Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bende novafertil in hastasıyım. Allah'ın işine bak nerede denk geldik.:) benim doktorum dilek hanımdı. Senin?Novafertil de. Sen
Daha belli değil yarın ilk muayene. Ama sami beymiymis fuat beye gitcektik o doluymus ama hepsi bir bakiyomus[/QUOTE]0, post: 37788727, member: 488903"]Yaa bende novafertil in hastasıyım. Allah'ın işine bak nerede denk geldik.:) benim doktorum dilek hanımdı. Senin?
Daha belli değil yarın ilk muayene. Ama sami beymiymis fuat beye gitcektik o doluymus ama hepsi bir bakiyomus[/QUOTE]0, post: 37788727, member: 488903"]Yaa bende novafertil in hastasıyım. Allah'ın işine bak nerede denk geldik.:) benim doktorum dilek hanımdı. Senin?
Merhaba canım bende iki tüp bebek denemesi yaptırdım özel de ilkinde iki embriyo transfer edildi. 2. Sinde 3 embriyo transfer edildi normalde yine 2 tane olacaktı diğerinde sağlıklı çözüldü boşa gitmesin diye o da verildi 2 tanesi tuttu ama 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok zor du. Şimdi 2 tane Dondurulmuş var rabbim onları nasip etsin inşallah. Yani demem o ki özelde 2 tane koyuyorlar tabi tutma ihtimali yüksek se genellikle 1 tane ve en sağlıklı da öyle. Bizde ciddi morfolojik sorun var ne kadar sağlıklı görünme lerde embriyo kalitesi düşük oluyor. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin.ya ben iki aydir takip ediyorum tup bebek bolumunu ama ilk kez böyle birseyle karsilastim. hakkaten boyle bisey varsa ne iyi olur :) peki ne yapmam gerek iki embriyo transferi olmasi icin. sen ne yaptin iki embriyon da tutundu mu ne oldu???? bi de sizde sorun neydi ki?
hayırlı cumalar canım amiin ecmain:) annen ıcın allah sabır versın mekanı cennet olsun inş.senın ıcınde allah şifa versın canım.peki bu guatırın belırtılerı nelerdir? sadece tahlılle mı çıkıyor yoksa belırtılerı var mı?Dr sacmaligi tahlil bile yapmadan asilama olmaz malesf para ugruna yapiyorlar ya tutarsa, tip fakulteleri ve tup bebek merkezleri disinda asilama icin duzgun bisey yapan yer gormedim ben gercek anlamda birkez oldum asilama dr tutar dedi ama annecigim rahatsizlandi sonra daha uzucu kaybettim iste araya yillarda eklenince zaman doldu sanip hemen tup bebek merkezleri ve arastirma yapmak yok tabi tup bebekte kayipta cok oluyor 3un 2 kaybettim..simdi arkadaslar kusura bakmayinda biz kendimizin dr olmaliyiz benim guvatr vardi nodul ilac bile germiyorlardi kanda degerler normalmis her dr bakmiyor arastirin uzmanina gidin.malesef tutunmayida bebek kaybinida troit hormonu sagliyor her 3 kadindan 2sindede var yani mutlaka gidin nesil olsa tupe o kdar para veriyorsunuz once vucud onemli, siz saglikli olunki bebislerlde sahlikla gelsin....HAYIRLI CUMALAR HERKESE RABBIM HAYIRLAR VESILE DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN
Canim bende nodul var oncelikle ulturasyon da cikti cocukluktan az calistigini bilidedileramaen ortaokulda cikmisti kanda yoktu ama bana iyotlu tuz yememi soylediler 2 sene kullandim bende lisede asilikten iste biraktim ilaci evliendigimde dr gityim bisey yok dedi arada tahlil istedim yine yok taki griptim yutkunma zorlugu cekiuyoedum o zaman baktilar var dediler ama ilacta vermiyorlar ben dusuklerden sonra gittim uzman endokroni dr o da hasimoto baslangici dedi kanda yine degerler normal ilac verdi azar azar cogaltiyor 25 likten 50 lige yakinda 100 gececem.bogaz agrilari cok oluyordu guvatr da agri yapiyor aynsi karistirmamak lazim, kisiye gore belirtiler degisir.normalde onemsemedim ilac vermeden gonderiyorlardi kendiligimden hamile kalip kaybedince bir yerlerde yanlislik var dedim tpo diye bir tahlil var onuda yaptirin nodulleri saran anti mikrop sebeb olurmus...rabbim vercekse engeller ortadan kalkar insaalahhayırlı cumalar canım amiin ecmain:) annen ıcın allah sabır versın mekanı cennet olsun inş.senın ıcınde allah şifa versın canım.peki bu guatırın belırtılerı nelerdir? sadece tahlılle mı çıkıyor yoksa belırtılerı var mı?
Ben de öğretmenim canım. Benim 3 . Deneme olacak. Artık alıştık pek bir zorluğu yok aslında. İşte yumurta toplamadan önce 2 güne bir gidiyorsun kontrole o kadar sayılır. Senin YAŞ kaç canım?Evet çalışıyorum canım sen. Hemşire yim ben. Sen? Senin kaçıncı tüp bebek tedavin nasıl zor mu oluyor? Yumurta toplama işleminde aci hissediyomusun bi de dlar kabul ediyor mu 3 embriyo falan
Ben de 27 yaşındayım canım.Benim yas 2 ay sonra 30. Senin?
Merhaba canım bende iki tüp bebek denemesi yaptırdım özel de ilkinde iki embriyo transfer edildi. 2. Sinde 3 embriyo transfer edildi normalde yine 2 tane olacaktı diğerinde sağlıklı çözüldü boşa gitmesin diye o da verildi 2 tanesi tuttu ama 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok zor du. Şimdi 2 tane Dondurulmuş var rabbim onları nasip etsin inşallah. Yani demem o ki özelde 2 tane koyuyorlar tabi tutma ihtimali yüksek se genellikle 1 tane ve en sağlıklı da öyle. Bizde ciddi morfolojik sorun var ne kadar sağlıklı görünme lerde embriyo kalitesi düşük oluyor. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin.
rabbim tez vakit şifa versin canım.herkesin başka başka derdi var kimin ne derdi sıkıntısı varsa rabbım yardım etsın..Canim bende nodul var oncelikle ulturasyon da cikti cocukluktan az calistigini bilidedileramaen ortaokulda cikmisti kanda yoktu ama bana iyotlu tuz yememi soylediler 2 sene kullandim bende lisede asilikten iste biraktim ilaci evliendigimde dr gityim bisey yok dedi arada tahlil istedim yine yok taki griptim yutkunma zorlugu cekiuyoedum o zaman baktilar var dediler ama ilacta vermiyorlar ben dusuklerden sonra gittim uzman endokroni dr o da hasimoto baslangici dedi kanda yine degerler normal ilac verdi azar azar cogaltiyor 25 likten 50 lige yakinda 100 gececem.bogaz agrilari cok oluyordu guvatr da agri yapiyor aynsi karistirmamak lazim, kisiye gore belirtiler degisir.normalde onemsemedim ilac vermeden gonderiyorlardi kendiligimden hamile kalip kaybedince bir yerlerde yanlislik var dedim tpo diye bir tahlil var onuda yaptirin nodulleri saran anti mikrop sebeb olurmus...rabbim vercekse engeller ortadan kalkar insaalah
amiiiiiinnnrabbim tez vakit şifa versin canım.herkesin başka başka derdi var kimin ne derdi sıkıntısı varsa rabbım yardım etsın..
Amin canım hepimiz bir an önce kavuşacak bebeklerimize ben Diyarbakır'da bahçe ci de yaptırdım ilkinde ben iki tane istiyorum dedim şansı artırmak için zaten 9 embriyo dan transfer gününe kadar 2 tane elde edilmişti tutma şansı yüksekti ama yine de olmadı. İkincisinde ise 3 tane kaliteli çözüldü doktorum tekrar dondurmayalım hepsinin tutma şansı çok düşük dedi onun için 3 ü de koyuldu büyük ihtimal morfoloji yüzünden düşük oldu bizim morfoloji 0 ileri hızlı da 0 sayımız 11 mil. 3. Tedavide de 2 tane koyulacak inşallah onlar beni bırakmazayy canim yaa cok uzuldum.kotu gunleri atlatmissin ama zor olmus. Allahim saglikla kucagina bebegini versin insallah. sen nerede yaptirdin tatlim. bjzdr de sayi iyi ama ileri hareketli %9 ve morfoloji %11. peki cift embriyo konulurken annenin kilosuna falan mi bakiliyor. yoksa ne olursa olsun biz isteyince koyuyolarmi
Amin canım hepimiz bir an önce kavuşacak bebeklerimize ben Diyarbakır'da bahçe ci de yaptırdım ilkinde ben iki tane istiyorum dedim şansı artırmak için zaten 9 embriyo dan transfer gününe kadar 2 tane elde edilmişti tutma şansı yüksekti ama yine de olmadı. İkincisinde ise 3 tane kaliteli çözüldü doktorum tekrar dondurmayalım hepsinin tutma şansı çok düşük dedi onun için 3 ü de koyuldu büyük ihtimal morfoloji yüzünden düşük oldu bizim morfoloji 0 ileri hızlı da 0 sayımız 11 mil. 3. Tedavide de 2 tane koyulacak inşallah onlar beni bırakmaz
Amin amin olacak inşallah biz umudumuz û yitirmeyelim rabbim verir.insallah canim yaa... insallah saglikla sihhatle kucagina alacagin gunlerin olur. hayirli saglikli evlatlarimiz olsun da biz de bu dunyadaki en serefli mertebeye cikalim artik Allahim....
insallah da umidi koruyup yasatabilmek cok zor. onun icin de dua ediyorum ki mevlam bu imtihanin ustesinden hakkimizda hayirli olacak sekilde gelebilmemizi nasip etsin insallah.Amin amin olacak inşallah biz umudumuz û yitirmeyelim rabbim verir.