Bu arada ben normalde kilolu bi tip olmama rağmen ve şuanda da öyle aman aman dikkat etmiyor olmama rağmen çok kilo almadım.3-3,5 kg aldım şuana dek.çok su içtiğimden mi,bebekler çok yediğinden i,metabolizmam hızlandı ondanmı hiç bilmiyorum.normalde az ucunu kaçırsam bi haftada alırım üç kiloyu.şaşıyorum kendine.maşallahta diyorum tabi,inşallah böyle devam eder hep.çünkü dediğim gibi ben zaten tombişim,bide öyle devasa kilolar alırsam içinden çıkılmaz hale gelirim Allah korusun.Rabbim yardım ediyo belkide bana,böyle az kiloyla bitirirsem gebeliği 2 bebek,1 çocuk,1 koca derken dal gibi olurum bakarsınızKizlar dun doktor kontrolum vardi.bebekler masallah iyiymis haftalarindan onde gidiyor gibiler.bebislerin biri iki kaburgamin arasina uzanmis yere paralel yatiyor pasam.bende gunlerdir gogus kafesimin agrisindan kivraniyordum.meger bundanmis.nerdeyse agzimdan cikacak.diger bebis de kardesinin tersi cok asagidaymis.zaten bastan beri kizim hep asagida.ama sanirim artik iyi degil bu kadar asagida olmasi.progesteron basladi doktor erken doguma engel olmak icin.benim yatis maalesef yine baslayacak gibi gorunuyor.zaten ilk 3-4 ay yattim simdi yine yatacagim ve kilolar hizla artacak zaten cok aldim.bu arada kalcama 1 haftadir bir agri saplaniyor cok kotu int.ten arastirdim rahim buyudukce siyatik sinirine baski yaparmis oda siyatik agrisina sebep olurmus yasayan varsa sicak dus iyi geliyor.
[/QUOTE]Günaydın arkadaşlar bir konuda fikire îht var şimdi ben 17 Mart ta gittim kontrole ikiz çok şükür doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi 3 Nisan a gün verdi biraz geçiyo acaba yarın burda başka doktora gitsem karından ultrasonla. Çıkarmı)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Bugün 12:07K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
bişe olur mu acaba..bugün bulantim hala var devam ediyo bebekler iyidir insallahh neyse korusun arsorcam doktor erkek yaa
canım şekerine bir baktırsana Allah korusun şekerle ilgili bir durum olabilir. ya da doktora bir sor.Kızlar son zamanlarda içtiğim suyun haddi hesabı olmasa dahi ağzım burnum kupkuru süreklidudaklarım kuruluktan kabuk atıyo resmen.balm lar,lip stickler vs hiç bi işe yaramıyo.arap çöllerinde kurak kalmış gibi kupkuru dudaklarım.aynı şeyi yaşayan oluyomu? Nedir sebebi acep?
Maşallah barekallah...tebrik ederim. Rabbim sağlık sıhhatle vermiş kucağınıza,küvezede girmemişler hamdolsun.bundan başka ne istenirki.darısı başımıza cümlemiz için.kilolarıda çok ideal bence.tekil doğumlar bile bu civarlarda çoğunlukla.genel görünümleri,sağlıkları nasıl kuzucukların?nasıl bişey iki tane cennet meyvesini koklamak... Tekrar tebrik ederim,hep sağlıklı,hep huzur dolu olsunlar inşallah26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
canım şekerine bir baktırsana Allah korusun şekerle ilgili bir durum olabilir. ya da doktora bir sor.
Bu arada ben normalde kilolu bi tip olmama rağmen ve şuanda da öyle aman aman dikkat etmiyor olmama rağmen çok kilo almadım.3-3,5 kg aldım şuana dek.çok su içtiğimden mi,bebekler çok yediğinden i,metabolizmam hızlandı ondanmı hiç bilmiyorum.normalde az ucunu kaçırsam bi haftada alırım üç kiloyu.şaşıyorum kendine.maşallahta diyorum tabi,inşallah böyle devam eder hep.çünkü dediğim gibi ben zaten tombişim,bide öyle devasa kilolar alırsam içinden çıkılmaz hale gelirim Allah korusun.Rabbim yardım ediyo belkide bana,böyle az kiloyla bitirirsem gebeliği 2 bebek,1 çocuk,1 koca derken dal gibi olurum bakarsınızolmazmı?olur mu olur bence
ay korkutmak istemem canım benim ama geçen çocuklarla ilgili hastalıkları okuyordum orada diyordu böyle sürekli susuzluk susamak bir türlü suya doyamama gibi belirtiler oradan aklıma geldi. tabi doktora sormak lazım. her şeyi düşünmek lazım...Korkutma beni kız anam sora sora bitmiyo sorular,bunu da soriyim bakiyim bu cumartesi.benden şekerden korkuyolar zaten,anne tarafım kronik şeker hastası.ben de hem genetik hem de bki açısından aday adayı durumdayım.Allah korusun da tabi yine.en son normal çıkmıştı değerlerim hep
Espiri yapıyorumay korkutmak istemem canım benim ama geçen çocuklarla ilgili hastalıkları okuyordum orada diyordu böyle sürekli susuzluk susamak bir türlü suya doyamama gibi belirtiler oradan aklıma geldi. tabi doktora sormak lazım. her şeyi düşünmek lazım...
Ayyy ne iyiymiş oolur canım niye olmasın :)
bu arada o haftalarda normalde zaten çok kilo alınmaması gerekiyor. ben ilk 3 ay 4 kg almıştım ama hep yatıp hem de habire tuzlu karbonhidratlı beslenmekten mecburiyetten. son aylarda çok almazsan iyi tamamlayabilirsin.
ay geçen birini okudum 89 kg ile başlamış. hamileliği boyunca kusmuş 69 kg ile bitirmiş hamileliği. allahtan çocuk çok sağlıklı doğmuş ama işte bünyeden bünyeye değişiyor demek ki...
hem açlık hem tokluk bakıyor olabilirler. sen sor yine bir doktoraEspiri yapıyorumhaklısın tabi,olabilir.dediğim gibi zaten genetik yatkınlığım var.aynen öyle,içip içip doymuyorum.baktırayım olmazsa.direkt gidip baktırsam olmazmı?açlık baktırıcam dimi?
inşallah canım aksın gitsin doğumdan sonra bütün kilolarınAyyy ne iyiymiş obana da doğum sonrası nasip olur inşallah.dediğin gibi,inşallah sonuna kadar böyle gider.totalde 10-12kg ya razıyım ben vermesi çok rahst olur,ama fazlası yapışıyo.tecrübe ile sabit
Aaaaaaamiiiiiiinnnnn:)))inşallah canım aksın gitsin doğumdan sonra bütün kiloların
Tmm canım,aklımdahem açlık hem tokluk bakıyor olabilirler. sen sor yine bir doktora
Allah kolaylik versin canim benimde iki kaburgamin arasinda biri ve bazen nefesimi kesiyor resmen gerilince falan...ozellikle aksam yemekten sonra mahvoluyorum sol kaburgsmda bazen feci agriyor...birde dun biri mideme tekme atti ictigim su agzima geldi..simdiden boyleysek biraz daha buyudulermi ne yapicaz bilmem...Kizlar dun doktor kontrolum vardi.bebekler masallah iyiymis haftalarindan onde gidiyor gibiler.bebislerin biri iki kaburgamin arasina uzanmis yere paralel yatiyor pasam.bende gunlerdir gogus kafesimin agrisindan kivraniyordum.meger bundanmis.nerdeyse agzimdan cikacak.diger bebis de kardesinin tersi cok asagidaymis.zaten bastan beri kizim hep asagida.ama sanirim artik iyi degil bu kadar asagida olmasi.progesteron basladi doktor erken doguma engel olmak icin.benim yatis maalesef yine baslayacak gibi gorunuyor.zaten ilk 3-4 ay yattim simdi yine yatacagim ve kilolar hizla artacak zaten cok aldim.bu arada kalcama 1 haftadir bir agri saplaniyor cok kotu int.ten arastirdim rahim buyudukce siyatik sinirine baski yaparmis oda siyatik agrisina sebep olurmus yasayan varsa sicak dus iyi geliyor.
masallah canim ufacik,minicik kibar bir karnin varmis :)Eki Görüntüle 1474460 kızlar resim yükledim karşınızda ben :) ve kızlarım
evet karnım yanlardan ziyade öne doğru uzuyor :) yanları boş bakalım nasıl devam edecek :)masallah canim ufacik,minicik kibar bir karnin varmis :)
aynen aynen benimde oyle :) oglumdada boyleydi tabi bu biraz daha buyuk gibi :) kac kilo aldin canim?evet karnım yanlardan ziyade öne doğru uzuyor :) yanları boş bakalım nasıl devam edecek :)
6 kilo aldım biliyorsun başlarda mide bulantısı çoktu kilo almadım ama sonradan birden almaya başladımaynen aynen benimde oyle :) oglumdada boyleydi tabi bu biraz daha buyuk gibi :) kac kilo aldin canim?
evet bende ayniydim basta almamistim ama bu ay cok hizli almisim ..toplamda 6 oldu benimde ama 3 kilosu sirf bu aya ait ...tabi bu ay gereksiz seyler fazla kacti artik sadece bebeklere yariycak seyler yemeliyim....6 kilo aldım biliyorsun başlarda mide bulantısı çoktu kilo almadım ama sonradan birden almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?