- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
maşallah canım hala kot giyebiliyorsun ben aylardır kot giymiyorum bunaltı geliyor resmen. toplamda kaç kilo aldın?Eki Görüntüle 1483181 Eki Görüntüle 1483181 Bu da benim 32+4halim
evet Allahtan yaz ayına denk gelecek evden dışarı bile çıkmam:)Insallah canim.bebisler sag salim.gelsin ben toplarim kendimi.benim 16.hafta ile birlikte buyumeye basladi her hafta buyudu ondan sonra.Maleswf gerginlik cok fena birsey ben kimi zaman hatta cogu zman dik duramiyorum.one egik kaliyorum sanki dik olursam yirtilacak gibi oluyor.
Cok korkmasin ya benden daha buyuk olanda var kucuk olanda.ama corap ayakkabi giymek suan cok zor oluyor.sen yaza denk geleceksin terlille gezersin surekli
Ya benimde..ama gogsumun hemen altı aciyo sonrasında sirtim dayanılacak gibi değil.ovduruyorum eşime. Biraz geçiyor.Sabaha kadar kemiklerim agridi hic uyuyamiyorum. Allah im yardim et hepimize. Dayanma sabri ver
Benim de ayni canim. Gogsumun altindaki kemiklerin sgrisi uyandiriyo beniYa benimde..ama gogsumun hemen altı aciyo sonrasında sirtim dayanılacak gibi değil.ovduruyorum eşime. Biraz geçiyor.
Ark.im demişti ,30 dan sonra geçsin günler diye saat sayacaksin..gerçekten öyleymiş..
Bende öyle. Sizin daha dikkatli ve kontrol altında olmanız lazımins. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin.. 12 haftalik monokaryotik diamniyotik ikizlerime hamileyim:)
Hamilelik pant.cnm omaşallah canım hala kot giyebiliyorsun ben aylardır kot giymiyorum bunaltı geliyor resmen. toplamda kaç kilo aldın?
Benimde 10 kilo oldu 16-17 kiloya kadar alirim diye dusunuyorum. Gunde yaklasik 4-5 kere krem ve yag surmeme ragmen ayni sizin gibi kasinti olmadan catladim. gobek deligimin sol tarafinda vardi bir sabah uyandim sag tarafta gitmis, nasil oluyor anlamiyorum. Ilk gebeligimde karnim cok daha buyuktu ama catlamamisti, malesef bu sefer olmadi. 105 cm iken birsey yoktu 107 cm olunca catladimHamilelik pant.cnm o12-13kilo aldim ben 20kg ya kadar hak tanidim kendime
33. haftadasın zaten birdenbire 7 kg almazsın sanmıyorum en fazla 15-17 arası bir yerde bitirirsin sanki...Hamilelik pant.cnm o12-13kilo aldim ben 20kg ya kadar hak tanidim kendime
Ne güzel 10 kg almışsın benim için hayal gibi. Ben 20 kesin alırım:).Benimde 10 kilo oldu 16-17 kiloya kadar alirim diye dusunuyorum. Gunde yaklasik 4-5 kere krem ve yag surmeme ragmen ayni sizin gibi kasinti olmadan catladim. gobek deligimin sol tarafinda vardi bir sabah uyandim sag tarafta gitmis, nasil oluyor anlamiyorum. Ilk gebeligimde karnim cok daha buyuktu ama catlamamisti, malesef bu sefer olmadi. 105 cm iken birsey yoktu 107 cm olunca catladimDun esimle catlaklar yuzunden tartistik artik, adamin canina tak etti, yeter artik devamli krem suruyorsun karnin acik dolaniyorsun catladiysa catladi takma bu kadar diye feryat etti artik. Bende kustum:) anlamiyor beni ancak sizler anlarsiniz:)
Esin dogru demis aslinda sonucta catladik ve suan icin geriye donuk xozumu yok.banada esim 3uz bebek doguran catlaklari ile gurur duyup bikini giyen bi kadinin yazdiklarini okudu rahatliyim diyeBenimde 10 kilo oldu 16-17 kiloya kadar alirim diye dusunuyorum. Gunde yaklasik 4-5 kere krem ve yag surmeme ragmen ayni sizin gibi kasinti olmadan catladim. gobek deligimin sol tarafinda vardi bir sabah uyandim sag tarafta gitmis, nasil oluyor anlamiyorum. Ilk gebeligimde karnim cok daha buyuktu ama catlamamisti, malesef bu sefer olmadi. 105 cm iken birsey yoktu 107 cm olunca catladimDun esimle catlaklar yuzunden tartistik artik, adamin canina tak etti, yeter artik devamli krem suruyorsun karnin acik dolaniyorsun catladiysa catladi takma bu kadar diye feryat etti artik. Bende kustum:) anlamiyor beni ancak sizler anlarsiniz:)
Bende bilmiyorum ama erken dogum riskine karsi protein agirlikli besleniyorum ve surekli yatiyorum.ondan 20 diye dusundum33. haftadasın zaten birdenbire 7 kg almazsın sanmıyorum en fazla 15-17 arası bir yerde bitirirsin sanki...
Sabaha kadar kemiklerim agridi hic uyuyamiyorum. Allah im yardim et hepimize. Dayanma sabri ver
Bebeklerin pozisyonundan dolayi mi acaba bu ağrılarınız yoksa cok mu ayakta kaliyorsunuz.ben iki gun kasintidan dolayi uykusuzluk cektim.oncesi wcye yaptigim sık ziyaretler ve zaman azaldikça heycandan uyuyamam uykumu böldü. Illa bi sebep var yaniYa benimde..ama gogsumun hemen altı aciyo sonrasında sirtim dayanılacak gibi değil.ovduruyorum eşime. Biraz geçiyor.
Ark.im demişti ,30 dan sonra geçsin günler diye saat sayacaksin..gerçekten öyleymiş..
Benimde 10 kilo oldu 16-17 kiloya kadar alirim diye dusunuyorum. Gunde yaklasik 4-5 kere krem ve yag surmeme ragmen ayni sizin gibi kasinti olmadan catladim. gobek deligimin sol tarafinda vardi bir sabah uyandim sag tarafta gitmis, nasil oluyor anlamiyorum. Ilk gebeligimde karnim cok daha buyuktu ama catlamamisti, malesef bu sefer olmadi. 105 cm iken birsey yoktu 107 cm olunca catladimDun esimle catlaklar yuzunden tartistik artik, adamin canina tak etti, yeter artik devamli krem suruyorsun karnin acik dolaniyorsun catladiysa catladi takma bu kadar diye feryat etti artik. Bende kustum:) anlamiyor beni ancak sizler anlarsiniz:)
uzulmekte haklisin tabi canim ,vucudumuz bozuluyor ve birdaha eski haline gelmeyecegini biliyoruz sonucta.esler bu konuda pek empati kuramiyor aslinda ondan biraz rahatlar ama eminim kendilerine olmasini istemezlerdi onlarda :) aslinda cok kilo almamissin karninin capida cok degilmis..benim burda tek bebege hamile arkadasim bile 120 cm ile doguma girdi tek bir catlagi yoktu krem yag falanda kullanmamis...genetik diyeceksin degil ,annesinde ve ablalarinda varmis cunku..e bununda 3.dogumu kilosuda az degildi 88 kilo ile dogum yapti..cok sansliymissin diyorum ben ona artik :)Benimde 10 kilo oldu 16-17 kiloya kadar alirim diye dusunuyorum. Gunde yaklasik 4-5 kere krem ve yag surmeme ragmen ayni sizin gibi kasinti olmadan catladim. gobek deligimin sol tarafinda vardi bir sabah uyandim sag tarafta gitmis, nasil oluyor anlamiyorum. Ilk gebeligimde karnim cok daha buyuktu ama catlamamisti, malesef bu sefer olmadi. 105 cm iken birsey yoktu 107 cm olunca catladimDun esimle catlaklar yuzunden tartistik artik, adamin canina tak etti, yeter artik devamli krem suruyorsun karnin acik dolaniyorsun catladiysa catladi takma bu kadar diye feryat etti artik. Bende kustum:) anlamiyor beni ancak sizler anlarsiniz:)
Canım ben ayakta kalmiyorum. Hic bir is de yapmıyorum. Uyuyunca çok fena bir ağrıyla utanıyorum. Biraz dolaninca oturunca geciyorBebeklerin pozisyonundan dolayi mi acaba bu ağrılarınız yoksa cok mu ayakta kaliyorsunuz.ben iki gun kasintidan dolayi uykusuzluk cektim.oncesi wcye yaptigim sık ziyaretler ve zaman azaldikça heycandan uyuyamam uykumu böldü. Illa bi sebep var yani
masallah canim insallah bizimkide seninki gibi kolay bir dogum olur..evlatlarinla birlikte mutlu huzurlu bir omur dilerim...Merhaba hanımlar
Gebeliğimin basından beri ikiz hamile olup normal doğum yapan var mı diye araştırdım durdum.tüp bebek ikizlerinde normal doğum yPmış iki kişiye rastladım.maalesef gittiğim doktorlar tüm risk dedikleri şeyleri göze almama rağmen yanaşmadılar.taki son doktoruma kadar.son doktorumu cok güçlü gördüm.ülkemizde tarih verilerek uygulanan sezeryana karsıyım.sezeryanın süreç normal işlerken uygulanmasından yanayım.son anda gerek olursa uygulanmalı. Olacaksa şuyum geldikten sonra yani hormanlar yeterli olgunluğa gelince olmalı.her neyse
Ülkemizde normal doğumun yaygınlaşmasını misyon edindim.ameliyattan dğl normal doğumdan korkan kesime üzülüyorum.normal doğumun o kadar faydası varken...
Neyse inandığım,kendimi olumlu düşünceyle doğuma hazırladığım için normal doğum yaptım.38.haftada 2.bebek başaşağı döndü.39.haftam dolunca sabah şuyum geldi,saat 1 de 7 dk arayala doğdular.3 tane dikişim var.hemen ayağa kalkıp ilgilendim bebeklerimle.14 kilo aldım.şu an 12 kilosu gitti.sekiz gün oldu.aklından geçirip cesareti olmayanlara cesaret vermek için yazdım.sevgiler...
Allah yardımcı olsun canimKızlar 33-2 deyim. Suyum geldi. Doğum başlamış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?