gitmedim canım daha.. oradaki arkadaşlar tavsiye etti tabiki son kararı görüşüp vereceğimPeki görüşmeye gittin mi tatlım
Anladım tatlım hayırlısı olsun inşallahgitmedim canım daha.. oradaki arkadaşlar tavsiye etti tabiki son kararı görüşüp vereceğim
Ankara başkent goğsen bey.arkadaşlar ankarada tedavi olan yokmu aranızda.hangi merkezde yaptırdınız
Ay canım maaşallah nerde sakladın o kadar yumurtayıKızlar slm.. benim cumartesi günü yumurtalar toplandı.. 45 yumurta çıktı 30 sine islem yapılmış 15 tanesi döllenmis.. benim ohss riskim varmış ama doktor gerekli önlemi aldı.. dostinex. tetra antibiyotik prednol v.s. Bu aksama doğru hafif şişkinlik dışında bileyim yok.. Bugün hastaneden aradılar perşembe transfer olacağını söylediler.. sizce hala riskim varmı lütfen yardımcı olunuz korkuyorum olmaktan.. olsaydım bu saate kadar olurmuydum.. herkese hayırlı sonuçlar
Sağol canım.. valla doktorun biraz ihmali oldu aslında.. hergün e2 bakmasi lazimdi ama bakmadı 8. gün baktilar 9600 çıkınca o gün gonal vurulmadik ertesi gün tekrar e2 1920 düştü sonra çatlatma ignemi yaptık neticede toplandı yumoşlar.. bakalım inşallah transferden sonra ohss olmam.. suana kadar olmadım.. senin nasıl gidiyor hamilelik hersey yolunda inşallah canım :)Ay canım maaşallah nerde sakladın o kadar yumurtayıdoktor problem olmadığını gördüyse ondan karar vermiştir transfere canım. Allah'ım hayırla sonuçlandırsın inş tedavini. Bizi habersiz bırakmak canım emi.
Tşk ederim canım şimdilik her şey yolunda çok şükür :) Allah yardımcın olsun canımSağol canım.. valla doktorun biraz ihmali oldu aslında.. hergün e2 bakmasi lazimdi ama bakmadı 8. gün baktilar 9600 çıkınca o gün gonal vurulmadik ertesi gün tekrar e2 1920 düştü sonra çatlatma ignemi yaptık neticede toplandı yumoşlar.. bakalım inşallah transferden sonra ohss olmam.. suana kadar olmadım.. senin nasıl gidiyor hamilelik hersey yolunda inşallah canım :)
Canım öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inş. İlk muayenede adetli olman gerekiyor ve doktor alttan muayene ediyor. Ve adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor tedaviye.merhaba kızla rbende cumartesı ılk gorusmeme gıdecek ılk gorusmede neler yapıyolar anlatırmısınız cok meraklıyım düşünüyorum sureklı
aminn cnm saolCanım öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inş. İlk muayenede adetli olman gerekiyor ve doktor alttan muayene ediyor. Ve adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor tedaviye.
Aynen canım, o zaman bi dahaki adete başlar.aminn cnm saol
ben 1. de oldum 4. gune denk gelıyor randevum hemen baslayamaz ozaman
hayırlı olsun canım hamilesin inşallah ikiz olsun hatta sağlıkla kucağa alırsın inşallah karnını sev bebişinle konuş az kaldı azOhatu0 ve diğer tüm kader arkadaşları Merhaba. Ben yaklaşık 3 ay önce tedaviye başlamış sonra ohhs riski çok yüksek olduğundan embriyolarim doldurularak transferim ertelenmişti. Geçtiğimiz pazartesi transferim oldu 2 embriyo transfer edildi. Bugün 6. Günüm zaman geçmek bilmiyor. Ayın 11 i test günü o güne kadar teorikte hamile sayılırım değil mi hakkımızda hayırlısı
hayırlı olsun tedavin inşallah bebiş gelecek kuzum hatamı ne hatası zamanı şimdi geldi böyle düşün tammammı rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar bugün den itibaren ikinci tup bebek tedaviye başlıyorum inşallah lütfen bana dua edin birde fikir almak istiyorum acaba birincide yaptigim hatalari tekrar etmek istemiyorum
Canım sana da merhaba, allahım hayırlı sonuçlar aldırsın inş. Embriyolar 5. Gün embriyosu mu canım? Sonucunu da mutlaka yaz olur mu canım?Ohatu0 ve diğer tüm kader arkadaşları Merhaba. Ben yaklaşık 3 ay önce tedaviye başlamış sonra ohhs riski çok yüksek olduğundan embriyolarim doldurularak transferim ertelenmişti. Geçtiğimiz pazartesi transferim oldu 2 embriyo transfer edildi. Bugün 6. Günüm zaman geçmek bilmiyor. Ayın 11 i test günü o güne kadar teorikte hamile sayılırım değil mi hakkımızda hayırlısı
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş. Aslında bizim yaptığımız hatalardan tutmuyor değil, o zaman nasip olmamış oluyor. Ama elbette kendimize de dikkat etmemiz gerekir.Merhaba kızlar bugün den itibaren ikinci tup bebek tedaviye başlıyorum inşallah lütfen bana dua edin birde fikir almak istiyorum acaba birincide yaptigim hatalari tekrar etmek istemiyorum
Canım sana da merhaba, allahım hayırlı sonuçlar aldırsın inş. Embriyolar 5. Gün embriyosu mu canım? Sonucunu da mutlaka yaz olur mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?