2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Selam arkadaslar. Ben 29 yasindayim 2.5 yila yakin evliyim. 2 yildir cocuk istiyoruz. Tum testleri yaptirdik doktorlar birsey bulamadi. Sebepsiz infertilite tanisi kondu.

Tup bebek yaptirmak istiyorum ama isim cok stresli ve yogun calisirken bu tedaviye baslamak istemiyorum. Calismasam da bu tedavi cok pahali. Prof. Faruk Buyru ya gitmistim. Iyi bir doktor. Ama anadolu yakasinda oturuyorum bu tarafta ve deneyimli bir ekibi olan bir yere gitmek istiyorum. 2. Bir tedaviyi ne maddi ne manevi olarak kaldiramam sanirim. O yuzden ilk tup bebek denememde bna tam guven verecek bir yer olmali. Lutfen Allah rizasi icin deneyimlerinizi yazin. Ben ne yapayim?

Canım evet biliyorum çok zor bi süreç; İstanbul da Değilim doktor tavsiyesinde bulunamayacağım ; ama yazmak istedim yine de. Öncelikle stressiz girmeye çalışın bu sürece. Rabbim yardımcınız olsun inş.

Sağol canim, hayir duan da yeter

aslinda dr umdan memnunum ama tup bebek merkezi ekip cihazlar vs. falan onemli diyorlar... dogru da... o yuzden bilemiyorum... baska birseye de benzemiyor ki bu da arastirasin ailenden cevrenden... anca buralardan... yardimlarinizi bekliyorum kizlar...

Cnm ben de anadolu yakasinda yasiyorum medikal park goztepeye gidiyorum nur hanim.. yarin opu yapilck cok heycanliyim suana kdrki surectn memnunum doktorum hem cok ilgili nezmn msj atsam doner cvplandirir ayninzamanda gittigimde hic bekletmedn aliyolar calisan biri olark bu benim icin cok onemliydi.. sonuc ne olur bilmiyorum ama hizmetten memnunum insallah sonucta guzl olur

Buarada nur hanimsa embriyologuda memorialdn gelmis orasi benim ilk aklimda olan yerdi.. ama on gorusme icin gittigimde 1 2 saat beklettiler.. sinra baslamak icin randevu istedigimde ise birturlu ayarlamadilar senin istedigin tarih degil onlarin verdigi tarihe ve saate uyacaksin eger bu sknti olmixaksa memorialida dusun derim

Ay hadi inşAllah.. ben daha tup bebek icin eylul gibi dusunuyorum o zamana kadar bir karar vermem lazim... haberlerini gelismeleri yaz ... inşAllah mutlu haberler aliriz canim

Bakalim isten cikarsam her saat uyar herhalde, fiyatlar nasil canim?

Defne seninle ayni gunlerimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayni beninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5
Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı [/QUOTE]
Oncelikle maşAllah canim.. Allah bebegini hairli saglikli etsin... 14 yumurta toplandi derken? 1 ayda mi oldu 14 yumurta. Ben bir ay klomen tedavisi gordum 2 tane yumurtam oldu :/

Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı
Oncelikle maşAllah canim.. Allah bebegini hairli saglikli etsin... 14 yumurta toplandi derken? 1 ayda mi oldu 14 yumurta. Ben bir ay klomen tedavisi gordum 2 tane yumurtam oldu :/[/QUOTE]
Cnm çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.cnm klomen ile iğne tedavisi çok farklı oluyor. İğne ile yumurta uyarılması cok oluyor.ilaç dozu yuksek oluyor.

Oncelikle maşAllah canim.. Allah bebegini hairli saglikli etsin... 14 yumurta toplandi derken? 1 ayda mi oldu 14 yumurta. Ben bir ay klomen tedavisi gordum 2 tane yumurtam oldu :/
Cnm çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.cnm klomen ile iğne tedavisi çok farklı oluyor. İğne ile yumurta uyarılması cok oluyor.ilaç dozu yuksek oluyor.[/QUOTE]
Amin canim inşAllah sağol... ben klomende bile ilac kullanirken cok etkilendim... basim donuyordu cakirkeyif gibi oluyordum. Igne ne hale sokar beni bilemiyorum dogrusu...ilk denemede 1 ayda sonuc almak mumkun mu? Sen ne zaman ogrendin canim?

Cnm çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.cnm klomen ile iğne tedavisi çok farklı oluyor. İğne ile yumurta uyarılması cok oluyor.ilaç dozu yuksek oluyor.
Amin canim inşAllah sağol... ben klomende bile ilac kullanirken cok etkilendim... basim donuyordu cakirkeyif gibi oluyordum. Igne ne hale sokar beni bilemiyorum dogrusu...ilk denemede 1 ayda sonuc almak mumkun mu? Sen ne zaman ogrendin canim?[/QUOTE]
Tedavi sureci adetin 2. Gunu baslıyor. 10-12 sonra yumrtaları topluyorlar. Daha sonra 3. Yada 5. Gun transfer edİolar.bnm ilk denemeydi cnm şükür hamileyim.1 aylık sure sonunda hamileliğin belli oluyor.

Amin canim inşAllah sağol... ben klomende bile ilac kullanirken cok etkilendim... basim donuyordu cakirkeyif gibi oluyordum. Igne ne hale sokar beni bilemiyorum dogrusu...ilk denemede 1 ayda sonuc almak mumkun mu? Sen ne zaman ogrendin canim?
Tedavi sureci adetin 2. Gunu baslıyor. 10-12 sonra yumrtaları topluyorlar. Daha sonra 3. Yada 5. Gun transfer edİolar.bnm ilk denemeydi cnm şükür hamileyim.1 aylık sure sonunda hamileliğin belli oluyor.[/QUOTE]

MaşAllah canım ya sağol cok kolaymis gibi anlattin ya da bn oyle anlamak istedim tabi. Bu surec eminim zor olmustur sana ... sonu hayirli mutlu olmus ne guzel... bize de dua edin hayirla hayirli saglikli evlat sahibi olsun isteyen herkes...

Cnm çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.cnm klomen ile iğne tedavisi çok farklı oluyor. İğne ile yumurta uyarılması cok oluyor.ilaç dozu yuksek oluyor.[/QUOTE]
Sen nerede yaptirmistin tedaviyi canim?

Sen nerede yaptirmistin tedaviyi canim?[/QUOTE]
Ben istanbul memorial dayaptirdim ana drum disardandi, ayrica surec cok zorlu degil cnm, hamilelik biraz zor oluyor:) ama sukur Rabbime , Allah sanada nasip etsin.

Sen nerede yaptirmistin tedaviyi canim?
Ben istanbul memorial dayaptirdim ana drum disardandi, ayrica surec cok zorlu degil cnm, hamilelik biraz zor oluyor:) ama sukur Rabbime , Allah sanada nasip etsin.[/QUOTE]
Ah hamile kalsam keske de zorluklari su an uok gozumde... inşAllah cnm hsyir dua icin sagol... ucret ne tuttu cnm... cok sordum ama

Ben istanbul memorial dayaptirdim ana drum disardandi, ayrica surec cok zorlu degil cnm, hamilelik biraz zor oluyor:) ama sukur Rabbime , Allah sanada nasip etsin.
Ah hamile kalsam keske de zorluklari su an uok gozumde... inşAllah cnm hsyir dua icin sagol... ucret ne tuttu cnm... cok sordum ama [/QUOTE]
Cnm sor tabi:) cekinme sakın,5500- 6000 tl gibi tuttun bnm.

Ah hamile kalsam keske de zorluklari su an uok gozumde... inşAllah cnm hsyir dua icin sagol... ucret ne tuttu cnm... cok sordum ama
Cnm sor tabi:) cekinme sakın,5500- 6000 tl gibi tuttun bnm.[/QUOTE]
Kızlar Memorial ataşehirde Bilgi hanım a veya CEm bey e gidin ikiside harika doktor ve işinde çok uzman ben Bilgi Gökcan a gidiyordum. Gece bile watsupp tan Yazdığım onunda Cvp verdiği olmuştur. Sorularınıza yanıtta bulabilirsiniz ve çok güleryüzlü. İşinde uzmanlar.

arkadaşlar prof esat orhon hakkında bilginiz var mı . gata dan emekliymiş şuan muayenesi varmış.tanıdık bi doktor önerdi fakat pek bi yorum bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…