- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Bu arada ben normalde kilolu bi tip olmama rağmen ve şuanda da öyle aman aman dikkat etmiyor olmama rağmen çok kilo almadım.3-3,5 kg aldım şuana dek.çok su içtiğimden mi,bebekler çok yediğinden i,metabolizmam hızlandı ondanmı hiç bilmiyorum.normalde az ucunu kaçırsam bi haftada alırım üç kiloyu.şaşıyorum kendine.maşallahta diyorum tabi,inşallah böyle devam eder hep.çünkü dediğim gibi ben zaten tombişim,bide öyle devasa kilolar alırsam içinden çıkılmaz hale gelirim Allah korusun.Rabbim yardım ediyo belkide bana,böyle az kiloyla bitirirsem gebeliği 2 bebek,1 çocuk,1 koca derken dal gibi olurum bakarsınızolmazmı?olur mu olur benceKizlar dun doktor kontrolum vardi.bebekler masallah iyiymis haftalarindan onde gidiyor gibiler.bebislerin biri iki kaburgamin arasina uzanmis yere paralel yatiyor pasam.bende gunlerdir gogus kafesimin agrisindan kivraniyordum.meger bundanmis.nerdeyse agzimdan cikacak.diger bebis de kardesinin tersi cok asagidaymis.zaten bastan beri kizim hep asagida.ama sanirim artik iyi degil bu kadar asagida olmasi.progesteron basladi doktor erken doguma engel olmak icin.benim yatis maalesef yine baslayacak gibi gorunuyor.zaten ilk 3-4 ay yattim simdi yine yatacagim ve kilolar hizla artacak zaten cok aldim.bu arada kalcama 1 haftadir bir agri saplaniyor cok kotu int.ten arastirdim rahim buyudukce siyatik sinirine baski yaparmis oda siyatik agrisina sebep olurmus yasayan varsa sicak dus iyi geliyor.