0hatu0 Hoş buldum canım İnşallah Rabbim en hayırlısını nasip eder hepimize.Ben tek bir doktora bağlı kalmıştım çok güveniyordum. 2 li test iyi çıkmıştı fakat 4 lü test te omuriliği açıklığı çıktı. Dr um ulrtasonda göremediğini, hiç bir sorun olmadığını söyledi içime şüphe düştü başka bir Dr a daha gittiğimde evet omuriliği açıklığı yok ama testin yanlış çıkma sebebi gelişim geriliği dedi ve ben şok oldum. 19 haftalıktım ve bebeğim baş gövde bacak 16 15 ve 14 haftalık olarak çıktı ve yapacak hiç bir şeyin olmadığını söyledi 2 hafta sonra da midem bulanmaya başladı ve kalbinin durduğunu öldüğünü ögrendik beni zehirlemeye başlamış. Normal doğumla suni sancı ile alındı bebeğim. Hiç aklıma bile gelmezdi. En büyük hatam tek bir Dr a bağlı kalmaktı. Allahımın takdiri oraya da lazımmış diye kendimi ikna ediyorum şefaatçi bir meleğim var Rabbim kavuşturur inşallah. Şimdi yeni bir başlangıç bana ve eşime çok iyi gelecek inşallah sağlıklı şekilde alırım bebeğimi kucağıma tek dileğim o ( aminn ) Şu an tek problemim pco olmam ama iğnelerle büyüyor yumurtalarım çok şükür. Hangi Dr a gideceğimi bilemiyorum. Şimdi yeni doktorum İstanbuldan Ali Sami bey ve Fuat Ali Beyin arkadaşıymış.
okyanus34 Canım biz Mersin Silifkedeyiz yumurtalarımı bura da büyütüp Konya ya toplatmaya gideceğim hayırlısı ile 4 - 5 gün de bize yeter sanırım. Çok heyecanlı ve umutluyum inşallah ilk deneme de olur da Rabbim meleğimize kavuşturur. Şu an görünür de kan pıhtılaşması görünüyor oda referans aralığında 33 te inşallah sorun olmaz. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...