2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar bilen varsa cevaplayabilirmi...sacimda çok beyaz vat hamile. Olunca boyamak istemedim..şu kuru sampuanin kahverengi olanını aldım dün ve sabah sistim. Saçma beyazlar kapatıyor. .ama sonra aklıma geldi sizce zararlimi dir bebeklere bilemedim şimdi. ..

Kuru sampuan renk veren bisey mı
Nasil bisey ne marka nerden aldınız.

Kızlar merhaba. Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim doğum hikayem pek iç açıcı değil. Bugünümüze şükür diyorum. Gece 3 te suyum geldi. İlk anlamadım idrar sandım sonra farkettim beyaz kokusuz bir sıvı süzülüyordu. Eşimi kaldırdım. Hastaneye geçtik. Açılma 2cm di. Su gelince malesef durduramadılar. Ciğer geliştirici vuruldu ama açılma devam ediyordu. Hastanenin yoğun bakımında bebekler için yer olmadığını öğrendim başka hastanelerle irtibata geçildi. Başka bir özel hastanede yer bulundu. Oraya transfer edildim. Bir süre serum yedim. 9 da doğuma alındım. Genel anesteziyle tek yumurta ikizlerim sezeryanla dünyaya geldiler. Biri 1300 diğeri 1500 gr. 33-2 de doğum yapmış oldum. Kızlar yoğun bakımda kalacaklar. Süresi belli değil. Dualarınızda olabilmek dileğiyle... Herkese hayırlı doğumlar dilerim...

Allah esirgesin yavrularini.gozlerim dolu dolu okuyorum yazdiklarini.ama guclu ol bir sure yogun bakimda yatip kucagina alacaksin yavrularini insallah.neyseki 33 leri gordu kuzularin sukret yine de.cok daha erken doganlar bile atlatiyorlar sen hic kotu birsey getirme aklina.dualarimdasiniz.Allah hepimizin kuzularini korusun.

Amin canım teşekkür ederim. Hiç birinizin kuzuları yoğun bakıma girmez inşallah. Mutsuz ve umutsuz değilim. Derdimden büyük Allah var...

rabbim yardımcın olsun inşallah üzülme canım kısa bir süre yavruların daha emniyetli ellerde olacaklar
sonra hayırlısı ile kavuşcan yavrularına dualarım seninle tekrar geçmiş olsun

canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun rabbim sana bebeklerine sağlık versin.

Bende bilmiyorum ama erken dogum riskine karsi protein agirlikli besleniyorum ve surekli yatiyorum.ondan 20 diye dusundum
yok canım protein öyle şişirmez diyetlerde de protein ağırlıklı verin ki kalıcı olsun deniyorya. karbonhidratla beslensen ama dediğin gibi alırsın çok. sağlıklı olsun bebekler de sen de inşallah sonuna kadar...

kuru şampuan saçlar yağlanınca o anda yıkayamıyorsan o yağlı görünümü kapatmak için. renk vermez saç spreyi gibi düşün. birçok yerde var gratis watsonsta da olmak üzere. birçok markanın ve elidorun da var.

allah yardımcınız olsun canım inşallah bebekleriniz çabuk toparlar...

Canım çok geçmiş olsun. İnş. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini. Suyun gelmeden önce samcin falan var miydi. Bebeklerin ultrason kilolariyls doğum kilolari uyumlu mu.

Canım çok geçmiş olsun. İnş. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini. Suyun gelmeden önce samcin falan var miydi. Bebeklerin ultrason kilolariyls doğum kilolari uyumlu mu.
Yo kilolar uymlu değildi 250-300 gr düşük doğdular. Ama o kesin bir durum değil. Yüksekte doğabilirlerdi. Doğum haftası önemli olan dedi doktor..

Sancım kasılmam olmadı. Sadece sabahına dr a gitmiştim. Orada yoruldum biraz.

Canim aslında renk vermiyor yıkanamadigun zaman kullaniyosun şeffaf ama renklileri çıkmış şimdi sarı kahverengi. .vatsons tan aldimm markasını hatırlamıyorum bi çok markada var 10 tl felan

Yo kilolar uymlu değildi 250-300 gr düşük doğdular. Ama o kesin bir durum değil. Yüksekte doğabilirlerdi. Doğum haftası önemli olan dedi doktor..
Canim hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Şu gelmesi nasıl oluyor yaa bunu Hee hamile anlayabilirmi o anda

Canim dualarim seninle Rabbim en kisa zamanda kavustursun yavrularina ,kucagina alip evine gidecegin gun cok yakin olsun insallah...peki gorebildinmi cok mu miniklerdi?

Canim dualarim seninle Rabbim en kisa zamanda kavustursun yavrularina ,kucagina alip evine gidecegin gun cok yakin olsun insallah...peki gorebildinmi cok mu miniklerdi?
Eşim görebildi izin verirlerse akşam görmeye gidicem. Çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…