• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

A
Serviks falan normal olmasına rağmen mi boyle oldu.bebisler nasil. 33 haftayı geçmiş olan çok iyi. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
selviks hakkında bişe dememişlerdi ama bir resmen kasığımdaydı. Doktorum35-36 diyordu ama kızlaraceleci davrandılar:) amin inşallah dualarınızda olabilmek dileğiyle...

M
Dun kese gormeye kontrolum vardi doktor iki tane kese gordu ama biri digerine gore geri dedi birinde yolk kesesini gordu digerinde daha goremiyorum dedi ve ikinci geri olan kese ya kaybolacak ya da gec dollenmistir dedi.
Haftaya cagirdi ve beb cok korkuyorum kizlar bir kere bos gebelik gecirdim cunku bir daha olmaz demi insallah ikisi de tutunur.
Benim gibi olan arkadaslardan yardim istiyorum

Birşey olmaz inşallah moralin bozulmasın umarım bende de aynı şey vardı ikinci kese belirli belirsizdi..ikinci gitmemize hala ufakti doktor hatta biri kız olabilir bile dedi geçen hafta ikiside esitlenmisti inşallah birşey olmaz canım :KK15:

Kızlar merhaba. Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim doğum hikayem pek iç açıcı değil. Bugünümüze şükür diyorum. Gece 3 te suyum geldi. İlk anlamadım idrar sandım sonra farkettim beyaz kokusuz bir sıvı süzülüyordu. Eşimi kaldırdım. Hastaneye geçtik. Açılma 2cm di. Su gelince malesef durduramadılar. Ciğer geliştirici vuruldu ama açılma devam ediyordu. Hastanenin yoğun bakımında bebekler için yer olmadığını öğrendim:KK43: başka hastanelerle irtibata geçildi. Başka bir özel hastanede yer bulundu. Oraya transfer edildim. Bir süre serum yedim. 9 da doğuma alındım. Genel anesteziyle tek yumurta ikizlerim sezeryanla dünyaya geldiler. Biri 1300 diğeri 1500 gr. 33-2 de doğum yapmış oldum. Kızlar yoğun bakımda kalacaklar. Süresi belli değil. Dualarınızda olabilmek dileğiyle... Herkese hayırlı doğumlar dilerim...
Arkadasim, Rabbim en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Benim arkadas 29 haft. dogum yapti ama bebeklerin gelisimi 26 da kalmisti. Dogdugunda 850 gramdi. Simdi yasini doldurdu. Rabbim buyuktur. İnsallah sagliklica alicaksin kucakgina ikisini de.

Kızlar merhaba. Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim doğum hikayem pek iç açıcı değil. Bugünümüze şükür diyorum. Gece 3 te suyum geldi. İlk anlamadım idrar sandım sonra farkettim beyaz kokusuz bir sıvı süzülüyordu. Eşimi kaldırdım. Hastaneye geçtik. Açılma 2cm di. Su gelince malesef durduramadılar. Ciğer geliştirici vuruldu ama açılma devam ediyordu. Hastanenin yoğun bakımında bebekler için yer olmadığını öğrendim:KK43: başka hastanelerle irtibata geçildi. Başka bir özel hastanede yer bulundu. Oraya transfer edildim. Bir süre serum yedim. 9 da doğuma alındım. Genel anesteziyle tek yumurta ikizlerim sezeryanla dünyaya geldiler. Biri 1300 diğeri 1500 gr. 33-2 de doğum yapmış oldum. Kızlar yoğun bakımda kalacaklar. Süresi belli değil. Dualarınızda olabilmek dileğiyle... Herkese hayırlı doğumlar dilerim...
Canım hayırlı olsun bebeklerin. 33. Hafta oldukça iyi bir zaman, bugun benim doktorum 33 den once doğurma sakın dedi. Demekki gelisim o tarihlerde tamamlanıyor. Insallah bebeklerinde hiçbir sıkıntı olmayacak gönlünü ferah tut. Biraz kilo alıp gelicekler anne babalarına. Gelirse sütunu sahip saklayanilirsen en guzel hediye olur yavrularına. Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kavuşmanızı dilerim.

M

Birşey olmaz inşallah moralin bozulmasın umarım bende de aynı şey vardı ikinci kese belirli belirsizdi..ikinci gitmemize hala ufakti doktor hatta biri kız olabilir bile dedi geçen hafta ikiside esitlenmisti inşallah birşey olmaz canım :KK15:
Cok tsk ederim canim icimi rahatlattin artik bekleyecez

Canım hayırlı olsun bebeklerin. 33. Hafta oldukça iyi bir zaman, bugun benim doktorum 33 den once doğurma sakın dedi. Demekki gelisim o tarihlerde tamamlanıyor. Insallah bebeklerinde hiçbir sıkıntı olmayacak gönlünü ferah tut. Biraz kilo alıp gelicekler anne babalarına. Gelirse sütunu sahip saklayanilirsen en guzel hediye olur yavrularına. Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kavuşmanızı dilerim.
Yoğun bakımdankızlarımı görebildim. Herzaman şükrediyorum. 26. Haftada doğmuş olanlar var. Umutsuz olmamak lazım. Çok şükür doğdular ya dualarla büyürler inşallah. Bu biraz kısmet işi. Bende doğum belirtisi ağrı sancı olmadı hiç. Stres yapmayın hiç gelmeye karar verdilerse, hayırlısı buysa kabullenmek lazım

Kizlar dikkat!!!
Simdi show tv de ender saraci dinliyorum...seker yukleme testini mutlaka ve mutlaka yaptirin bircok kisi gordum bunu yaptirmadigi icin ileride cocuklarinda sorun cikiyor diyor..ve zaten bu testi omru hayatinizda bir kere yaptiriyorsunuz mutlaka yaptirin diyor...hicmi ekmek,tatli,karbonhidrat icerikli bisey yemiyorsunuz meyve suyu icmiyorsunuz bunlardan alacaginiz seker daha zararli bebege diyor...
Haa birde nar hamilelerde dusuk riski olusturuyormus,buzusturucu,burusturucu etkisi oldugundan hamilelerin yemesi uygun degil diyor...

merhaba kızlar nasipse bende ikizlerime tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım rabbim kasımda ikizlerimi kucağıma almayıda nasip eder inşallah dün kalp atışlarını duyduk inşallah sağlıkla devam eder
Hayirli olsun, saglikli bir gebelik sureci ve dogum dilerim.

uzulmekte haklisin tabi canim ,vucudumuz bozuluyor ve birdaha eski haline gelmeyecegini biliyoruz sonucta.esler bu konuda pek empati kuramiyor aslinda ondan biraz rahatlar ama eminim kendilerine olmasini istemezlerdi onlarda :) aslinda cok kilo almamissin karninin capida cok degilmis..benim burda tek bebege hamile arkadasim bile 120 cm ile doguma girdi tek bir catlagi yoktu krem yag falanda kullanmamis...genetik diyeceksin degil ,annesinde ve ablalarinda varmis cunku..e bununda 3.dogumu kilosuda az degildi 88 kilo ile dogum yapti..cok sansliymissin diyorum ben ona artik :)
senin catlaklarin gobek deliginin cevresindemi oldu sadece?birde ince degilmi cok kalin yariklar halinde degil...krem ve yaglara devam et bence.haa birde az su iciyorsan arttir.mlum vucudu distan ne kadar nemlendirsekte icten susuz kaldimi alt tabakalardan basliyor catlamaya...insallah bu kadarla kalir catlaklarin...
Ben elimden geleni yapiyorum artik catladi en azindan "tuh sunu da yapsaydim" demiyorum. Evet canim simdilik gobek cevresinde cok derin degiller ama boyle kalacaklarina guvenemiyorum, sag tarafta yokken buna sukur sagda olmadan bitiririm diyordum bir gecede orasi da catlayiverdi. Insallah ilerlemez, bakalim 2-3 satte bir birseyler suruyorum. genellikle 3 lt su iciyorum arada bazi gunler icemedigim oluyor tabi. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin insallah sizlerin catlamaz.

merhaba arkadaşlar ben de 14 haftalık ikizlere gebeyim birşey soracaktım bu kan ilacını aç karnına içip mi sonra süt ve süt ürünleri yememeliydik yoksa tok karnına içip süt ve süt ürünleri yememeliydik

canım allah bebeklerıne de sanada sağlık sıhhat versın cektıgın zorlugun mükafatını versın rabbım inş bebeklerın tez zamanda toparlanır bol bol kılo alıp gelişimlerini çabucak tamamlarlar allaha emanet olun..

Ben elimden geleni yapiyorum artik catladi en azindan "tuh sunu da yapsaydim" demiyorum. Evet canim simdilik gobek cevresinde cok derin degiller ama boyle kalacaklarina guvenemiyorum, sag tarafta yokken buna sukur sagda olmadan bitiririm diyordum bir gecede orasi da catlayiverdi. Insallah ilerlemez, bakalim 2-3 satte bir birseyler suruyorum. genellikle 3 lt su iciyorum arada bazi gunler icemedigim oluyor tabi. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin insallah sizlerin catlamaz.
insallah canim tabi sen elinden geleni yapmissin olacagi varmis artik demekki...suyuda baya iciyormussun ben zorla 2 litre iciyorum ama feci sisiyorum ozellikle aksamlari patliyacak gibi oluyorum.masallah sana...

merhaba arkadaşlar ben de 14 haftalık ikizlere gebeyim birşey soracaktım bu kan ilacını aç karnına içip mi sonra süt ve süt ürünleri yememeliydik yoksa tok karnına içip süt ve süt ürünleri yememeliydik
kahvaltidan yarim saat once icersen iyi olur...arkasindan hemen sut icmemen lazim

Kizlar dikkat!!!
Simdi show tv de ender saraci dinliyorum...seker yukleme testini mutlaka ve mutlaka yaptirin bircok kisi gordum bunu yaptirmadigi icin ileride cocuklarinda sorun cikiyor diyor..ve zaten bu testi omru hayatinizda bir kere yaptiriyorsunuz mutlaka yaptirin diyor...hicmi ekmek,tatli,karbonhidrat icerikli bisey yemiyorsunuz meyve suyu icmiyorsunuz bunlardan alacaginiz seker daha zararli bebege diyor...
Haa birde nar hamilelerde dusuk riski olusturuyormus,buzusturucu,burusturucu etkisi oldugundan hamilelerin yemesi uygun degil diyor...

yaaa geçen gün ben koca bıtane nar yedım canım çok istemıştı hala daha olsa yerım o kadar yani nette okudum kımı yerde zararlı kımı yerde değil dıye tereddutteydım keşke zararı olmasa

Back