2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Seni Çoook iyi Anlıyorum canım. Kafanda bi Sürü soru var, ama Cevapları yok değil mi, şimdi elinden geldiğince kendinI sakinleştirmeye çalış ve olumlu olacağını düşün.

Seni Çoook iyi Anlıyorum canım. Kafanda bi Sürü soru var, ama Cevapları yok değil mi, şimdi elinden geldiğince kendinI sakinleştirmeye çalış ve olumlu olacağını düşün.
Canım çok teşekkür ederim.Ahh bide engel olabilsem kendime.Bugün aradılar birini daha kaybetmişler. bu kadar az olması sperm kalitesi kaynaklı dediler.ki biz IMSI yaptırdık. Buna rağmen nasıl 10 tane iyi sperm seçemediler anlamadım.kaldı 4. 2 si iyi 2 si orta kaliteymiş.

Kızlar sayfamız çok geride kalmış, nerelerdesiniz? Nasılsınız?

merhaba hanımlar. inşallah bende 2015 annesi olmak istiyoprum bunun işten çıkıp tedavi olmaya karar verdik.
zeynep kamil hastanesine gitmeyi istiyoruz aranızda giden varmı? nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bilmiyoruz
bilgili olanlardan mesaj alabilirim.

Canım hastane hakkında bilgim yok, ama Rabbim en kısa zamanda Bebeğini kucağına verir inş.

Canım merhaba ben gittim ilk tedavımide orada yaptırdım ikincisi için rapor aldım ve özelde yaptırdım ama ikisindede sonuç kimyasal oldu
Neyse kafana takılan birşey olursa sorabilirsin.

Canım merhaba ben gittim ilk tedavımide orada yaptırdım ikincisi için rapor aldım ve özelde yaptırdım ama ikisindede sonuç kimyasal oldu
Neyse kafana takılan birşey olursa sorabilirsin.
merhaba canim. biz ilk defa gidicegiz 5 senelik evliuim esimi yeni ikna edebildim. su an icin sirun onda gibi gozukuyor sperm sayilarimiz normal gebelige ixin vermiyor. bende bir sorun varmi oda belli degil o yuzden ilk tercihimiz zeynep kamil olcak. dun aksam 27.rand aldik. bilmedigim icin kendime kadin dogum inferlite bolumu esimede urolojiden aldim gidecegiz bakalim. cevabin cokk tsk ederim fakat sonuc kimyasali amlayamadim;(( rabbim en yakin zamanda dileklerimi versin ins

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim 2014 te nisan ayında klomen kullanarak çatlatılmadan hamile kalmıştım fakat 5. ayında kalbi durdu gelişim geriliğinden ve normal doğumla alındı.Yeni yeni atlattım Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi Dr um tüp bebek yaptırmamı öneriyor ve Konya Novafertile gideceğim hayırlısı ile. Bu ay yapacaktık fakat bir anda heyecan sardı ve kendimi o koşturmacaya hazır hissedemedim, Mayıs ayına erteledik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Novafertil de beğendiğiniz Dr hangisi acaba , ben daha karar veremedim :) İnşallah ben de bebeklerime kavuşurum, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Canım öncelikle Aramıza Hoşgeldin. Ben de novafertil e devam ediyorum. Benim doktorum Dilek hanım. Inş en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Sormamda sakınca yoksa eğer, neden Bebeğin o zaman kalbi Durmuş? Önceden farkedilmedi mi gelişim geriliği?

Canım doğru yerlere randevu almışsın seni oradan yönlendirirler zaten gerekli testlerini yaparlar. Ben direk tüp bebek bölümüne gitmiştim çünkü tüplerim kapalı olduğu için hemen oradan yardımcı oluyorlardı bana.Gerekli testler tahliller yapılır sonrasında ne var ne yok çıkar ortaya inşallah önemli birşey değildirde hamile kalırsın hemen.
Kimyasal gebelikte değerinin düşük olması ve çok uzun sürmeden kanama olması oluyor canım.Hamilelik için yeterli değerin çıkmaması.

Canım GÜNAYDIN, sen neler yapıyorsun?

0hatu0 Hoş buldum canım İnşallah Rabbim en hayırlısını nasip eder hepimize.Ben tek bir doktora bağlı kalmıştım çok güveniyordum. 2 li test iyi çıkmıştı fakat 4 lü test te omuriliği açıklığı çıktı. Dr um ulrtasonda göremediğini, hiç bir sorun olmadığını söyledi içime şüphe düştü başka bir Dr a daha gittiğimde evet omuriliği açıklığı yok ama testin yanlış çıkma sebebi gelişim geriliği dedi ve ben şok oldum. 19 haftalıktım ve bebeğim baş gövde bacak 16 15 ve 14 haftalık olarak çıktı ve yapacak hiç bir şeyin olmadığını söyledi 2 hafta sonra da midem bulanmaya başladı ve kalbinin durduğunu öldüğünü ögrendik beni zehirlemeye başlamış. Normal doğumla suni sancı ile alındı bebeğim. Hiç aklıma bile gelmezdi. En büyük hatam tek bir Dr a bağlı kalmaktı. Allahımın takdiri oraya da lazımmış diye kendimi ikna ediyorum şefaatçi bir meleğim var Rabbim kavuşturur inşallah. Şimdi yeni bir başlangıç bana ve eşime çok iyi gelecek inşallah sağlıklı şekilde alırım bebeğimi kucağıma tek dileğim o ( aminn ) Şu an tek problemim pco olmam ama iğnelerle büyüyor yumurtalarım çok şükür. Hangi Dr a gideceğimi bilemiyorum. Şimdi yeni doktorum İstanbuldan Ali Sami bey ve Fuat Ali Beyin arkadaşıymış.

okyanus34 Canım biz Mersin Silifkedeyiz yumurtalarımı bura da büyütüp Konya ya toplatmaya gideceğim hayırlısı ile 4 - 5 gün de bize yeter sanırım. Çok heyecanlı ve umutluyum inşallah ilk deneme de olur da Rabbim meleğimize kavuşturur. Şu an görünür de kan pıhtılaşması görünüyor oda referans aralığında 33 te inşallah sorun olmaz. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...

Canım yaşadığın çok zor bir durummuş, allahım bi daha göstermesin inş. Rabbim yeni ve sağlıklı gebelikler nasip eder inş. Şimdi novafertil e mi geleceksin? Ben memnunum inş sana da faydaları dokunur canım.

Ya kızlar az önce bir şey söyledi arkadaşım kafama takıldı benim yaşım 28 ve 2 embriyo koydurmak istiyordum. Arkadaşım yaştan dolayı 1 tane koyuyorlar dedi doğruluk payı nedir. İkiz diye diye kendimi alıştırmıştım çok istiyordum. Bilen var mı acaba

Canım benim yaşım da 28 ve 2 embriyo koyulmuştu. Sanırım devlette o kural uygulanıyor.

Canım ben direk merkeze yaptircam çünkü devletten yararlanamıyorum. Bir çok şey istiyor asilamam 1kez oldu uğraşmak istemiyorum. O halde benim için geçerli değil yani değil mi? Çok sağol canım benim....

Canım ben direk merkeze yaptircam çünkü devletten yararlanamıyorum. Bir çok şey istiyor asilamam 1kez oldu uğraşmak istemiyorum. O halde benim için geçerli değil yani değil mi? Çok sağol canım benim....
Yok canım geçerli değil. Bana novafertil de 2 tane transfer edilmişti. Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…