2015 de ikiz annesi olacaklar!!

evet bende ayniydim basta almamistim ama bu ay cok hizli almisim ..toplamda 6 oldu benimde ama 3 kilosu sirf bu aya ait ...tabi bu ay gereksiz seyler fazla kacti artik sadece bebeklere yariycak seyler yemeliyim....
çok zorlanıyorum ben o konuda nerde yararsız bir şey var onu canım çekiyor zaten oğlum bayılır yesin abur cubur
bende görünce dayanamıyorum :) gelsin kekler dondurmalar çikolatalar korkarım şeker çıkacak bu gidişle :)

ayy hic sorma oglum bu ay beni fisekleyen en buyuk etken oldu zaten :) gidip gelip kekti,cikolataydi getirdi yedi bende ucundan kosesinden derken bir baktim ondan cok yer olmusum....bende sekerden korkuyorum daha testide yaptirmadim ,hep icimde o korku...
sen ne zaman yaptiracaksin peki? doktorun su haftalar arasinda yapicaz falan dedimi sana?

24 ile 28. hafta arası bakarız demişti kontrolüm 3 hafta sonra olacak ama aç gel şekere bakalım demedi?
belki gittiğimde söyler senin ne zaman doktor kontrolün

24 ile 28. hafta arası bakarız demişti kontrolüm 3 hafta sonra olacak ama aç gel şekere bakalım demedi?
belki gittiğimde söyler senin ne zaman doktor kontrolün
icimi rahatlattin biraz sagol :) benimde birdahaki randevum 28 haftalikken sanirim artik o zaman yaptirir testi.bende gecmi kaliyorum acaba demistim cunku burda bircogu bizim haftalarda yaptirdi yada yaptiriyor...

cnm cok tatlı görünüyorsun benimde senin kadar karnım var.yüzünden almamıssın masallah sadece karnın cıkmıs
sorma canım ya yüzümü görenler çökmüşsün diyor gerçekten de yüzüm çöktü sarardım bu kızlar beni sömürdü:)
razıyım ama onlar büyüsünde katlanırım ben her gün uyanınca diyorum bir gün daha yaklaştım onlara
ve inanırmısın zaman hiç geçmiyor

icimi rahatlattin biraz sagol :) benimde birdahaki randevum 28 haftalikken sanirim artik o zaman yaptirir testi.bende gecmi kaliyorum acaba demistim cunku burda bircogu bizim haftalarda yaptirdi yada yaptiriyor...

23 ve 24 haftalardan itibaren seker ve insulin direnci degisebiliyormus ve bu haftalrda yapılmasında yarar varmış.
Benimde canım hep tatlı çikolata çıps gibi zararlı seyler istiyor.
Hergün soz veriyorum artık böyle seyler Yemicem diye ama yine dayanamıyorum son iki haftadır cok abarttım.
Ben tatlı yiyince bebekler cok hareketli oluyor sevdiği icin mı sevmediği icin mı bilmiyorum....
Ama cok gereksiz bu yediklerimiz...

evet malesef gereksiz oldugunu bildigimiz halde canimiz istedigi icin yiyoruz...bende bu son artik diyorum ama iki haftadir son bulmadi gitti.hadi bu ay basi baslayayim artik dedim insallah sapitmam yine...

benim şu an bile aklımda var markete gidip tatlı bir şeyler alıcam :)

o zaman geçmeme hissi bende de var. çok merakla ve heyecanla bekliyorum oğluşlarımı :)

Nasil tekme atti nasil hissettin? Ben de gecen gun hickirdigini hissettim bir tanesinin.aksamlari bende oyleyim gece iki yastikla oturarak yatiyorum.bazen o kadar zorluyorlar ki sabah ac karnina agzima mide ozsuyu geliyor o kadar.ama herseye raziyim tabii zamaninda saglikla dogsunlar da Rabbimden baska sey istemiyorum.

Eki Görüntüle 1474460 kızlar resim yükledim karşınızda ben :) ve kızlarım

Masallah...evet one uzamis seninkiler.benim yayilmislar genelde ama bazen boyle ortada toplanip sivriltiorlar.gecen gun bir tanesi vucudunun neresi bilmiyorum ama bir yerini dayamis korktum kasilma mi diye sonra bir baktim oynatti cikarttigi yerini iceri itti anladim ki bir yeri rahatladim.ilk olan seylerde anlayamiyorum ne oluyor diye.zaten su kasilmayla kafayi bozdum herseyi ona benzetiyorum.

Maşallah,çok şaşırdım,top gibiymiş karnın,eskilerin tabiriyle erkek bebek gibihayırlı doğumlar inşallah,sağlık sıhhat dileklerimle...
teşekkür ederim hepimize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
doğum yapanları okudukça ve sizlerle yazıştıkça daha mutlu oluyorum hepimiz aynı durumdayız
sizde koyarmısınız resimlerinizi :)

bende aksamları o toplanma hissi olduğu zaman kasılma mı diyorum ama tek tarafta olduğu için
içim rahat oluyor birtanesi ni çok aşağılarda hissediyorum diğeri daha yukarda umarım ikisine de yeterli
yer vardır bazen düşünüyorum nasıl sığacaklar diye yapı olarakta minyon biriyim :)

teşekkür ederim hepimize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
doğum yapanları okudukça ve sizlerle yazıştıkça daha mutlu oluyorum hepimiz aynı durumdayız
sizde koyarmısınız resimlerinizi :)
maşallah sana da canım :) yuvarlak duruyor senin göbeğin benim gibi sivri değil.
bende yanları dolsa da öyle yuvarlak görünse istiyorum.
bu arada 4711 Echt kölnisch wasser gördüm sanki komidinde
benim 2. Olduğu için ilk doğumdan mütevellit karnımın yanları ve mideye doğru olan kısmı gevşekti zaten.o yüzden karnım büyürken bütün halinde büyüyor bide sağ-sol durumunda benimkiler,ondan da olabilir.
Nerden tanıdın hemen bakiyim evet doğru bildin.4711.

çocukluğumun kokusu almanyada yaşadık teyzemde köln de oturuyordu.
benimde ikinci hamileliğim ama altlı üstü oturuyor benim komşular galiba göbekte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…