Canım biliyorum negatif almak çok zor. Allah tekrar deneme gücü ve sabrı versin inş. Ama şükret. Ki rabbim sana bi kere anneliği tattırmış. Allah inş o duyguyu hiç tatmayanlara da tattırsın.Bugün gebelik testimi yaptırdım ve sonuç negatif. Yıkıldım. 4 yaşında bir oğlum var. O kardeş istiyor diye 6 ay içi de ikinci tüp bebek denememdi. Her ikisinde de çok iyi kalitede tek embriyo transferi yapıldı... Ama tutmadı....
Çok kotuyum şu an. Şimdi araştırma amaçlı testler yapılması gerekiyormuş bende ve esimde.
Bir daha dener miyim bilemiyorum. Umidimi yitirdim...
Canım bol aktivite yap gez dolaş yada evde tavla oynayın film izleyin vs ve eşinle anlaş hiç çocuk konusunu konuşmayın ilişkiye çocuk düşünerek değil tamamen Canınız istediğinde yapın. Yanlız kaldığında aklına bile gelse o an dikkatini dağıt ben o şekilde o ay hiç düşünmemiştim cnm tamamen aklımdan çıkarmıştıminşallah cnm.elimden gelen herşeyi yapıyorum.ama çocuk düşüncesini aklımdan çıkaramıyorum.bunun bir yolu var mıdır?
Canım ilaçlar Çokça akıntı yapabiliyor Telaş yapma 9mm miş daha var çatlamasına doktorun ne dedikızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?
Gözün Aydın cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda bende 2. Tüp bebeğe gün sayarken hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık Allah hayırlısıyla en kısa zamanda tüm isteyenlere versingözünaydın cnm.çok sevindim.darısı bizlere inşallah...
Kese ve kalp atışını gördün MÜ canım?Gözün Aydın cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda bende 2. Tüp bebeğe gün sayarken hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık Allah hayırlısıyla en kısa zamanda tüm isteyenlere versin
araştırma hastanesinde yaptırıyorum özeldeki gibi dr ile sürekli iletişim hali mümkün değil ama kontrole gittim bir sorun yok çarşamba yumurta toplama olacak sabah 7 gün kullandım ilaç sadece. iyi gelişti yumurtalar olumlu olur inşallah. çatlatma iğnesini pazartesi gece 21:30 da oldum. bu iğneyi olunca başka bir iğne olmuyorum artık demi yanlış anlamadım puregonu bıraktım birde koldan erkan çatlamayı önleyici iğne var onu da yapmayacağım böyle biliyorumCanım ilaçlar Çokça akıntı yapabiliyor Telaş yapma 9mm miş daha var çatlamasına doktorun ne dedi
Gördüm cnm çok şükür biraz geç gördüm ama olsun bebek sağlıklı çok şükürKese ve kalp atışını gördün MÜ canım?
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla devam ettirsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnş. Ne kadarlık oldu?Gördüm cnm çok şükür biraz geç gördüm ama olsun bebek sağlıklı çok şükür
cnm erken degil mi bana daha opu icin netaraştırma hastanesinde yaptırıyorum özeldeki gibi dr ile sürekli iletişim hali mümkün değil ama kontrole gittim bir sorun yok çarşamba yumurta toplama olacak sabah 7 gün kullandım ilaçiyi bisymisadece. iyi gelişti yumurtalar olumlu olur inşallah. çatlatma iğnesini pazartesi gece 21:30 da oldum. bu iğneyi olunca başka bir iğne olmuyorum artık demi yanlış anlamadım puregonu bıraktım birde koldan erkan çatlamayı önleyici iğne var onu da yapmayacağım böyle biliyorum
Defne seninle ayni gunlerimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayniDefne seninleE="Defne 85, post: 40998057, member: 653380"]kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?
Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı[QUOTE="Siden80, post: 41201617, membimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle aynibeninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5
Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer[/QUOTE]Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı
Görürsün inş tatlım. Bak bu sayfamız baya uğurlu... Sen de çok yakında o takvime sahip olup, kuzucuğunu kucağına alırsın inş.[/QUOTE]Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer
GÜNAYDIN canım... Maaşallah nasıl verdin o kadar kiloyu? Ve nasıl vereceksin o kadar kiloyumerhaba arkadaşlar bayadır yazmıyorum düşükten sonra hırs yaptım 85 kılodan 70 kıloya indim hedefim 55 i görmek görmeden donmuşlarımı transfer ettırmıyecegım
Tsk ederim valla oyle bi verilioki yeter ki isteyelimGÜNAYDIN canım... Maaşallah nasıl verdin o kadar kiloyu? Ve nasıl vereceksin o kadar kiloyutebrik ederim inan ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?