2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

merhaba kızlar ben cumartesı gıttım dr a
önce asılama hısteroskopı sonra tup bebek dedı kafam karıstı asılama ıstemıyorum

Merhaba benimde bugün iğneler de 7. Gün.Cuma günü toplanacak yumurtyumurtalar.Banada histeroskopi ve aşılama yapabiliriz dedi ama ben istemedim.merkeze gittiğimiz ilk gün başladı tedavi.sende sorun görünmüyor istersen yapmayız dedi doktor hsg için.bende bi an önce başlayalım dedim.

Bide kızlar sağ göğsüm inanılmaz ağrıyor ve acaip yorgun hissediyorum.sizde de iğneler zamanı böyle olmuşmuydu?

Bide kızlar sağ göğsüm inanılmaz ağrıyor ve acaip yorgun hissediyorum.sizde de iğneler zamanı böyle olmuşmuydu?
Canım sonuçta kullanılan ilaçlar hormon ilaçları, yapabilir. Ama dayanılmayacak gibiyse bence doktorunu ara bi danış istersen.

Herkese merhaba
3 hafta önce FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu öğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tüp bebek tedavisi olmamı söyledi. Bir kaç gün iki gözüm iki çeşme ağladım hayata küstüm forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve çayı içtim daha pozitifim. Hemen tüp bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. günü tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 çıktı çok yüksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun için de bir ilaç verdiler bakalım.

Ne kadar psikoloji çok önemli deseler de gene kafam bu meseleyle çok meşgul ve kafamda onlarca soru işareti.

FSH sorunu ile başa çıkmış arkadaşların yardımını istiyorum, bu tüp bebek tedavisi nasıl bir şey, internette yazıldığı gibi gerçekten hemen adetin 2. günü başlayıp o ay tüp bebek yapılıyor mu, başlangıçta nelere dikkat etmem lazım, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevirim.

pko var bende ama 10 yıllık evlıyım beklemek ıstemıyorumkı
Bende de pco var canım. Adetlerin düzenli mi senin? Benimki baya baya düzensiz artık 10 yıl geçmiş sizde, neyi bekleyeceksin ki canım. Şahsen ben 2 defa aşılama yaptırdım, ama keşke zaman kaybetmeseydim diye derim hep. Bence madden de hazırsanız hiç beklemeyin, tüp bebek için.

Canım eğer her şey hazırsa evet 2. Günü başlıyorsun tedaviye.

evet duzenlı cok nadir degısır 30gunde oluyoır bazende 31 32 gun fılan

evet zman kaybetmek ıstemıyorum maddı anlamdada bana fazladan külfet olcak

evet zman kaybetmek ıstemıyorum maddı anlamdada bana fazladan külfet olcak
Çok Haklısın canım. Maddiyattan ziyade bana aşılama gereksiz bi zaman kaybı geliyor. Tabi bu benim fikrim canım.

Kızlar canım çok sıkkın bugün transferden sonraki 11 gün . Bhcg 7 çıktı. Muhtemelen kimyasal gebelik yarın bidaha test yaptiracagim

Kızlar canım çok sıkkın bugün transferden sonraki 11 gün . Bhcg 7 çıktı. Muhtemelen kimyasal gebelik yarın bidaha test yaptiracagim
Canım kaçıncı gün embriyosu idi? Evet değer düşük gibi gözüküyor canım, doktorunla görüştün MÜ?

Görüştüm tabi canım. 3.gun embriyosu 2 embriyo transfer edilmişti. Bilmiyorum ki yarın ya 0 olacak yada artmaya devam edecek. Dr geç implante olmuş olabilir falan dedi ama

Kızlar benimde cuma opu oldoldu.13 yumurta toplandı.10 u olgun çıktı. 5 i döllenmiş. Progesteronum yüksek çıktığı için de dr erteledi transferi.moralim çok bozuk.hem sayı az hem de çok fena durumdayım fiziksel olarak.

Şişkinlik gaz ishal baş ağrısı bulantı göğüs ağrısı.Bu kadarı normal mi kızlar? bi de 5 tane az değilmi?bide bunların 3.veya 5. Güne ulaşması sonrada sorunsuz çözülmesi derdi var.kafayı yemek üzereyim

Canım sayıyı az diye Düşünme Sak'ın. Benim de 2 . Tedavimde 9 yumurta toplandı. Transfer için elimizde 2 tanecik döllenen kaldı, ikisini de transfer ettik ve tutmuştu. Yani Say'ı önemli değil, kaliteli olması önemli. Allah'ım inş yüzünü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…