• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da kararsızım hangi merkeze gitsem AMH değeri düşük başkentte göğşen beye mi yoksa bülent tıraş a gideyim bilemedim bir fikir verin lütfennnnn
Canım ankaradamısın ben İstanbul'da Memorial da oldum 6 milyar tüp bebek ilk deneme

arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da kararsızım hangi merkeze gitsem AMH değeri düşük başkentte göğşen beye mi yoksa bülent tıraş a gideyim bilemedim bir fikir verin lütfennnnn
Göğşen Hoca'yı da Bülent Hoca'yı da tanımıyorum canım ama en çok Bülent hocanın ismini duyuyoruz. Biraz maliyetli oluyormuş sanırım orası ama imkanın varsa dene bence,.

Göğşen Hoca'yı da Bülent Hoca'yı da tanımıyorum canım ama en çok Bülent hocanın ismini duyuyoruz. Biraz maliyetli oluyormuş sanırım orası ama imkanın varsa dene bence,.
bülent hoca dan aldım randevuyu laboratuvar imkanı daha iyi gibi geldi yorumlardan hayırlısı artık

Kızlar öncelikle Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.özell de 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım sonuç olumsuz. Eşimde hiçbir sorun yoktu. Bende kist ve rahimde çok küçük perde vardı. Ilaçlarla kist kayboldu. Fakat gördüğüm tüm tedavi sonucu hem negatif sonuç almak beni çok koyu etkilemişti. Tüp bebek sonrası hastane 2 embriyomu dondurdu. 1 ay dinlendikten sonra 2 embriyo transferi daha yapılacaktı. Yani2. Tüp bebek. Tüp bebektente umudumu kesmiştim. O 1 aylık dinlenmede nasıl olsa doğal yolla hamile kalamayacağım diye hiç kendime dikkat etmedim. Hatta regli tarihimin geçtiğini bile farketmemişim. Bacağımdaki kasılmaları bile havalardan sandım. Umutsuzca test Alıp ÇIFT ÇIZGIYI görünce testin bozuk OLDUĞUNU düşündüm. Sabah erkenden kan testi Yaptım baktımki 5 haftalık hamileyim. Şuanda 6. Haftamdayım. Bu dönemde çok forumda yazı paylaşıp mesajlaştım. Sizlerde umud olmak istedim. Asla inancınızı yitirmeyin. Bu zorlu yolda sizi çok iyi Anlıyorum. 3,5 yıllık Evliyim ilk 1,5 yıl vajinismusla sonraki 2 yılda çocukla uğraşmakla geçti. Yaptığım testlerin rahim filmlerinin haddi Hesabı kalmadı. Hep dua ettim Allah'ıma duanızı eksik etmeyin Sakın moralinizi bozmayın kızlar dualarım sizinle.
merhaba benzer şeyler yaşamışız.bende de vajinismus ve rahimde perde vardı.1 negatif, 3 iptal tedavim var.şu an beklemedeyim.inşallah benim de sizin gibi kendiliğinden olur.dualarınızı bekliyorum...

merhaba benzer şeyler yaşamışız.bende de vajinismus ve rahimde perde vardı.1 negatif, 3 iptal tedavim var.şu an beklemedeyim.inşallah benim de sizin gibi kendiliğinden olur.dualarınızı bekliyorum...
Kesinlikle dualarım seninle ve diğer bebek isteyen bayanlarla birlikte, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin şu mübarek 3 aylarda. Tedaviler iptal bile olsa eğer yumurta vb ilaç kullandıysan etkisi olur yinede çalışmaları aksatma ve düzene sok. Ayrıca çocuk düşüncesini unutarak yaşa. Allah'ım inş en kısa zamanda sanada nasip eder cnm

Kesinlikle dualarım seninle ve diğer bebek isteyen bayanlarla birlikte, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin şu mübarek 3 aylarda. Tedaviler iptal bile olsa eğer yumurta vb ilaç kullandıysan etkisi olur yinede çalışmaları aksatma ve düzene sok. Ayrıca çocuk düşüncesini unutarak yaşa. Allah'ım inş en kısa zamanda sanada nasip eder cnm
inşallah cnm.elimden gelen herşeyi yapıyorum.ama çocuk düşüncesini aklımdan çıkaramıyorum.bunun bir yolu var mıdır?

Hanımlar bir sürprizim var inşallah sizlere de umut olur :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71:

Ben Ocak ayında Aşılama yaptırdım ve negatifi almıştım Nisan ayında tüp bebek düşünüyorduk ve bir anda vazgeçtik bir ay daha bekleyelim dedik şu an salonda bavullarımız hazırlanmış vaziyette Konya Novafertile gidecektik ve günümün gelmesini bekliyorduk :KK48:

Eşim sen hamilesin sende bir şeyler var dedi ben olur mu öyle şey iğne ile büyüyor biliyorsun yumurtalarım dedim, yok yok sen hamilesin dedi gitti test aldı Pazartesi akşamı. Sabah oldu eşim işe gittikten sonra yaptım veee :KK48: Sonuç pozitifff ikinci çizgi silik çıktı. (Salı Günü) Hemen doktoruma gittim kan tahlili verdim 226.7 Doktorum Perşembe yine gel tekrarlıyalım dış gebelik olabilir dedi. Bu gün yine gittim 2 ye katlanmış 430 :KK70: Gebesin hadi gözün aydın dedi yaa dünyalar benim olduu. Haftaya göbişimden bakıcaz İnşallah her şey yolunda gider. Hiç beklemediğim anda Rabbim en güzel sürprizini verdi.
Dilerim ki Rabbim İsteyen herkese nasip etsin. Allahımın hikmetine sual olunmaz hiç ummadığın, beklemediğin anda bağışlıyor. Hiç ümidinizi kaybetmeyin ben tüp bebek yaptıracağız diye kafama takmadım ve bu ay çok rahattım ki demek ki her şey bizlerde bitiyor. Çok okudum tüp bebek düşünürken hamile kalanları ama benim de başıma geleceğini hiç bilemezdim. ÇOK ŞÜKÜRR BİNLERCE ŞÜKÜR.
:KK46: HEPİNİZ İNŞALLAH TEZ VAKİTTE KAVUŞURSUNUZ MELEKLERİNİZE. :KK46:

Hanımlar bir sürprizim var inşallah sizlere de umut olur :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71:

Ben Ocak ayında Aşılama yaptırdım ve negatifi almıştım Nisan ayında tüp bebek düşünüyorduk ve bir anda vazgeçtik bir ay daha bekleyelim dedik şu an salonda bavullarımız hazırlanmış vaziyette Konya Novafertile gidecektik ve günümün gelmesini bekliyorduk :KK48:

Eşim sen hamilesin sende bir şeyler var dedi ben olur mu öyle şey iğne ile büyüyor biliyorsun yumurtalarım dedim, yok yok sen hamilesin dedi gitti test aldı Pazartesi akşamı. Sabah oldu eşim işe gittikten sonra yaptım veee :KK48: Sonuç pozitifff ikinci çizgi silik çıktı. (Salı Günü) Hemen doktoruma gittim kan tahlili verdim 226.7 Doktorum Perşembe yine gel tekrarlıyalım dış gebelik olabilir dedi. Bu gün yine gittim 2 ye katlanmış 430 :KK70: Gebesin hadi gözün aydın dedi yaa dünyalar benim olduu. Haftaya göbişimden bakıcaz İnşallah her şey yolunda gider. Hiç beklemediğim anda Rabbim en güzel sürprizini verdi.
Dilerim ki Rabbim İsteyen herkese nasip etsin. Allahımın hikmetine sual olunmaz hiç ummadığın, beklemediğin anda bağışlıyor. Hiç ümidinizi kaybetmeyin ben tüp bebek yaptıracağız diye kafama takmadım ve bu ay çok rahattım ki demek ki her şey bizlerde bitiyor. Çok okudum tüp bebek düşünürken hamile kalanları ama benim de başıma geleceğini hiç bilemezdim. ÇOK ŞÜKÜRR BİNLERCE ŞÜKÜR.
Ay canım çooook sevindim adına. Bak benim gibi novafertil hastalarında kısmet oldu demek ki;) Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş.

Sağol canım benimmm darısı sizlerin başına inşallahh. Sizden de güzel haberler bekliyorumm Allahın izniylee innşallahh:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Gelincik, süper sevindim senin adına... ! İnşallah çok güzel bir hamileleik gevirirsin

Arkadaşlar bana biri bir akıl versin lütfen. Ben geçen cumartesi 5. Gün transferi oldum. Tek embriyo. Ama ilk gün istirahat ettim. Sonrasında etmedim. 18 mayıs gebelik testi yapılacak. Ama kendimi acaba gereksiz yere yordum mu bilmiyorum. Ufffd içimde kötü his var

Arkadaşlar bana biri bir akıl versin lütfen. Ben geçen cumartesi 5. Gün transferi oldum. Tek embriyo. Ama ilk gün istirahat ettim. Sonrasında etmedim. 18 mayıs gebelik testi yapılacak. Ama kendimi acaba gereksiz yere yordum mu bilmiyorum. Ufffd içimde kötü his var
Canım ne kadar dikkat edersen et , olacağı varsa rabbim her halükarda veriyor. Sen kalbini ferah tut, inş hayırlı sonuçlar alırsın.

Canım ne kadar dikkat edersen et , olacağı varsa rabbim her halükarda veriyor. Sen kalbini ferah tut, inş hayırlı sonuçlar alırsın.

Sağol canım. Aslında tutacağı varsa tutuyor ama yerimde duramiyorun pitpitpit dolaniyorum. Birde 4 yaşında oğlum var. Sonra yorulduğumu farkediyorum. Batmalar oluyor kasiklarda, özellikle sağda. Yorgunluk hali. Sırt ağrısı. Transferin ikinci gününde başladı bunlar. Bilmiyorum. Bunlar isatetmidir. Pazartesi ne az kaldı ama zor duruyorum test yapmamak için

gözünaydın cnm.çok sevindim.darısı bizlere inşallah...

Kist varken tüp bebek aşılama vs olmuyor canım duphaston ve mayralon ile kisti kuruttuk sonrasında aşılama. Aşılamada puregon+ovitrelle ile 2 aşılama olumsuz tüptüdede aynı devam ettik sadece dozları yükselttik. Ama olumsuz sonrası doğal yolla hamile kaldım inşallah canım Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder
Amin inşallah da Allahım bekletmesin artk

kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım, bugün ilacın 6. günü 150lik puregon kullanıyorum yumurtalar gelişiyor. ilacın 3. günü 10,11 ve 9 mm 2ser tane vardı. yarın kontrole gideceğim. ama dünden beri akıntı arttı acaba ilaçların etkisi mi yoksa yumurtalar kendiliğinden çatlamış olabilir mi hiç ağrı hissetmedim ama. endişeliyim bilgisi olan var mı bu konuda?

Back