Yani beklemedeyiz :) sizlerde durum nasıl
benim de esim varikosel ameliyati oldu martta ama uxerinden 3 asilama gecti maalesef yalnizca biri kimyasal gebelikle sonuclandi. simdi tup bebege gectik. insallah sizde asilamaya falan gerek kalmadan hamile kalirsin. sizin degerler nasildi? yani ileri hareketli ve morfoloji kac?
geçmiş olsun canım bazısına yarıyo bu amelıyat bazısına yaramıyo ya da nasip kısmet diyelim...
görümcemin 10 sene olmamış eşi ameliyat olmuş meğerse tek sorunları varikoselmiş 3 tüp bebk denemesi negatif olmuş.ameliyatından 1 ay sonra hemen hamile kalmış kızı 1 yaşına gelince 2.ye hamile kalıyo ve 3.kızıda daha 1 yaşında maşallah inşallah sizinde hayırlısıyla bi bebişiniz olur..gelelim bizim değerlere hepsini yazıcam dha anlaşılır olsun sende yaz karşılaştıralım olur mu
ilk testi eşimin 2012 yılında totalde 63 milyon hareket %32
2.testi bi sene sonra mlde 8 mlyon totalde 33,2 milyon morfoloji 3 hareket %52
3.testi 3 ay sonra: 22 milyon ileri hareketli %68 totalde 63 milyondu morfoloji 3
4,test 20 gün sonra:mlde 7 milyon totalde 23,450,000 ileri hareket %20 morfoloji 2
varikosel ameliyatından 2 ay önceki sonuç
5.test ml de 9,6 milyon totalde 31,8 morfoloji 3 hareket %53
ve en sonki testimiz ameliyattan 3buçuk ay sonraki testimiz
mlde 12 milyon totalde 43,440,000 ileri hareketli %50 morfoloji 1
benimde eşim varikosel amelıyatı oldu fakat deişen bişi olmadığı için doktor amca tüp bebek dedi snra bizde tüp bebek için rapor çıkardık ilaçları aldık adetimi beklıyorz bı kac gun vardı ama ben adet olmadım 1 hafta gectı strestendir dedım ama yınede bı bakım dedım meğersem hamıleymısım ama kan verdıgım günün gecesi düşük oldu ve gitti sımdı bi kaç ay normal yolla olur ümidiyle bekleme kararı aldık olmazsa şubatta falan baslıcaz tedaviye.bizde durum böyle :)Hakkından hayırlısı canım benim Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlısıyla
hoşbuldum canım istanbuldayım çapaya gidiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu onu bekliyoruz ocakta test vercek sonuca göre... Yani beklemedeyiz :) sizlerde durum nasıl