• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Bugün gebelik testimi yaptırdım ve sonuç negatif. Yıkıldım. 4 yaşında bir oğlum var. O kardeş istiyor diye 6 ay içi de ikinci tüp bebek denememdi. Her ikisinde de çok iyi kalitede tek embriyo transferi yapıldı... Ama tutmadı....
Çok kotuyum şu an. Şimdi araştırma amaçlı testler yapılması gerekiyormuş bende ve esimde.
Bir daha dener miyim bilemiyorum. Umidimi yitirdim... :KK43:

Bugün gebelik testimi yaptırdım ve sonuç negatif. Yıkıldım. 4 yaşında bir oğlum var. O kardeş istiyor diye 6 ay içi de ikinci tüp bebek denememdi. Her ikisinde de çok iyi kalitede tek embriyo transferi yapıldı... Ama tutmadı....
Çok kotuyum şu an. Şimdi araştırma amaçlı testler yapılması gerekiyormuş bende ve esimde.
Bir daha dener miyim bilemiyorum. Umidimi yitirdim... :KK43:
Canım biliyorum negatif almak çok zor. Allah tekrar deneme gücü ve sabrı versin inş. Ama şükret. Ki rabbim sana bi kere anneliği tattırmış. Allah inş o duyguyu hiç tatmayanlara da tattırsın.

inşallah cnm.elimden gelen herşeyi yapıyorum.ama çocuk düşüncesini aklımdan çıkaramıyorum.bunun bir yolu var mıdır?
Canım bol aktivite yap gez dolaş yada evde tavla oynayın film izleyin vs ve eşinle anlaş hiç çocuk konusunu konuşmayın ilişkiye çocuk düşünerek değil tamamen Canınız istediğinde yapın. Yanlız kaldığında aklına bile gelse o an dikkatini dağıt ben o şekilde o ay hiç düşünmemiştim cnm tamamen aklımdan çıkarmıştım

kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?
Canım ilaçlar Çokça akıntı yapabiliyor Telaş yapma 9mm miş daha var çatlamasına doktorun ne dedi

Gözün Aydın cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda bende 2. Tüp bebeğe gün sayarken hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık Allah hayırlısıyla en kısa zamanda tüm isteyenlere versin
Kese ve kalp atışını gördün MÜ canım?

Canım ilaçlar Çokça akıntı yapabiliyor Telaş yapma 9mm miş daha var çatlamasına doktorun ne dedi
araştırma hastanesinde yaptırıyorum özeldeki gibi dr ile sürekli iletişim hali mümkün değil ama kontrole gittim bir sorun yok çarşamba yumurta toplama olacak sabah 7 gün kullandım ilaç sadece. iyi gelişti yumurtalar olumlu olur inşallah. çatlatma iğnesini pazartesi gece 21:30 da oldum. bu iğneyi olunca başka bir iğne olmuyorum artık demi yanlış anlamadım puregonu bıraktım birde koldan erkan çatlamayı önleyici iğne var onu da yapmayacağım böyle biliyorum

Gördüm cnm çok şükür biraz geç gördüm ama olsun bebek sağlıklı çok şükür
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla devam ettirsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnş. Ne kadarlık oldu?

Defne seninleE="Defne 85, post: 40998057, member: 653380"]kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?[/QUOTE]
Defne seninle ayni gunlerimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayni:( beninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5

araştırma hastanesinde yaptırıyorum özeldeki gibi dr ile sürekli iletişim hali mümkün değil ama kontrole gittim bir sorun yok çarşamba yumurta toplama olacak sabah 7 gün kullandım ilaçiyi bisymisadece. iyi gelişti yumurtalar olumlu olur inşallah. çatlatma iğnesini pazartesi gece 21:30 da oldum. bu iğneyi olunca başka bir iğne olmuyorum artık demi yanlış anlamadım puregonu bıraktım birde koldan erkan çatlamayı önleyici iğne var onu da yapmayacağım böyle biliyorum
cnm erken degil mi bana daha opu icin net
bisy soyleyemeyiz dediler sali daha netlesir
dediler bakalim yarindan itibaren bende
catlama onleyici ignelere baslicm buarada
benimde akintim cok fazla sordum sotrojen
hormonundan dolayimis iyi bisy yani

Defne seninleE="Defne 85, post: 40998057, member: 653380"]kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?
Defne seninle ayni gunlerimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayni:KK43: beninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5[/QUOTE]
Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı ;)

[QUOTE="Siden80, post: 41201617, membimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayni:KK43: beninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5[/QUOTE]
Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı :KK66:[/QUOTE]
Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer

[QUOTE="Siden80, post: 41201617, membimz senin 3.gun yumurta olculerin benim 6.gunle ayni:KK43: beninkiler gelismenis pek bugun 6.gunum benimde sali kobtrolum benin dozum 137.5
Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı :KK66:[/QUOTE]
Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer[/QUOTE]
Görürsün inş tatlım. Bak bu sayfamız baya uğurlu... Sen de çok yakında o takvime sahip olup, kuzucuğunu kucağına alırsın inş.

Belinda yanlış düşünüyorsun. Gelişim tam gününde devam ediyor ki ilaç dozun da az oldugu halde.sıkma canını .gayet iyi cnm. Bnmde senin gibiydi. 14 tane yumurta toplandı :KK66:
Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer[/QUOTE]
Görürsün inş tatlım. Bak bu sayfamız baya uğurlu... Sen de çok yakında o takvime sahip olup, kuzucuğunu kucağına alırsın inş.[/QUOTE]
Insallah ama son zamanlarda glifornudur hormon yuklemelerimidir bukmem cok midem bulaniyo ve busabahta mide bulantisiyla uyandim ve kustum:( beni suan bu tedavide en zorlayan sey bu

Ve hamilesin ay acaba gorebilckmiyim boyle takvimi:) artik yasayip gorxez cnm ya rabbim insallah bizede nasip edeer
Görürsün inş tatlım. Bak bu sayfamız baya uğurlu... Sen de çok yakında o takvime sahip olup, kuzucuğunu kucağına alırsın inş.[/QUOTE]
Insallah ama son zamanlarda glifornudur hormon yuklemelerimidir bukmem cok midem bulaniyo ve busabahta mide bulantisiyla uyandim ve kustum:( beni suan bu tedavide en zorlayan sey bu[/QUOTE]
Canım stres de en büyük etken bu dönemde. Evet hiç sakin olamıyor insan ama mümkün mertebe stressiz geçirmeye çalışsan, avantaj olur.

merhaba arkadaşlar bayadır yazmıyorum düşükten sonra hırs yaptım 85 kılodan 70 kıloya indim hedefim 55 i görmek görmeden donmuşlarımı transfer ettırmıyecegım

merhaba arkadaşlar bayadır yazmıyorum düşükten sonra hırs yaptım 85 kılodan 70 kıloya indim hedefim 55 i görmek görmeden donmuşlarımı transfer ettırmıyecegım
GÜNAYDIN canım... Maaşallah nasıl verdin o kadar kiloyu? Ve nasıl vereceksin o kadar kiloyu;) tebrik ederim inan ki..

ben tüp bebek merkezinde çalışıyorum hem bebek sahibi için uğraşan hemde yıllardır tüp bebeğin içindeyim

Back