2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben de 8+1 ikizlere hamileyim. Tüpbebekle hamile kaldım. Daha önce 6 yaşında bir oğlum var onu normal doğumla doğurmuştum. Şimdi yine normal doğum yapabileceğim bir doktor arıyorum. Eğer istanbulda anadolu yakasındaysa doktorunuz ismini buradan ya da özelden paylaşır mısınız? Çok istiyorum normal doğum yapmayı. İnşallah gönlime göre doğum yapabilirim.

Dun kese gormeye kontrolum vardi doktor iki tane kese gordu ama biri digerine gore geri dedi birinde yolk kesesini gordu digerinde daha goremiyorum dedi ve ikinci geri olan kese ya kaybolacak ya da gec dollenmistir dedi.
Haftaya cagirdi ve beb cok korkuyorum kizlar bir kere bos gebelik gecirdim cunku bir daha olmaz demi insallah ikisi de tutunur.
Benim gibi olan arkadaslardan yardim istiyorum

Canım benim de keselerdtn biri sonradan göründü. Doktorlar hep olumsuz konuştu. Ha HK a kızım 10 gün geriden geliyor ama büyüyor sonuçta. Doktirlarvhep moral bozuyor

Canım benim de keselerdtn biri sonradan göründü. Doktorlar hep olumsuz konuştu. Ha HK a kızım 10 gün geriden geliyor ama büyüyor sonuçta. Doktirlarvhep moral bozuyor
Tsk ederim cnm benim ikisini de cok isriyorum ama birine bile raziyim yeter ki bu sefer bos gebelik olmasin
Gerci yolk kesesi olusmussa bebis olur diyorlar ama korkuyorum iste rabbim gonlume ferahlik versin

26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler, neden yazamadığımızı anladın dimi :) işte hepimiz aynı durumdayız. Ben sonranlara çok yoğun arada fırsat bulabilirsem yemek yiyiorum tuvalete gidiyorum diyorum, o kadar yani...

Tsk ederim cnm benim ikisini de cok isriyorum ama birine bile raziyim yeter ki bu sefer bos gebelik olmasin
Gerci yolk kesesi olusmussa bebis olur diyorlar ama korkuyorum iste rabbim gonlume ferahlik versin
İlk zamanlar öyle endişeler oluyor canım. Sonra o endişelerini yerini farklı endişeler alıyor. Hamilelik boyle boyle geçiyor bir şekilde. Ben su an doktorunun söylediği hercseyi onemsemiuorum. Tevekkül etmek lazim. Allah hayirlisini versin sana da.

tsk ederim allah razı olsun

Hic ayağa kalkmiyorum ki..her gün olmuyor şükür benim. Ama tuttuğunda ağlayacak gibi oluyorum.minyon tipliyim.kemiklerimde ince sanırım.. Çoğu gitti azı kaldı.inş sağlıkla doğdun kuzucuklar...

Maşallah ikiz bebekler 39. Haftayı bulmuş..bende normal doğum yapmak isterdim ama tüp bebek ve ikiz olunca istemiyor insan.tabiki yinede herşey nasip..

Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Rabbim yardımcı oldun.inş sağlıkla doğar yavruların..miniklerinle döner sin evinize..analı babalı buyusunler inş..

slm canım 29 haftaya kadar calışmıssın sanırım benimde hedefim o yönde acaba kackilo aldın 30. haftaya kadar

aynen bende sizin gibi düşünüorum sezeryandan daha çok korkuyorum hep normal dogum itserdım eskıden berı inş ikizlerim sizinki gibi normal doğumla sağlıklı bır sekılde gelırler bu arada 39. haftaya kadar gelmenızde süper o günleri bizde görelim inş tebrık edıyorum sızı bebeklerınızle beraber sağlıklı mutlu bır yaşam dılıyorum :)

Bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz. Ben 17 haftayı bitirdim. Hissemedemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…