- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım ben konyadayım. Tedavide burada olacak inş. Ocakta yaptırmayı düşünüyoruz inş.sen nerede yaptırmayı planlıyorsun canım?evet, sen tedaviye ne zaman başlıcaksın canım ve nerde yaptırcaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben konyadayım. Tedavide burada olacak inş. Ocakta yaptırmayı düşünüyoruz inş.sen nerede yaptırmayı planlıyorsun canım?evet, sen tedaviye ne zaman başlıcaksın canım ve nerde yaptırcaksın?
ankara medicana'da yaptırcam inşallah, ben 20 aralık gibi tedaviye başlarım diye tahmin ediyorum, ocak ayının ilk günlerinde de transferim olur inşallah, 28 günde bir düzenli adet gördüğüm için hesaplama yapabiliyorum,Canım ben konyadayım. Tedavide burada olacak inş. Ocakta yaptırmayı düşünüyoruz inş.sen nerede yaptırmayı planlıyorsun canım?
Canım yatmadım henüz. Ben 30 haziranda kürtaj olduğumdan 6 ay beklemek istedim. Hem de madden hazırlanmak .hatu sen neden ocakta başlayacaksın? neden daha erken başlamıyorsun? dr beklemeni mi söyledi?
kusura bakma çok soru soruyorum galiba
Allah bir daha göstermesin arkadaşım, Rabbim inşallah bu denemenizde kucağına sağsalim almayı nasip etsin.Canım yatmadım henüz. Ben 30 haziranda kürtaj olduğumdan 6 ay beklemek istedim. Hem de madden hazırlanmak .
Âmin canım âmin... Hepimiz inş...Allah bir daha göstermesin arkadaşım, Rabbim inşallah bu denemenizde kucağına sağsalim almayı nasip etsin.
canım benim ilk denemem olcaktı rapor cıktı ilaçları aldık adeti beklerken hamile olduğum anlaşıldı fakaaat öğrendiğim günün gecesi düşük oldu.4 yıllık evlıyım ılk defa böyle oldu bizde raporun daha zamanı olduğu için biraz bekleyelim belkı yıne olur dıye düşündük.bizde ki sıkıntı eşimde varikosel ve hareketlerde sıkıntı var amelıyat oldu ama pek bi deişme olmadı.kısaca şubata kadar faln beklemeyı düşünüyorz.sana tavsıyem kendıne bi uğraş bul kafanı dağıt.biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikten sonra olmuyor.sanırım ben artık bu konuda nötrleştim olursa olur olmazsa yapabılceğim bişi yok çünkü yaratma işi rabbime ait :) işimi allaha havale ettim rahatladım :) ve rabbim çok merhametli burda yaşatmadığı duyguyu inşallah ahirette yaşatıcak ve sonsuz bi şekılde yaşıcam bunu düşünüyorum içim huzur doluyor..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versın inşallah..0hatu0 ve gunef arkadaşlarım, sizin kaçıncı denemeydi? sorun ne? yaş kaç?
dediğiniz gibi çok sakin, biraz sohbetle şenlendirelim burayı, ne dersiniz?
:) teşekkürler canım..Tabi tabi canım. Siz demirbaş oldunuz hemen
Canım ben 30 yaşına kadar tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum..Pardon ilk defa yazıyorum da. Ilk defa tüp bebek yaptircam. 30 yaşındayım. Kac embriyo transfer edilir acaba
Daha önce birçok denemiş hastalara 2 konulabiliyor ama tabi Dr un kararı ama fazla koymak istemiyorlar hem annenin sağlığı hemde Çoklu Gebeliği önlemek için bende hiç denemedim ilk olacak hayırlısı inşallahAllah razi olsun tsk ederim