2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

evet, sen tedaviye ne zaman başlıcaksın canım ve nerde yaptırcaksın?
Canım ben konyadayım. Tedavide burada olacak inş. Ocakta yaptırmayı düşünüyoruz inş.sen nerede yaptırmayı planlıyorsun canım?

Canım ben konyadayım. Tedavide burada olacak inş. Ocakta yaptırmayı düşünüyoruz inş.sen nerede yaptırmayı planlıyorsun canım?
ankara medicana'da yaptırcam inşallah, ben 20 aralık gibi tedaviye başlarım diye tahmin ediyorum, ocak ayının ilk günlerinde de transferim olur inşallah, 28 günde bir düzenli adet gördüğüm için hesaplama yapabiliyorum,
canım gördüğün gibi hiçbir sorun olmasa da herşey düzenli olsa da olmayınc olmuyor, nice ciddi sorunu olan insanların oluyor Allah ol dedikten sonra, O yaratmak istedikten sonra hiçbirşey engel olamaz, O istemeyince de biz ne yaparsak yapalım, böyle işte,
aaaahhhhhhh aaahhhhhh öyle içim sıkıldı ki şimdi, Rabbim bize de nasip etsin biz de koklayalım cennet kokulu yavrumuz inşallah, kucağımda emizireidiğimi görmeyi öyle çok istiyorum hatu

hatu sen neden ocakta başlayacaksın? neden daha erken başlamıyorsun? dr beklemeni mi söyledi?
kusura bakma çok soru soruyorum galiba

canım yatmaya gittin heralde, iyi geceler, tatlı rüyalar, rüyanda bebeğini görürsün inşallah

hatu sen neden ocakta başlayacaksın? neden daha erken başlamıyorsun? dr beklemeni mi söyledi?
kusura bakma çok soru soruyorum galiba
Canım yatmadım henüz. Ben 30 haziranda kürtaj olduğumdan 6 ay beklemek istedim. Hem de madden hazırlanmak .

0hatu0 ve gunef arkadaşlarım, sizin kaçıncı denemeydi? sorun ne? yaş kaç?
dediğiniz gibi çok sakin, biraz sohbetle şenlendirelim burayı, ne dersiniz?
canım benim ilk denemem olcaktı rapor cıktı ilaçları aldık adeti beklerken hamile olduğum anlaşıldı fakaaat öğrendiğim günün gecesi düşük oldu.4 yıllık evlıyım ılk defa böyle oldu bizde raporun daha zamanı olduğu için biraz bekleyelim belkı yıne olur dıye düşündük.bizde ki sıkıntı eşimde varikosel ve hareketlerde sıkıntı var amelıyat oldu ama pek bi deişme olmadı.kısaca şubata kadar faln beklemeyı düşünüyorz.sana tavsıyem kendıne bi uğraş bul kafanı dağıt.biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikten sonra olmuyor.sanırım ben artık bu konuda nötrleştim olursa olur olmazsa yapabılceğim bişi yok çünkü yaratma işi rabbime ait :) işimi allaha havale ettim rahatladım :) ve rabbim çok merhametli burda yaşatmadığı duyguyu inşallah ahirette yaşatıcak ve sonsuz bi şekılde yaşıcam bunu düşünüyorum içim huzur doluyor..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versın inşallah..

Mrb lar. Ben ilk defa tup bebek yaptircam. 30 yaşındayım. Kac embriyo transfer edilir acaba. Cok merak ediyorum cevap ltf
="gunef, post: 37738545, member: 156624"]bu arada yaş 30 her ne kadar kendimi 30 hissetmesemde :)[/QUOTE]
Mrblar

Pardon ilk defa yazıyorum da. Ilk defa tüp bebek yaptircam. 30 yaşındayım. Kac embriyo transfer edilir acaba

Merhabalar herkese bende Aralık ta başlıcam tüp bebek tedavisini yumurta toplanıp embriyo oluşunca dondurulacak
Sonra tüplerde sıkıntı oldu için amaliyat olucam sonra transfer edilecek
Allah herkesin yardımcısı olsun

inanın bu konularda cokda bilgi sahibi deilim.sadece yaş biraz daha ileri olduğunda iki tane koyuyolar dıye bılıyorum ve her yer bu konuda aynımı bilemıcem.rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Allah razi olsun tsk ederim
Daha önce birçok denemiş hastalara 2 konulabiliyor ama tabi Dr un kararı ama fazla koymak istemiyorlar hem annenin sağlığı hemde Çoklu Gebeliği önlemek için bende hiç denemedim ilk olacak hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…