Merhaba hanımlar
Gebeliğimin basından beri ikiz hamile olup normal doğum yapan var mı diye araştırdım durdum.tüp bebek ikizlerinde normal doğum yPmış iki kişiye rastladım.maalesef gittiğim doktorlar tüm risk dedikleri şeyleri göze almama rağmen yanaşmadılar.taki son doktoruma kadar.son doktorumu cok güçlü gördüm.ülkemizde tarih verilerek uygulanan sezeryana karsıyım.sezeryanın süreç normal işlerken uygulanmasından yanayım.son anda gerek olursa uygulanmalı. Olacaksa şuyum geldikten sonra yani hormanlar yeterli olgunluğa gelince olmalı.her neyse
Ülkemizde normal doğumun yaygınlaşmasını misyon edindim.ameliyattan dğl normal doğumdan korkan kesime üzülüyorum.normal doğumun o kadar faydası varken...
Neyse inandığım,kendimi olumlu düşünceyle doğuma hazırladığım için normal doğum yaptım.38.haftada 2.bebek başaşağı döndü.39.haftam dolunca sabah şuyum geldi,saat 1 de 7 dk arayala doğdular.3 tane dikişim var.hemen ayağa kalkıp ilgilendim bebeklerimle.14 kilo aldım.şu an 12 kilosu gitti.sekiz gün oldu.aklından geçirip cesareti olmayanlara cesaret vermek için yazdım.sevgiler...
Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum olsun inşallah..Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Canım benim de keselerdtn biri sonradan göründü. Doktorlar hep olumsuz konuştu. Ha HK a kızım 10 gün geriden geliyor ama büyüyor sonuçta. Doktirlarvhep moral bozuyorDun kese gormeye kontrolum vardi doktor iki tane kese gordu ama biri digerine gore geri dedi birinde yolk kesesini gordu digerinde daha goremiyorum dedi ve ikinci geri olan kese ya kaybolacak ya da gec dollenmistir dedi.
Haftaya cagirdi ve beb cok korkuyorum kizlar bir kere bos gebelik gecirdim cunku bir daha olmaz demi insallah ikisi de tutunur.
Benim gibi olan arkadaslardan yardim istiyorum
Allah yardimcin olsun canim. Ucunuz de saglikli bir sekilde dogumu gerceklestirin.Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Tsk ederim cnm benim ikisini de cok isriyorum ama birine bile raziyim yeter ki bu sefer bos gebelik olmasinCanım benim de keselerdtn biri sonradan göründü. Doktorlar hep olumsuz konuştu. Ha HK a kızım 10 gün geriden geliyor ama büyüyor sonuçta. Doktirlarvhep moral bozuyor
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler, neden yazamadığımızı anladın dimi :) işte hepimiz aynı durumdayız. Ben sonranlara çok yoğun arada fırsat bulabilirsem yemek yiyiorum tuvalete gidiyorum diyorum, o kadar yani...26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
Allah yardimcin olsun kolay dogum nasip etsin canim...Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
İlk zamanlar öyle endişeler oluyor canım. Sonra o endişelerini yerini farklı endişeler alıyor. Hamilelik boyle boyle geçiyor bir şekilde. Ben su an doktorunun söylediği hercseyi onemsemiuorum. Tevekkül etmek lazim. Allah hayirlisini versin sana da.Tsk ederim cnm benim ikisini de cok isriyorum ama birine bile raziyim yeter ki bu sefer bos gebelik olmasin
Gerci yolk kesesi olusmussa bebis olur diyorlar ama korkuyorum iste rabbim gonlume ferahlik versin
hayırlı doğumlar canımKızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
tsk ederim allah razı olsunİlk zamanlar öyle endişeler oluyor canım. Sonra o endişelerini yerini farklı endişeler alıyor. Hamilelik boyle boyle geçiyor bir şekilde. Ben su an doktorunun söylediği hercseyi onemsemiuorum. Tevekkül etmek lazim. Allah hayirlisini versin sana da.
Hic ayağa kalkmiyorum ki..her gün olmuyor şükür benim. Ama tuttuğunda ağlayacak gibi oluyorum.minyon tipliyim.kemiklerimde ince sanırım.. Çoğu gitti azı kaldı.inş sağlıkla doğdun kuzucuklar...Bebeklerin pozisyonundan dolayi mi acaba bu ağrılarınız yoksa cok mu ayakta kaliyorsunuz.ben iki gun kasintidan dolayi uykusuzluk cektim.oncesi wcye yaptigim sık ziyaretler ve zaman azaldikça heycandan uyuyamam uykumu böldü. Illa bi sebep var yani
Maşallah ikiz bebekler 39. Haftayı bulmuş..bende normal doğum yapmak isterdim ama tüp bebek ve ikiz olunca istemiyor insan.tabiki yinede herşey nasip..Merhaba hanımlar
Gebeliğimin basından beri ikiz hamile olup normal doğum yapan var mı diye araştırdım durdum.tüp bebek ikizlerinde normal doğum yPmış iki kişiye rastladım.maalesef gittiğim doktorlar tüm risk dedikleri şeyleri göze almama rağmen yanaşmadılar.taki son doktoruma kadar.son doktorumu cok güçlü gördüm.ülkemizde tarih verilerek uygulanan sezeryana karsıyım.sezeryanın süreç normal işlerken uygulanmasından yanayım.son anda gerek olursa uygulanmalı. Olacaksa şuyum geldikten sonra yani hormanlar yeterli olgunluğa gelince olmalı.her neyse
Ülkemizde normal doğumun yaygınlaşmasını misyon edindim.ameliyattan dğl normal doğumdan korkan kesime üzülüyorum.normal doğumun o kadar faydası varken...
Neyse inandığım,kendimi olumlu düşünceyle doğuma hazırladığım için normal doğum yaptım.38.haftada 2.bebek başaşağı döndü.39.haftam dolunca sabah şuyum geldi,saat 1 de 7 dk arayala doğdular.3 tane dikişim var.hemen ayağa kalkıp ilgilendim bebeklerimle.14 kilo aldım.şu an 12 kilosu gitti.sekiz gün oldu.aklından geçirip cesareti olmayanlara cesaret vermek için yazdım.sevgiler...
Rabbim yardımcı oldun.inş sağlıkla doğar yavruların..miniklerinle döner sin evinize..analı babalı buyusunler inş..Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
sağ salim yavrularını kollarına alırsın işallah.Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Canim allah yardimcin olsun.insallh guzel haberler verirsinKızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
slm canım 29 haftaya kadar calışmıssın sanırım benimde hedefim o yönde acaba kackilo aldın 30. haftaya kadarKizlar heekesin gebeligi farklidir ama ben 29.haftaya kadr okula devam ediyirdum
30.hafta ile birlikte hersey degisti
Alisverirsi bende netten Yptim cogunuda anneler aldi.suan onlari yikma utuleme cok zor benim.icin onuda ben yapamadim hatta hastane cantami hazirlamam gerekiyor onus yapamiyom.ayakta illak.durursunuz ama bir sure sonra basinc artiyor belinoz agriyor.keyfini cikarmak isteyen alosverisi yapsin yatsin
Merhaba hanımlar
Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Allah hayırlısını versin insallah hic problem yasamazsınız. Su gelince durdurmak mümkün olmuyor mu?Kızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?