• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
oh çok şükür senin adına cok sevindim kilolarıda iyi Allahtan küvezede girmemişler hayırlısı ile büyüt
yavrularını darısı bizlerin başına

26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
gozun aydin Allah saglicakla buyutmeni nasip etsin...

ayy hic sorma.banada ay kiz masil bakacaksin iki bebege? biri uyurken oburu aglarsa digerini uyandiracak yandin falan diyip sinirlerimi bozuyorlar.Allah verir kolayligini bakarsin tek bebektende kolay olur bskimlari uslu bebek olurlar dedim bende...
Zaten agzı olan konuşuyor ben de daha az görüşüyorum zaten benim stresim bana yeter ..saglıkla doğsunlar gerisi umrumda mı sanki ben bakarım tek başımayım ama korkmuyorum tek korkum erken doğum 32.haftaya gelsem nefes alırım alışveriş bile yapamıyorum asırı yorgunum bi de yok şişicen cok çatlarsın balon gibi olursun diyenler var daha 3kilo aldım ama millet yorumcu kesildi çok sıkıldım insanlardan..

kızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam.

kızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam.
Bende aynı şeyi yaşadım. Bana buna rağmen ciğer geliştirici yapmadılar. Benmi çok evhamlıyım onlar mı çok rahat bilemedim. Ertesi gün kontrole gittim açıklık yoktu. Sen ciğer geliştirici olmuşmuydun?

Bana 1 cm açılma demişlerdi ertesi gün yoktu birşey. Yorgunluktan da olabilir dedi doktorum.

Amin.inş 2 haftayı da atlarsin sen.34 akciğer gelişimi için onemliymiş.inş sonuna kadar beklesinler de.ben yarin 30 olucak daha.32-34 hedeflerin boyle gidicek..

Güzel haberlerini bekliyorum
Kizlar sukur dr kontrolleri guzel gecti yatip dinlenmek ise yaramis kisalma sabit kaldi ilerleme acilma yok.sancida cikmadi insallh her kontrol guzel haberlerle gecer.haftaya tekrar kontrole gidecegim.bundan snra her hafta olacak sanrm

Canimm hayirli olsun cok sevindim.allah anali babali buyutsun.mutlulugunuz daim olsun:)

Kizlar sukur dr kontrolleri guzel gecti yatip dinlenmek ise yaramis kisalma sabit kaldi ilerleme acilma yok.sancida cikmadi insallh her kontrol guzel haberlerle gecer.haftaya tekrar kontrole gidecegim.bundan snra her hafta olacak sanrm
Çok sevindim canım..en önemlisi kasılma olmaması..yağınca iyi gidiyor herşey..dilerim boyle güzel şeyler fuyarim bende yarin.

Haftada bir kontroller daha iyi.bakalım biz nasıl devam edecegiz

Kızlar son zamanlarda içtiğim suyun haddi hesabı olmasa dahi ağzım burnum kupkuru sürekli:KK43: dudaklarım kuruluktan kabuk atıyo resmen.balm lar,lip stickler vs hiç bi işe yaramıyo.arap çöllerinde kurak kalmış gibi kupkuru dudaklarım.aynı şeyi yaşayan oluyomu? Nedir sebebi acep?

Canim
Kızlar son zamanlarda içtiğim suyun haddi hesabı olmasa dahi ağzım burnum kupkuru sürekli:KK43: dudaklarım kuruluktan kabuk atıyo resmen.balm lar,lip stickler vs hiç bi işe yaramıyo.arap çöllerinde kurak kalmış gibi kupkuru dudaklarım.aynı şeyi yaşayan oluyomu? Nedir sebebi acep?

Canim Merhaba. Derinde pul pul dökülme ya da saçlarda kepek falan oluştu mu? Eger bunlar da varsa bi tiroid lerine baktır ( tsh t3 t4) ihmal etme sakın.benim de aynı sikayetlerim vardı pek sallamamistim . Sonra 26 haftalik ken rastgele tsh ın 7 ye yükseldiğini öğrendik. Şu an euthyrox kullanıyorum. Çok şükür hemen düşürdü.

Tebrik ederim.Allah Anali babali buyutsun evlatlarinizi

Canim

Canim Merhaba. Derinde pul pul dökülme ya da saçlarda kepek falan oluştu mu? Eger bunlar da varsa bi tiroid lerine baktır ( tsh t3 t4) ihmal etme sakın.benim de aynı sikayetlerim vardı pek sallamamistim . Sonra 26 haftalik ken rastgele tsh ın 7 ye yükseldiğini öğrendik. Şu an euthyrox kullanıyorum. Çok şükür hemen düşürdü.
Deride ve saçta o dediklerinden yok çok şükür de sadece bacaklarımda da kuruluk var.gerçi o gebelik öncesi de vardı,yazın güneş sonrası iyi yağlamadığım için kuruyodu sürekli.şuan sadece biraz daha kuru görüntüde.ama yinede aklımda olsun,bunuda danışırım bi sonraki dr randevumda.benim durumum gebel bi kuruluk değil zaten.saçlarım bilakis 2.gün duş almasam yağlanır hemen.

Canım bol bol dinlen..kasılma olmadığı için telaşla nma.inş şu 36. Kar hepimize nasip olur..

Bi arada öyle olmuştu, ama 3 gündür.agzim,dudakların sanki içim kuruyor.kasılma olmasın diye bol su ictigim için vücut buna alıştı sanmistim ama ark.ne yazmış. En ufak bir şeyden neler çıkabiliyor. Bunu da söylemeli Dr.a.

Canim

Banyo yapamadigim için zaten yağlı saçlarla yatıp duruyorum.bi ara göğüs altlarim döküldü öyle ben genişlemekte sanmistim.. En ufak bir sikayetimiz için ilaç veriyor Dr.hepsi zarar bebişlere ya..

Deride ve saçta o dediklerinden yok çok şükür de sadece bacaklarımda da kuruluk var.gerçi o gebelik öncesi de vardı,yazın güneş sonrası iyi yağlamadığım için kuruyodu sürekli.şuan sadece biraz daha kuru görüntüde.ama yinede aklımda olsun,bunuda danışırım bi sonraki dr randevumda.benim durumum gebel bi kuruluk değil zaten.saçlarım bilakis 2.gün duş almasam yağlanır hemen.
Benimde bacaklarımda kuruma oluyor. Hele az su içtiysem kollarım dahi kuruyor. Hamileliktendir diye düşünüyorum. Hamile kalmadan 1 lt su zorla içerdim. Şimdi 3 lt banamısın demiyor:))

Kızlar Dr amcamız geldi.maşallah kuzuların büyümüşler.bi de rahim ağzı uzunluğu 36 mm uzamış iyi yatiyorum dedi :KK45::KK45:
Çok mutlu oldum...

Ancak vurundugum prednol iğneye 15 gün daha devam dedi..33. Hafta itibariyle duruma bakicaz dedi.sanırım nst için haftada bir beni çağıracak.

Bu prednol da büyük ihtimal erken doğumu engellemek için..

Suyu çok iciyorum 3 gündür agzim çok kuruyor dedim.afiyet olsun dedi :) kullandığım ilaçlar susatirmiş..

Zaten yiyor iciyorum ama daha da yuklenesim geldi.onlar büyüdükçe mutlu oluyorum :KK55:

Rabbim cumlemize sağlıkla evlatlarımiza kavuşmayı nasip etsin inş..

Benimde bacaklarımda kuruma oluyor. Hele az su içtiysem kollarım dahi kuruyor. Hamileliktendir diye düşünüyorum. Hamile kalmadan 1 lt su zorla içerdim. Şimdi 3 lt banamısın demiyor:))
Evet,bende öyleyim.normalde su içmek için hatırlatıcı bişey olmasa susayıpta su içtiğim nadirdir.ama şimdi içiyorum,ağzımda delik varmış gibi sanki başka yere gidiyo o sular.içip içip kanamıyorum bi türlü

Kizlar dun doktor kontrolum vardi.bebekler masallah iyiymis haftalarindan onde gidiyor gibiler.bebislerin biri iki kaburgamin arasina uzanmis yere paralel yatiyor pasam.bende gunlerdir gogus kafesimin agrisindan kivraniyordum.meger bundanmis.nerdeyse agzimdan cikacak.diger bebis de kardesinin tersi cok asagidaymis.zaten bastan beri kizim hep asagida.ama sanirim artik iyi degil bu kadar asagida olmasi.progesteron basladi doktor erken doguma engel olmak icin.benim yatis maalesef yine baslayacak gibi gorunuyor.zaten ilk 3-4 ay yattim simdi yine yatacagim ve kilolar hizla artacak zaten cok aldim.bu arada kalcama 1 haftadir bir agri saplaniyor cok kotu int.ten arastirdim rahim buyudukce siyatik sinirine baski yaparmis oda siyatik agrisina sebep olurmus yasayan varsa sicak dus iyi geliyor.

Kizlar dun doktor kontrolum vardi.bebekler masallah iyiymis haftalarindan onde gidiyor gibiler.bebislerin biri iki kaburgamin arasina uzanmis yere paralel yatiyor pasam.bende gunlerdir gogus kafesimin agrisindan kivraniyordum.meger bundanmis.nerdeyse agzimdan cikacak.diger bebis de kardesinin tersi cok asagidaymis.zaten bastan beri kizim hep asagida.ama sanirim artik iyi degil bu kadar asagida olmasi.progesteron basladi doktor erken doguma engel olmak icin.benim yatis maalesef yine baslayacak gibi gorunuyor.zaten ilk 3-4 ay yattim simdi yine yatacagim ve kilolar hizla artacak zaten cok aldim.bu arada kalcama 1 haftadir bir agri saplaniyor cok kotu int.ten arastirdim rahim buyudukce siyatik sinirine baski yaparmis oda siyatik agrisina sebep olurmus yasayan varsa sicak dus iyi geliyor.
Geçmiş olsun canım.imkanın varsa yat tabi,ne güzel.sende dinlen,bebişlerde yata yata büyüsünler.benim ödüm kopuyo yat derlerse diye.başta yatöam gerekiyodu,annem gelmişti yanıma.ama kadın her seferinde evini ocağını bırakıp ta trabzondan buralara nasıl gelsin:KK43:yakınımda bana destek olacak kimsem yok.evde bi oğlum var,onun okula gitmesi gelmesi,kahvaltısı,ödevi vs... Evde hayat duruyo ben yatınca.keşke arkamı toplayacak kimsem olsa da ben de devrilip yatsam:KK42:

Back