• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bu arada cildim cok gereksiz sıkı sanirim hic esnemiyor benim 30.haftaya kadar bir gram catlagim yoktu 30 ile 32 arasi karnim haritaya dondu kasintisiz sadece gerilerek.ama dun gece gobegimde cok ciddi kasinti basladi mafoldum butun gece uyutmadi yag surdum soguk su doktum banamisin demedi yorgunluktan uyuyakalmisim.bugun az siddette devam ediyor cozum onerisi olan var mi uykusuzluktan gozlerimin ici yaniyor

Aslında bende oyle düşünüyordum ama gecen haftaki Halim ile bu haftaki bile farklı oyle olunca karar değiştirdim, çünkü gezip almak istiyorum, sanırım 32-33lerde gezmek cok zor olacak. Yalnız benim yasım var ondan böyle herhalde. Oğlumda 39. Haftada ev temizliği yapıyordum. Ne yapalım bebisler sağlıklı olsunlarda yaticaz biraz.
kac yasindasin canim? ikiz gebeligin etkisi cok buyuk her ne kadar yasimiz cok genc olmasada...mesela ben su an 32 yasindayim oglumda 27 ye girdim dogum yaptim ama su anki yorgunlugum tansiyon ve benzeri sorunlar eminim tek gebelik olsa bu derece olmazdi...bebekler bizi gitgide agirlastiriyor cok kilolu olmasalarda karnimizin hacmi bile tek basina psikolojik olarak etkilenmemizde buyuk etken zaten...bende korkuyorum insallah cok zorlanmam o haftalarda yururken yoksa hepsi esime kalicak,zevklerimizde hic uyusmazya gerci :) insallah iyi olurumda yapabilirim diyorum o yuzden...Alah yardimcimiz olsun...

Bu arada cildim cok gereksiz sıkı sanirim hic esnemiyor benim 30.haftaya kadar bir gram catlagim yoktu 30 ile 32 arasi karnim haritaya dondu kasintisiz sadece gerilerek.ama dun gece gobegimde cok ciddi kasinti basladi mafoldum butun gece uyutmadi yag surdum soguk su doktum banamisin demedi yorgunluktan uyuyakalmisim.bugun az siddette devam ediyor cozum onerisi olan var mi uykusuzluktan gozlerimin ici yaniyor
uff kasintisizmi catladi? :( bende seviniyorum kasinmiyor diye ,her an hersey olabilir desene....peki kac kilo almistin catlayana kadar? ve gunde kac kez yaglaniyordun?

uff kasintisizmi catladi? :KK43: bende seviniyorum kasinmiyor diye ,her an hersey olabilir desene....peki kac kilo almistin catlayana kadar? ve gunde kac kez yaglaniyordun?
Aynn oyle bi gun hic birsey yoktu ertesi gun cok sey oldu;) ben gunde 3-4 defa belki de daha fazla yaglandim kremlemdim.56 kg ile hamile kaldim suan 68 im.her beden catlayacak diye bir sey yok ben fena catladim ama.bu kasintiya cozum bulmam lazim fenayim.dr mu arasaam acaba

20150406_171846.jpg
20150406_171846.jpg Bu da benim 32+4halim

Aynn oyle bi gun hic birsey yoktu ertesi gun cok sey oldu;) ben gunde 3-4 defa belki de daha fazla yaglandim kremlemdim.56 kg ile hamile kaldim suan 68 im.her beden catlayacak diye bir sey yok ben fena catladim ama.bu kasintiya cozum bulmam lazim fenayim.dr mu arasaam acaba
ara canim kolestaz falan olur Allah korusun catlaktan degildir belkide ...sadece karninmi kasiniyor heryerinmi? eger her yerinse mutlaka ara bence...
aslinda cokda kilo almadan catlamissin.benim.ilk hamileligimde 77 ile doguma girmistim hic catlak olmamisti ama bunda karin cok hizli buyudugu.icin sanki son haftalarda olacak gibi geliyor banada...

aslinda sadece karnindan almissin yoksa baya zayif geldin gozume ,boyunda uzun sanirim...karnin aniden buyuduyse capi aniden artinca catlak kacinilmaz olmus olabilir..karnin kac cm oldu su an? ve bebeklerin kac kilo?
Sadece karnimda kasinti var.catlaklarin olustugu bolum.haber verdim dra cevap bekliyorum.ya benim cildim ck gergin ergenliktede catladim ben.son zamanlar hic karnimi olcmedim hep yatma durumundayim.evet birtek gobegim aldi vucudumun geri kalani sabit:)

Sadece karnimda kasinti var.catlaklarin olustugu bolum.haber verdim dra cevap bekliyorum.ya benim cildim ck gergin ergenliktede catladim ben.son zamanlar hic karnimi olcmedim hep yatma durumundayim.evet birtek gobegim aldi vucudumun geri kalani sabit:)
masallah canim ..o zaman dogumdan sonra 1 ay icinde eski citir haline donersin hemen :)
bu arada karnin kacinci haftadan sonra cok hizli buyumustu senin?benimde cok gergin ve aciyor bu ara..ozellikle aksamlari mahvoluyorum su bile icesim yok bu yuzden :(

Evet maşallah az kilo almışsın. Ben 64 kg ile başladım şu an 82 kg yim . 1.76 boyum var ama inan korktum şimdi. Hemen yağıma uzandım bir kere daha yağlandım:))

kac yasindasin canim? ikiz gebeligin etkisi cok buyuk her ne kadar yasimiz cok genc olmasada...mesela ben su an 32 yasindayim oglumda 27 ye girdim dogum yaptim ama su anki yorgunlugum tansiyon ve benzeri sorunlar eminim tek gebelik olsa bu derece olmazdi...bebekler bizi gitgide agirlastiriyor cok kilolu olmasalarda karnimizin hacmi bile tek basina psikolojik olarak etkilenmemizde buyuk etken zaten...bende korkuyorum insallah cok zorlanmam o haftalarda yururken yoksa hepsi esime kalicak,zevklerimizde hic uyusmazya gerci :) insallah iyi olurumda yapabilirim diyorum o yuzden...Alah yardimcimiz olsun...
35 yaşındayım gerçi sende yakınmıştım bana:) annem 35 yaşındayken 16 ve 13 yaslarında 2 cocuğu varmış:)
Benimde esinle uymaz zevklerimiz, hele annemle hic uymaz, o nedenle benim almam lazım:) internet de bir seçenek tabi ama ne alacağın kesin olursa. Insallah hepimize kolaylıklar

Aynn oyle bi gun hic birsey yoktu ertesi gun cok sey oldu:KK66: ben gunde 3-4 defa belki de daha fazla yaglandim kremlemdim.56 kg ile hamile kaldim suan 68 im.her beden catlayacak diye bir sey yok ben fena catladim ama.bu kasintiya cozum bulmam lazim fenayim.dr mu arasaam acaba
Senin kullandığın yağ ne canm? Kakao yağı iyi geliyor diye biliyorum da ben.

masallah canim ..o zaman dogumdan sonra 1 ay icinde eski citir haline donersin hemen :)
bu arada karnin kacinci haftadan sonra cok hizli buyumustu senin?benimde cok gergin ve aciyor bu ara..ozellikle aksamlari mahvoluyorum su bile icesim yok bu yuzden :KK43:
Insallah canim.bebisler sag salim.gelsin ben toplarim kendimi.benim 16.hafta ile birlikte buyumeye basladi her hafta buyudu ondan sonra.Maleswf gerginlik cok fena birsey ben kimi zaman hatta cogu zman dik duramiyorum.one egik kaliyorum sanki dik olursam yirtilacak gibi oluyor.
MAŞALLAH canım gözüm korktu resmen :)şimdiden coraplarımı giyerken zorlanıyorum bu haftalarda nasıl olur
cok zor :)
Cok korkmasin ya benden daha buyuk olanda var kucuk olanda.ama corap ayakkabi giymek suan cok zor oluyor.sen yaza denk geleceksin terlille gezersin surekli

Evet maşallah az kilo almışsın. Ben 64 kg ile başladım şu an 82 kg yim . 1.76 boyum var ama inan korktum şimdi. Hemen yağıma uzandım bir kere daha yağlandım:))
Benim istahim hamileleik oncesindeki gibi kaldi deli gibi iatahlanmadim hic yemektende kismadim abur cubur haric.yaglanmaya gelince vucut tipi belirliyor bunu yaglanmadigim bi allahim gunu yok ve gunde 3-4kez yaglandim ama olmadi ;)
Senin kullandığın yağ ne canm? Kakao yağı iyi geliyor diye biliyorum da ben.
Benim yag karisimim vardi kati kakao yagi susam yagi kayisi cekirdegi tatli badem yagi ceviz ve kantaron yagi.

Benim istahim hamileleik oncesindeki gibi kaldi deli gibi iatahlanmadim hic yemektende kismadim abur cubur haric.yaglanmaya gelince vucut tipi belirliyor bunu yaglanmadigim bi allahim gunu yok ve gunde 3-4kez yaglandim ama olmadi :KK66:

Benim yag karisimim vardi kati kakao yagi susam yagi kayisi cekirdegi tatli badem yagi ceviz ve kantaron yagi.
Benim iştahım çok açıktı. Şindilerde çabuk doyuyorum. Fazla yersem midem ekşiyor. Dikkat etmeye çalışıyorum.

Insallah canim.bebisler sag salim.gelsin ben toplarim kendimi.benim 16.hafta ile birlikte buyumeye basladi her hafta buyudu ondan sonra.Maleswf gerginlik cok fena birsey ben kimi zaman hatta cogu zman dik duramiyorum.one egik kaliyorum sanki dik olursam yirtilacak gibi oluyor.

Cok korkmasin ya benden daha buyuk olanda var kucuk olanda.ama corap ayakkabi giymek suan cok zor oluyor.sen yaza denk geleceksin terlille gezersin surekli
ayy evet canim yaa o gerginlik yuzunden bende bazen iki buklum yuruyorum dik durmak imkansiz oluyor bazi zamanlar...

Back