Amin canım..hepimixdem iyi haberler gelsin inş daima..23 şubattan beri
martı bitirmek için gün sayıyorum. Şükür 8. Aya girdik.2.75 ile serklaj oldum.çok şükür yükseldi. Bi de Allah kısmet ederse, sezaryan da o çıkışın alınması var..
Sen serklaj olmuş muydun
kafam karıştı.. Protestan i ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum.kasılmalar için de ventolin,isoptin kullanıyorum.
Kaşinmalar başladı el iclerim ve ayaklarında.ara ara vücudun her bölgesinde.. Neden kullandigimi söylemiyor aslında bende soramiyorum.
tüp bebek uzmanları tek tek açıklama yapmıyor,en başında anlaştik bu konuda.ama dun iğneyi yazdirdik.hemşire en hafif kortizonlu ilaçlardan,ciğer gelişimine destek için vermiş olabilir demiş.inş yavrularim 36. Da sağlıkla doğarlar..
Oy maşallah,subhanallah.. İnsanlar tek gebelikte bu rsksmi goremiyorlar.. Protein kesinlikle kilo yapıyor bebisler de. Bende gak deyene kadar yemeye gayret ediyorum.. Sanırım hamilelik sonrası ne et ne yumurta ne de sut görmek istemicem..
Yalniz hamilelikte ciğer yenmiyor diye biliyorum ben.a vitamini eksikliğine sebep oluyor diye biliyorum? Bi sorun olusturmuyosa değişiklik olur.biz de yiyelim