• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

hiiiiççç geçmiyor zaman kızlar, daha şimdiden çok heyecanlıyım daha aralık ayına çoooooooookkk varrr

1 aydır deliler gibi kadınlar kulübünde geziyorum, bütün topicleri başlıkları, yazılanları stır satır okudum, eşim isyan bayrağını çekti, bana interneti kapattıracaksın diyor :( ama gerçekten heyecanlıyım yaaa, bu işe karar verdiğimde daha sakin olacağımı düşünüyordum ama hergün heyecanım biraz daha artmaya başladı

0hatu0 ve gunef arkadaşlarım, sizin kaçıncı denemeydi? sorun ne? yaş kaç?
dediğiniz gibi çok sakin, biraz sohbetle şenlendirelim burayı, ne dersiniz?

0hatu0 ve gunef arkadaşlarım, sizin kaçıncı denemeydi? sorun ne? yaş kaç?
dediğiniz gibi çok sakin, biraz sohbetle şenlendirelim burayı, ne dersiniz?
Canım benim 3 . Denemem olacak inş. Sorun pco ve kan pıhtılaşması :( YAŞ 27. Bence de konuşarak vakit geçirsek daha eğlenceli olur topiğimiz. Sen anlat bakalım kendini?

Canım benim 3 . Denemem olacak inş. Sorun pco ve kan pıhtılaşması :KK43: YAŞ 27. Bence de konuşarak vakit geçirsek daha eğlenceli olur topiğimiz. Sen anlat bakalım kendini?
canım ben normalde Ankara'da yaşıyorum, eşimin işi nedeniyle geçici olarak Almanya'dayız,bu yaz görev süresi bitiyor, hamile dönerim inşallah, ben öğretmenim, 8 yıllık evliyim sebepsiz infertiliteyiz, 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem var, tüp bebekte dış gebelik geçirdim, bunun dışında klomenler, sayısını unuttuğum yumurta takipleri, vitkisel kürler falan filan...
evlendikten birkaç ay sonra korunmayı bıraktık canım, yani benim 7,5 yıldır çocuğum olmuyor
şimdi 1 haftadır meryem suresi okumaya da başladım tedavi sonuna kadar okuyacağım inşallah, folik asit ve omega-3 kullanıyorum sağlıklı beslenip vücudumu gebeliğe hazırlamaya çalışıyorum, kendi çapımda takılıyorum yani :)

canım ben normalde Ankara'da yaşıyorum, eşimin işi nedeniyle geçici olarak Almanya'dayız,bu yaz görev süresi bitiyor, hamile dönerim inşallah, ben öğretmenim, 8 yıllık evliyim sebepsiz infertiliteyiz, 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem var, tüp bebekte dış gebelik geçirdim, bunun dışında klomenler, sayısını unuttuğum yumurta takipleri, vitkisel kürler falan filan...
evlendikten birkaç ay sonra korunmayı bıraktık canım, yani benim 7,5 yıldır çocuğum olmuyor
şimdi 1 haftadır meryem suresi okumaya da başladım tedavi sonuna kadar okuyacağım inşallah, folik asit ve omega-3 kullanıyorum sağlıklı beslenip vücudumu gebeliğe hazırlamaya çalışıyorum, kendi çapımda takılıyorum yani :)
Aynı meslektenmişiz canım. Branşın ne? Benim anasınıfı;) inş dileğin Çar çabuk olur.

sen neler yapıyosun? insanı kader arkadaşlarıyla dertleşmesi çok güzel bir duygu gerçekten, burayı kuranlardan Allah razı olsun, buradan çok şey öğrendim

sen neler yapıyosun? insanı kader arkadaşlarıyla dertleşmesi çok güzel bir duygu gerçekten, burayı kuranlardan Allah razı olsun, buradan çok şey öğrendim
Canım ben de çalışıyorum. Pco dolayısıyla fazla kilolarım da var;( vermek istiyorum ama;( ;( ;( ne yapacağını bilemeyen sersei Mayın gibi dolaşıyorum ortada aslında ;)

Canım ben de çalışıyorum. Pco dolayısıyla fazla kilolarım da var;( vermek istiyorum ama;( ;( ;( ne yapacağını bilemeyen sersei Mayın gibi dolaşıyorum ortada aslında :KK66:
ahh, seni çok iyi anlıyorum hatu, ama pco ile imkansız değil biliyosun, birsürü örneğini duymuşsundur, benim üniversiteden çok yakın arkadaşım da pcoluydu ve bebek sahibi olmayı çok istiyodu, aynı dönemde evlendik, o hiç korunmadı, çok zor adet oluyordu, klomenle yumurta takibi yaptırdığı bir sırada dr yumurta gelişmemiş bu ay iptal edelim dedi ve arkadaşım ilaçları falan bıraktı, hala inanamıyor o ay hamile kaldı şimdi 5 yaşında kızı. ve ciddi kilo problemi vardı arkadaşımın o yüzden de gebeliğinde çok kilo almadı,
kilonu sıkıntı etme canım, ne yapalım bazılarımızda balık etli olsun :)
böyle dediğimi bakma bayanların en önemli sorunu kilo, bende sıkıntı ediyorum, geçen ay 3 kilo verdim, tatlı ve hamur işini kesip gğnde 1 saat yürüyüş yaparak, kilom normal ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum aslında, nasıl olsa hamilelikte alcam bari biraz zayıf başlayım tedaviye diyorum,

ahh, seni çok iyi anlıyorum hatu, ama pco ile imkansız değil biliyosun, birsürü örneğini duymuşsundur, benim üniversiteden çok yakın arkadaşım da pcoluydu ve bebek sahibi olmayı çok istiyodu, aynı dönemde evlendik, o hiç korunmadı, çok zor adet oluyordu, klomenle yumurta takibi yaptırdığı bir sırada dr yumurta gelişmemiş bu ay iptal edelim dedi ve arkadaşım ilaçları falan bıraktı, hala inanamıyor o ay hamile kaldı şimdi 5 yaşında kızı. ve ciddi kilo problemi vardı arkadaşımın o yüzden de gebeliğinde çok kilo almadı,
kilonu sıkıntı etme canım, ne yapalım bazılarımızda balık etli olsun :)
böyle dediğimi bakma bayanların en önemli sorunu kilo, bende sıkıntı ediyorum, geçen ay 3 kilo verdim, tatlı ve hamur işini kesip gğnde 1 saat yürüyüş yaparak, kilom normal ama 3-4 kilo daha vermek istiyorum aslında, nasıl olsa hamilelikte alcam bari biraz zayıf başlayım tedaviye diyorum,
Haklısın aslında canım ama. İşte insan bebek olmadıkça acaba ondan mı bundan mı deyip duruyor kendine ;(

Back