2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım GÜNAYDIN, sen neler yapıyorsun?
Canım kusura bakma yeni gördüm ben şuan hiç birşey yapmıyorum kilo vermeye çalışmanın dışında 15 kilo fazlam var ve bunu vermek için uğraşıyorum daha sağlıklı başlamak istiyorum bu defa.Stres yapmıyorum rahat düşünüyorum napalım elimizden gelenler bunlar.
Sen neler yapıyosun?

Canım devlet 3.denemeye kadar tek embriyo transferi yapıyor ve özel hastanelerde de bunu uygulatıyor.Ama senin doktorunun ve hastanenin insiyatifiyle de ilgili bir durum olabilir.
Doktorunla görüşmelisin bu konuyu.

Canım devlet 3.denemeye kadar tek embriyo transferi yapıyor ve özel hastanelerde de bunu uygulatıyor.Ama senin doktorunun ve hastanenin insiyatifiyle de ilgili bir durum olabilir.
Doktorunla görüşmelisin bu konuyu.

Teşekkürler canım inşallah 2 tane koyarlar çünkü çok istiyorum. Belki çoğul gebelik sakıncalı olabilir evet farkında ve bilincindeyim ama bir daha ne zamana yaptırırız yada biri tutmaz ise diğeri tutar ümidi ile kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir ve bu topikten mutlu bir şekilde ayrılır, bebişlerimize kavuşuruz...

Ben de iyiyim çok şükür canım, şimdilik her şey yolunda

ayy gerçektenmi çok sevindim doğru yere rand. aldığım için şu anda :) aklım fıkrım yanlış rand. aldım ise boşa gidip uğrasmaktan korkuyordum. cook teşekkür ederim bilgilerin için. inş emeklerimiz boşa çıkmaz duaların için çok teşşekür ederim:).
kimyasal gebelik ise çok kötü o zaman rabbım kimseye vermesın tuhaf oldum birden

fazla takıp edemiyorum burayı yeni üye oldum yeni çözüyorum herşeyi :))

senin tüplerin kapalı oduğunu söylemişssin peki şu anki son durumun nedir?

Canım ikinci denemede tüplerde hidroselpenks yani iltahaplanma olduğu için tedaviyi olumsuz etkileyeceğini söylediler bu yüzden tüplerim alındı şuan artık tek şansım tüp bebek nasip bakalım herşeyin hayırlısı diyoruz artık.

s34, post: 40634526, member: 528182"]Canım ikinci denemede tüplerde hidroselpenks yani iltahaplanma olduğu için tedaviyi olumsuz etkileyeceğini söylediler bu yüzden tüplerim alındı şuan artık tek şansım tüp bebek nasip bakalım herşeyin hayırlısı diyoruz artık.[/QUOTE]
( cook geçmiş olsun canımbenim. rabbim yar yardimcin olsun inşallah. üzülme bakalim allahinda vardir bildigi. inss ilk denemende sorunsuz bir sekilde bebegin olur ve gerisinde de : ) ) ömür boyu sağlıklı mutlu guzel olur

( cook geçmiş olsun canımbenim. rabbim yar yardimcin olsun inşallah. üzülme bakalim allahinda vardir bildigi. inss ilk denemende sorunsuz bir sekilde bebegin olur ve gerisinde de : ) ) ömür boyu sağlıklı mutlu guzel olur[/QUOTE]
Amin canım

ANKARA ÜNV. de tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar benim ilk tüp denemm ve bende burda yaptırdım bugün transferimn 6. günü. hastane hakkında fikir alışverişi yapabiliriz diye soruyorum

Kızlar öncelikle Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.özell de 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım sonuç olumsuz. Eşimde hiçbir sorun yoktu. Bende kist ve rahimde çok küçük perde vardı. Ilaçlarla kist kayboldu. Fakat gördüğüm tüm tedavi sonucu hem negatif sonuç almak beni çok koyu etkilemişti. Tüp bebek sonrası hastane 2 embriyomu dondurdu. 1 ay dinlendikten sonra 2 embriyo transferi daha yapılacaktı. Yani2. Tüp bebek. Tüp bebektente umudumu kesmiştim. O 1 aylık dinlenmede nasıl olsa doğal yolla hamile kalamayacağım diye hiç kendime dikkat etmedim. Hatta regli tarihimin geçtiğini bile farketmemişim. Bacağımdaki kasılmaları bile havalardan sandım. Umutsuzca test Alıp ÇIFT ÇIZGIYI görünce testin bozuk OLDUĞUNU düşündüm. Sabah erkenden kan testi Yaptım baktımki 5 haftalık hamileyim. Şuanda 6. Haftamdayım. Bu dönemde çok forumda yazı paylaşıp mesajlaştım. Sizlerde umud olmak istedim. Asla inancınızı yitirmeyin. Bu zorlu yolda sizi çok iyi Anlıyorum. 3,5 yıllık Evliyim ilk 1,5 yıl vajinismusla sonraki 2 yılda çocukla uğraşmakla geçti. Yaptığım testlerin rahim filmlerinin haddi Hesabı kalmadı. Hep dua ettim Allah'ıma duanızı eksik etmeyin Sakın moralinizi bozmayın kızlar dualarım sizinle.

Canım hemen hemen aynı hikayelerimiz :) rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Ben de şimdi 23 haftalık hamileyim.

Canım hemen hemen aynı hikayelerimiz :) rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Ben de şimdi 23 haftalık hamileyim.
Bende de kist var mayıs 19 da tüpe başlıycam kist geçsin diye hangi ilacı içtin cnm ... bide kist varken gebelik olur mu tüp yapılır mu?

ANKARA ÜNV. de tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar benim ilk tüp denemm ve bende burda yaptırdım bugün transferimn 6. günü. hastane hakkında fikir alışverişi yapabiliriz diye soruyorum
Ben ank ünv prof dr murat sönmezere gdyorum özelde tüp yapcak bi arkım işk denemede pozitifi gördü darısı bana

[QUOpost: 40826552, member: 303550"]Kızlar öncelikle Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.özell de 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım sonuç olumsuz. Eşimde hiçbir sorun yoktu. Bende kist ve rahimde çok küçük perde vardı. Ilaçlarla kist kayboldu. Fakat gördüğüm tüm tedavi sonucu hem negatif sonuç almak beni çok koyu etkilemişti. Tüp bebek sonrası hastane 2 embriyomu dondurdu. 1 ay dinlendikten sonra 2 embriyo transferi daha yapılacaktı. Yani2. Tüp bebek. Tüp bebektente umudumu kesmiştim. O 1 aylık dinlenmede nasıl olsa doğal yolla hamile kalamayacağım diye hiç kendime dikkat etmedim. Hatta regli tarihimin geçtiğini bile farketmemişim. Bacağımdaki kasılmaları bile havalardan sandım. Umutsuzca test Alıp ÇIFT ÇIZGIYI görünce testin bozuk OLDUĞUNU düşündüm. Sabah erkenden kan testi Yaptım baktımki 5 haftalık hamileyim. Şuanda 6. Haftamdayım. Bu dönemde çok forumda yazı paylaşıp mesajlaştım. Sizlerde umud olmak istedim. Asla inancınızı yitirmeyin. Bu zorlu yolda sizi çok iyi Anlıyorum. 3,5 yıllık Evliyim ilk 1,5 yıl vajinismusla sonraki 2 yılda çocukla uğraşmakla geçti. Yaptığım testlerin rahim filmlerinin haddi Hesabı kalmadı. Hep dua ettim Allah'ıma duanızı eksik etmeyin Sakın moralinizi bozmayın kızlar dualarım sizinle.[/QUOTE]
cok sevindim hayırlısi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin. bende cok dua ediyorum ilk once cümlemize versin mevlam sinrz bize doyorum. pazartesi esime yspilan soniclari gösterdik yumurtaliklarinda varis varmis ameliyat yaparim fakat 3 5 tane sperm cikar dogal yoldan hsmile kalamazsin dedi direk zaman kaybetmeden tüp bebek yapacağım size dedi. esimin sperm sayisi cok dusuk ins. icinden en canli olani bulup bana naklederler. haftaya ins gidecegim sira bende.reglim olucak o sirada muayene olacsgim ins. bende de bir sorun cikmazda ilk denememizi yapariz.

cok sevindim hayırlısi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin. bende cok dua ediyorum ilk once cümlemize versin mevlam sinrz bize doyorum. pazartesi esime yspilan soniclari gösterdik yumurtaliklarinda varis varmis ameliyat yaparim fakat 3 5 tane sperm cikar dogal yoldan hsmile kalamazsin dedi direk zaman kaybetmeden tüp bebek yapacağım size dedi. esimin sperm sayisi cok dusuk ins. icinden en canli olani bulup bana naklederler. haftaya ins gidecegim sira bende.reglim olucak o sirada muayene olacsgim ins. bende de bir sorun cikmazda ilk denememizi yapariz.[/QUOTE]
Canım varikosel olup da hamile kalan çok kişi var , inş rabbim hepimizin kucağını doldurur. Allah kolaylık nasip etsin inş canım

arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da kararsızım hangi merkeze gitsem AMH değeri düşük başkentte göğşen beye mi yoksa bülent tıraş a gideyim bilemedim bir fikir verin lütfennnnn

cok sevindim hayırlısi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin. bende cok dua ediyorum ilk once cümlemize versin mevlam sinrz bize doyorum. pazartesi esime yspilan soniclari gösterdik yumurtaliklarinda varis varmis ameliyat yaparim fakat 3 5 tane sperm cikar dogal yoldan hsmile kalamazsin dedi direk zaman kaybetmeden tüp bebek yapacağım size dedi. esimin sperm sayisi cok dusuk ins. icinden en canli olani bulup bana naklederler. haftaya ins gidecegim sira bende.reglim olucak o sirada muayene olacsgim ins. bende de bir sorun cikmazda ilk denememizi yapariz.[/QUOTE]
Tüp bebekte şans daha yüksek kesinlikle canım sürekli pozitif düşün ve kafana takma bol bol dua bende sizin için sizler için bol bol dua ediyorum çünkü ne kadar zor ve sıkıntılı bir durum OLDUĞUNU çok iyi biliyorum Allah'ım herkese nasip etsin tez zamanda canım kesinlikle moralini yüksek tutmalısın bu süreçte bunu unutma asla olurmu

Bende de kist var mayıs 19 da tüpe başlıycam kist geçsin diye hangi ilacı içtin cnm ... bide kist varken gebelik olur mu tüp yapılır mu?
Kist varken tüp bebek aşılama vs olmuyor canım duphaston ve mayralon ile kisti kuruttuk sonrasında aşılama. Aşılamada puregon+ovitrelle ile 2 aşılama olumsuz tüptüdede aynı devam ettik sadece dozları yükselttik. Ama olumsuz sonrası doğal yolla hamile kaldım inşallah canım Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…