• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

çocukluğumun kokusu almanyada yaşadık teyzemde köln de oturuyordu.
benimde ikinci hamileliğim ama altlı üstü oturuyor benim komşular galiba göbekte:)
Maşallah,senin vücutta fit tabi.onunda farkı var epey.
Evet,köln'lüler iyi bilir.benim de köln de çok sevdiğim bi büyüğüm var,orada bunun fabrikasında çalışırdı gençken.emekli oldu şimdi.daha önceleri hediye olarak bana ve eşime ayrı ayrı kokular getirirdi.ben de bunu ordan öğrendim ve tanıdım.şimdi kendim gezerken rastladığım yerlerden alıyorum.bunu geçen sömestr almıştık ve bitti şuan,çok üzgünüm bu yüzden:KK43:

Karında ultrason için henüz erken gibi,10 haftaya kadar göstermeyebiliyo karından.bulantılarda gayet normal,hele ikiz olunca çok fazla oluyo.dahada artabilir endişelenecek bi durum yok.bence 3 nisanı bekleyin[/QUOTE]
Merhaba biraz geç gördüm kusura bakma çok teşekkürler bilgi için...

Hanimlar merhaba
ne zormus bu ikiz hamileligi
dertlerim bitmiyor. Cok sukur 33 haftadayiz ama iki haftadir tansiyonumus cikiyor. 14 10 , 14 9
olunca bugun dr. Ilac basladi.
bir de bebeklerin karin cevresinin 31. Haftada kaldigini soyluyor. Diger gelism normalmis ama karin cevresinde gelisim geriligi varmis.
Siz bu haftalarda ne durumdasiniz. Varmi yasayan boyle seyler

Hanimlar merhaba
dertlerim bitmiyor. Cok sukur 33 haftadayiz ama iki haftadir tansiyonumus cikiyor. 14 10 , 14 9
bir de bebeklerin karin cevresinin 31. Haftada kaldigini soyluyor. Diger gelism normalmis ama karin cevresinde gelisim geriligi varmis.
ay canım baya yükselmiş tansiyonun yaa dikkat et kendine. ben de seni çok merak ediyorum önümde sen varsın nasıl gidiyor diye hep takipteyim seni...

Nasil tekme atti nasil hissettin? Ben de gecen gun hickirdigini hissettim bir tanesinin.aksamlari bende oyleyim gece iki yastikla oturarak yatiyorum.bazen o kadar zorluyorlar ki sabah ac karnina agzima mide ozsuyu geliyor o kadar.ama herseye raziyim tabii zamaninda saglikla dogsunlar da Rabbimden baska sey istemiyorum.
nerden tekme attigini zaten artik cok net hissediyorum ,disardanda goruyorum ...sag ustten tekme atarken dondu ve midemde feci bir agri hissettim anlik ve ictigim su agzima geldi o an..ama kusma degildi yani bariz hissettirdi midemi ittigini...doktorumda soyledi gecen cok donuyorlar hic sabit durmuyorlar.ayaklari bir asagida bir yanda bir midenin altinda diye...Birde benimde bebeklerden biri en son ustte kaburgamin oldugu yerde yatay pozisyondaydi bugun butun gun kaburgalarim acidi,insallah bebekler buyudukce artarak devam etmez bu agri :(

Kızlar Dr amcamız geldi.maşallah kuzuların büyümüşler.bi de rahim ağzı uzunluğu 36 mm uzamış iyi yatiyorum dedi :KK45::KK45:
Çok mutlu oldum...

Ancak vurundugum prednol iğneye 15 gün daha devam dedi..33. Hafta itibariyle duruma bakicaz dedi.sanırım nst için haftada bir beni çağıracak.

Bu prednol da büyük ihtimal erken doğumu engellemek için..

Suyu çok iciyorum 3 gündür agzim çok kuruyor dedim.afiyet olsun dedi :) kullandığım ilaçlar susatirmiş..

Zaten yiyor iciyorum ama daha da yuklenesim geldi.onlar büyüdükçe mutlu oluyorum :KK55:

Rabbim cumlemize sağlıkla evlatlarımiza kavuşmayı nasip etsin inş..
Cok gecmis olsun insalah her dr randevusu boyle guzel haberlerle gecer cok.sevindim.senin onceki olcun kacti ne kadar zamandir yatiyorsun.bu kisalma sonradan uzayabiliyor demekki
Benim hala 1.2 sabit kalsin die dua ediyordum.2, 3 olsun diye dua edeyim bari ;) igne ne amacli yapiliyor.ben adalat ve progestan kullaniyorum.

canım komidinde duran mustela da gözümden kaçmadı :)))
göbişin çok tatlı ya daha yeni yeni çıkıyor sanki :)
:KK70::KK70: Yeni yeni mi:KK70::KK70: bu foto 3-4 haftaöncesinin bu arada,tablette hazırda bu vardı,onu attım.şuan daha korkunç:KK53: mustelayı sorma,biri yatak odasında diğeri banyoda olmak üzere bilumum yerlerde krem ve yağ bulunur:KK48:

bu da benim göbeğim ve bebişlerim :):) image.jpg

Hanimlar merhaba
Geçmişolsun canım,tansiyon sıkıntılı bi durum.Alah yardımcın olsun.son haftalarda büyüme durması yada geriliği oluyormuş.yengemin bir arkadaşı ayrı ayrı 3500gr doğurdu ikizlerini,38. Haftada.şok olduk,nasıl başardın dedim.son haftalarda ağırlıkla et,köfte,ciğer yedim,protein atak yaptırıyo bebeklere demişti.bilmem faydası olurmu ama aklında olsun en azından.

Cok gecmis olsun insalah her dr randevusu boyle guzel haberlerle gecer cok.sevindim.senin onceki olcun kacti ne kadar zamandir yatiyorsun.bu kisalma sonradan uzayabiliyor demekki
Benim hala 1.2 sabit kalsin die dua ediyordum.2, 3 olsun diye dua edeyim bari :KK66: igne ne amacli yapiliyor.ben adalat ve progestan kullaniyorum.
Amin canım..hepimixdem iyi haberler gelsin inş daima..23 şubattan beri :( martı bitirmek için gün sayıyorum. Şükür 8. Aya girdik.2.75 ile serklaj oldum.çok şükür yükseldi. Bi de Allah kısmet ederse, sezaryan da o çıkışın alınması var..

Sen serklaj olmuş muydun :KK64:kafam karıştı.. Protestan i ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum.kasılmalar için de ventolin,isoptin kullanıyorum.

Kaşinmalar başladı el iclerim ve ayaklarında.ara ara vücudun her bölgesinde.. Neden kullandigimi söylemiyor aslında bende soramiyorum.tüp bebek uzmanları tek tek açıklama yapmıyor,en başında anlaştik bu konuda.ama dun iğneyi yazdirdik.hemşire en hafif kortizonlu ilaçlardan,ciğer gelişimine destek için vermiş olabilir demiş.inş yavrularim 36. Da sağlıkla doğarlar..

Geçmişolsun canım,tansiyon sıkıntılı bi durum.Alah yardımcın olsun.son haftalarda büyüme durması yada geriliği oluyormuş.yengemin bir arkadaşı ayrı ayrı 3500gr doğurdu ikizlerini,38. Haftada.şok olduk,nasıl başardın dedim.son haftalarda ağırlıkla et,köfte,ciğer yedim,protein atak yaptırıyo bebeklere demişti.bilmem faydası olurmu ama aklında olsun en azından.
Oy maşallah,subhanallah.. İnsanlar tek gebelikte bu rsksmi goremiyorlar.. Protein kesinlikle kilo yapıyor bebisler de. Bende gak deyene kadar yemeye gayret ediyorum.. Sanırım hamilelik sonrası ne et ne yumurta ne de sut görmek istemicem..

Yalniz hamilelikte ciğer yenmiyor diye biliyorum ben.a vitamini eksikliğine sebep oluyor diye biliyorum? Bi sorun olusturmuyosa değişiklik olur.biz de yiyelim

ciğer ve kırmızı et bana da dedi doktorum canım. kanım çok düşmüş çünkü hem kan ilacı takviye yaptı hem de bunlardan da ye dedi. çocuklar için de iyi olur dedi...

Amin canım..hepimixdem iyi haberler gelsin inş daima..23 şubattan beri :KK43: martı bitirmek için gün sayıyorum. Şükür 8. Aya girdik.2.75 ile serklaj oldum.çok şükür yükseldi. Bi de Allah kısmet ederse, sezaryan da o çıkışın alınması var..

Sen serklaj olmuş muydun :KK64:kafam karıştı.. Protestan i ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum.kasılmalar için de ventolin,isoptin kullanıyorum.

Kaşinmalar başladı el iclerim ve ayaklarında.ara ara vücudun her bölgesinde.. Neden kullandigimi söylemiyor aslında bende soramiyorum.tüp bebek uzmanları tek tek açıklama yapmıyor,en başında anlaştik bu konuda.ama dun iğneyi yazdirdik.hemşire en hafif kortizonlu ilaçlardan,ciğer gelişimine destek için vermiş olabilir demiş.inş yavrularim 36. Da sağlıkla doğarlar..

Oy maşallah,subhanallah.. İnsanlar tek gebelikte bu rsksmi goremiyorlar.. Protein kesinlikle kilo yapıyor bebisler de. Bende gak deyene kadar yemeye gayret ediyorum.. Sanırım hamilelik sonrası ne et ne yumurta ne de sut görmek istemicem..

Yalniz hamilelikte ciğer yenmiyor diye biliyorum ben.a vitamini eksikliğine sebep oluyor diye biliyorum? Bi sorun olusturmuyosa değişiklik olur.biz de yiyelim
yok canım benim doktorum özellikle önerdi ciğer ve dalak ye diye.
ama ben de nefret ettim yumurtadan sütten böyle mecburi yemelerden...

ay canım baya yükselmiş tansiyonun yaa dikkat et kendine. ben de seni çok merak ediyorum önümde sen varsın nasıl gidiyor diye hep takipteyim seni...
beni merak etme canim ya :(
daha dogrusu ben senin moralini bozarim. Kendine daha saglikli ornekler bul . Bizim kor topal ilerliyor. masallah insanlari duyunca imreniyorum 3 kilolar 3.5 kilolar 39. Haftalar. Rabbim bizler de yasatsin ne diyim.

canim 3 haftadir midem duzeldi oyle guzel yiyiyordum ki hergun kofte bulgur pilavlari yesil mercimekler cevizli yogurtlar gece yatarken bal muz elma sutu milkshek yapiyordum filan ama olmayinca olmuyor. Tansiyon olunca bebeklere kan ve oksijen akisi azaliyormus. Bebekler ondan beslenememis guya dr.un dedigi. Bakalim cumartesiyi gorebilirsek hayirlisiyla bir de baska dr.a gitmeyi dusunuyorum.

beni merak etme canim ya :KK43:
daha dogrusu ben senin moralini bozarim. Kendine daha saglikli ornekler bul . Bizim kor topal ilerliyor. masallah insanlari duyunca imreniyorum 3 kilolar 3.5 kilolar 39. Haftalar. Rabbim bizler de yasatsin ne diyim.

canim 3 haftadir midem duzeldi oyle guzel yiyiyordum ki hergun kofte bulgur pilavlari yesil mercimekler cevizli yogurtlar gece yatarken bal muz elma sutu milkshek yapiyordum filan ama olmayinca olmuyor. Tansiyon olunca bebeklere kan ve oksijen akisi azaliyormus. Bebekler ondan beslenememis guya dr.un dedigi. Bakalim cumartesiyi gorebilirsek hayirlisiyla bir de baska dr.a gitmeyi dusunuyorum.
Öylemii,hiç bilmiyodum bunu.peki gebeliğe bağlı tansiyonmu yoksa bormalde de oynarmıydı senin?gayette dolu bi beslenmen varmış oysa.herşey olacağına varır güzelim.zor ama rahat olmaya çalış.stress tansiyonunu tetiklemesin durdum yere.bol bol müziğe ver kendini ve dinlen.kafanı boşaltmaya bak.dualarım seninle..

Back