- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
Merhaba hanımlar
Gebeliğimin basından beri ikiz hamile olup normal doğum yapan var mı diye araştırdım durdum.tüp bebek ikizlerinde normal doğum yPmış iki kişiye rastladım.maalesef gittiğim doktorlar tüm risk dedikleri şeyleri göze almama rağmen yanaşmadılar.taki son doktoruma kadar.son doktorumu cok güçlü gördüm.ülkemizde tarih verilerek uygulanan sezeryana karsıyım.sezeryanın süreç normal işlerken uygulanmasından yanayım.son anda gerek olursa uygulanmalı. Olacaksa şuyum geldikten sonra yani hormanlar yeterli olgunluğa gelince olmalı.her neyse
Ülkemizde normal doğumun yaygınlaşmasını misyon edindim.ameliyattan dğl normal doğumdan korkan kesime üzülüyorum.normal doğumun o kadar faydası varken...
Neyse inandığım,kendimi olumlu düşünceyle doğuma hazırladığım için normal doğum yaptım.38.haftada 2.bebek başaşağı döndü.39.haftam dolunca sabah şuyum geldi,saat 1 de 7 dk arayala doğdular.3 tane dikişim var.hemen ayağa kalkıp ilgilendim bebeklerimle.14 kilo aldım.şu an 12 kilosu gitti.sekiz gün oldu.aklından geçirip cesareti olmayanlara cesaret vermek için yazdım.sevgiler...
Ben de 8+1 ikizlere hamileyim. Tüpbebekle hamile kaldım. Daha önce 6 yaşında bir oğlum var onu normal doğumla doğurmuştum. Şimdi yine normal doğum yapabileceğim bir doktor arıyorum. Eğer istanbulda anadolu yakasındaysa doktorunuz ismini buradan ya da özelden paylaşır mısınız? Çok istiyorum normal doğum yapmayı. İnşallah gönlime göre doğum yapabilirim.