• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Krem için birşey söyleyemem canım.Dr yardımcı olur.benim göğüs ucum sivilceden çıkar gibi kuruyan dökülüyordu. Bende sıkarak cikarmistim.bilmiyordum erken doğumu tetikledigini:KK43: dokunmayın..

Bilmiyorum tek etkisi o değildir muhtemel ama erken doğum riskim var

Pazartesiden beri avuç içi ayak altlarim kasiniyor. Yattigim için kan istemedi Dr.prednol iğne vurunuyorum. Pazar günü nu bekliyorum bende..

Son haftaların cilveleri artik bunlar sanırım.tuzu azaltmak onemliymiş..benimde dünden beri yanmalarim başladı. Hap vermişti Dr ama olabildiğince icmiyorum..hayirlisiyla vaktinde doğumlar nasip olsun bizlere de inş
canım kaşıntı bende de var avuçiçi ve ayaklar gece yırtarak kaşıyıp kanattığım oluyor neden bilmiyorm bu aralar biraz gecti...

Yaaa teşekkür ederim ben de dün krem surdum normal Nivea bişe olur mu acaba..bugün bulantim hala var devam ediyo bebekler iyidir insallahh neyse korusun artık doktora da nasıl sorcam doktor erkek yaa
Benimde oluyor ucu minik minik dokuluyor dr sordum bebanhol kullan dedi 2 ay kullandim ama bi etkidi olmadi bende vazelin kullandim kuruyanlari döktü 1 haftada simdide bebanhol la devam ediyorum sadece ucuna surup birakiyorum ovusturmadan simdi daha iyi gene dr sor ben 35+lardayim daha net çözemedim bu sorunu mu

Kendini suçlama lütfen,herşeyin bir sebebini verir Rabbim.sen şu günlerini yemek ve tuvalet dışında yatarak geçir bence.ayaklarını hafif yüksek tutarak uzan.hayat dursun bi kaç hafta hiç önemli değil.Allah korusun,birden suyun fln gelir bide,çok dikkat et kendine.istirahat en önemlisi bu durumda.çok geçmiş oldun,Allah yardımcımız olsun....

Canım üzme kendini. Bununla geçmiş olsun inş.bak bende 1 aydır yatiyorum.öyle ayakta da gezinmiyordum pek.ikiz gebelik rahme çok basınç yapıyor,yerçekimini ortadan kaldiriyosun.yatıp dinlen.Allah un izni ile bak göreceksin bekleyecek dır yavruların.
Lav.dışında kalkma eve gidince de.yarim yatarak yemeğini ye. 15 te bir ilik 5 dk lık banyom var benim.elinden geldiğince dikkat edersin sende.
Moralini yuksek tut herşey iyi olucak..

Canım doğmadan bilinemez kuvez ihtiyacı. İnş sağlıkla vakitlerinde doğacak ve uzmeyecekler annelerini inş..Rabbim hayırlı vakitlerde dogum unu nasip etsin inş

geçmiş olsun canım. bugün nasılsın?
Kizlar hepinize tesekkur ederim sali gunu dr taburcu etti evde yatmak sartiyla kendi evime gidis 1 saat oldugu icin anne evinde kaldim.mutemadiyen yatiyorum.bebislere kalmalari gerektigini soyledim insallah dinlerler annelerini.ev canta bebeklere ait hic birseyi ben yapamicam malesef ama olsun.bugun 31+1 oldum.yarin kontrolum var ins.kisalma devam etmiyordur ya da supriz olup gerilemistir.

Krem için birşey söyleyemem canım.Dr yardımcı olur.benim göğüs ucum sivilceden çıkar gibi kuruyan dökülüyordu. Bende sıkarak cikarmistim.bilmiyordum erken doğumu tetikledigini:KK43: dokunmayın..

Bilmiyorum tek etkisi o değildir muhtemel ama erken doğum riskim var

Pazartesiden beri avuç içi ayak altlarim kasiniyor. Yattigim için kan istemedi Dr.prednol iğne vurunuyorum. Pazar günü nu bekliyorum bende..

Son haftaların cilveleri artik bunlar sanırım.tuzu azaltmak onemliymiş..benimde dünden beri yanmalarim başladı. Hap vermişti Dr ama olabildiğince icmiyorum..hayirlisiyla vaktinde doğumlar nasip olsun bizlere de inş
Gecen hafta dr gitmistim karaciger emzimleri icin kan testi yapmisti cok az bir yukselme var ama endiselenecek bisey yok demisti.Kasinti devam ederse aclik safra kesesi asidine bakariz demisti. Bugun gittim tekrar kan verdim sonuc sali gunu cikacak insallah korkulacak bir durum yasamam. Dr ikiz gebelikte karaciger ve safra cok calisiyor ve yoruluyorlar dedi.bakalim hakkimizda hayirlisi.

canım kaşıntı bende de var avuçiçi ve ayaklar gece yırtarak kaşıyıp kanattığım oluyor neden bilmiyorm bu aralar biraz gecti...
Kanayacak kadar olmadı beni..ama hart hatta kadininca aradım Dr.iğnekrri vurun pazar gelucem dedi.neden oluyor bilmiyorum ama ikiz gebelik daha farklı sanırım.
Kizlar hepinize tesekkur ederim sali gunu dr taburcu etti evde yatmak sartiyla kendi evime gidis 1 saat oldugu icin anne evinde kaldim.mutemadiyen yatiyorum.bebislere kalmalari gerektigini soyledim insallah dinlerler annelerini.ev canta bebeklere ait hic birseyi ben yapamicam malesef ama olsun.bugun 31+1 oldum.yarin kontrolum var ins.kisalma devam etmiyordur ya da supriz olup gerilemistir.
Bende konuşuyor um bebislerle..Rabbim sizler meleksiniz,sizin duanizi da kabil eder.annemuzi üzmek istemiyoruz deyin.vakitli sağlıklı doğum inş.

Dinlenmek ise yarıyor canım.benim 15 gün sonra 2.75 ten 3.1 olmuştu. İnş sen dinlen rahim toparliyor
Gecen hafta dr gitmistim karaciger emzimleri icin kan testi yapmisti cok az bir yukselme var ama endiselenecek bisey yok demisti.Kasinti devam ederse aclik safra kesesi asidine bakariz demisti. Bugun gittim tekrar kan verdim sonuc sali gunu cikacak insallah korkulacak bir durum yasamam. Dr ikiz gebelikte karaciger ve safra cok calisiyor ve yoruluyorlar dedi.bakalim hakkimizda hayirlisi.
Karaciğere çok yukleniyoruz sanırım.bende neden kaynaklandığını merak ediyorum.

Dünden beri midem o kadar çok yanıyor ki uyuyamiyorum yanmaktan.boğazın,göğsünden yukarı ateş ateş.. Hapı var rahatlatiyor ama o kadar çok ila. Kullanıyoruz ki içmek istemiyor um..

Anne olmak ne zormuş

Bu kasintilar karaciger yada safra asidinden olabiliyormus dr una mutlaka sor onemli bir belirti cunku.Bende bir haftadir yasiyorum bu kasintilarla ve zaman kaybetmeden druma sordum sali gunu sonuclanacak insallah.Seni telaslandirmak istemem.

Kanayacak kadar olmadı beni..ama hart hatta kadininca aradım Dr.iğnekrri vurun pazar gelucem dedi.neden oluyor bilmiyorum ama ikiz gebelik daha farklı sanırım.

Bende konuşuyor um bebislerle..Rabbim sizler meleksiniz,sizin duanizi da kabil eder.annemuzi üzmek istemiyoruz deyin.vakitli sağlıklı doğum inş.

Dinlenmek ise yarıyor canım.benim 15 gün sonra 2.75 ten 3.1 olmuştu. İnş sen dinlen rahim toparliyor

Karaciğere çok yukleniyoruz sanırım.bende neden kaynaklandığını merak ediyorum.

Dünden beri midem o kadar çok yanıyor ki uyuyamiyorum yanmaktan.boğazın,göğsünden yukarı ateş ateş.. Hapı var rahatlatiyor ama o kadar çok ila. Kullanıyoruz ki içmek istemiyor um..

Anne olmak ne zormuş
Canim oyle duzelme imkani oluyor mu dr duzemez sabit kalir ya da kisalir tarzi konustu.bak umutlandim simdi.bigun iyi hissediyom kendimi cunku

Canim oyle duzelme imkani oluyor mu dr duzemez sabit kalir ya da kisalir tarzi konustu.bak umutlandim simdi.bigun iyi hissediyom kendimi cunku
İçini ferah tut canım. 3.1 den sonra yine bile yükseldi dedi ama rakamsal söylemedi.sen boyle yat,inş vaktinde 38. Haftada sağlık la kucağınıza alicaz bebisler dedi. Yükseliyor hiç canini sıkma.

Oturarak yemek yiyebilirsiniz dedi ben onu bile yarim yatarak yiyorum.ilik banyo serbest,yalnızca Dr geleceğinde 15 te bir yapıyorum.lav dışında da kalkmiyorum. Dikkat et sende.

Bi de herşeyin iyi olacağına gönülden inan

İçini ferah tut canım. 3.1 den sonra yine bile yükseldi dedi ama rakamsal söylemedi.sen boyle yat,inş vaktinde 38. Haftada sağlık la kucağınıza alicaz bebisler dedi. Yükseliyor hiç canini sıkma.

Oturarak yemek yiyebilirsiniz dedi ben onu bile yarim yatarak yiyorum.ilik banyo serbest,yalnızca Dr geleceğinde 15 te bir yapıyorum.lav dışında da kalkmiyorum. Dikkat et sende.

Bi de herşeyin iyi olacağına gönülden inan
Cok sagol canim insallah yarin benim doktordan da ayni seyi duyarim.her nasil olacaksa ve ne zaman dogacaklarsaa Da insallah sagsalim sonunda elimize almis oluruz.bende salidan beri hep yatiyorum dune kadar otururkende baski hissediyordum asagiya dohru sanirim dinlenmek iyi geliyor.onerilerine uyacagim

Cok sagol canim insallah yarin benim doktordan da ayni seyi duyarim.her nasil olacaksa ve ne zaman dogacaklarsaa Da insallah sagsalim sonunda elimize almis oluruz.bende salidan beri hep yatiyorum dune kadar otururkende baski hissediyordum asagiya dohru sanirim dinlenmek iyi geliyor.onerilerine uyacagim
Amin.inş 2 haftayı da atlarsin sen.34 akciğer gelişimi için onemliymiş.inş sonuna kadar beklesinler de.ben yarin 30 olucak daha.32-34 hedeflerin boyle gidicek..

Güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük. :KK57:

Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?
Benim de 7.haftada tekti 12.hafta ikiz olduğunu öğrendik şimdi aralarında 1 hafta var,hayırlısı olsun senin için inşallah...

• Beğen
Reactions: 9ay
Günaydın arkadaşlar bir konuda fikire îht var şimdi ben 17 Mart ta gittim kontrole ikiz çok şükür doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi 3 Nisan a gün verdi biraz geçiyo acaba yarın burda başka doktora gitsem karından ultrasonla. Çıkarmı :KK66:)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Bugün 12:07K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
bişe olur mu acaba..bugün bulantim hala var devam ediyo bebekler iyidir insallahh neyse korusun arsorcam doktor erkek yaa[/QUOTE]

26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
Hayirli olsun masallah kuvoze girmemisler cok sevindim Allaha.emanet olun canm

26 Mart persembe doğum yaptım.2500.2600 dogdu lar. Küveze girmediler.cok yoğun geçiyor günler geceler. daha sonra detaylı yazarım. Müsait olunca.doğum yapanlarin neden yazamadigini çok iyi anladım.
Çok sevindim senin adına darısı benim başıma. Ayrıntıları en yakın zamanda bekliyoruz:))

canım hayırlıs olsun, çok sevindim. küveze girmemeleri de çok iyi olmuş. sağlıkla büyütün inşallah. paylaşımlarını bekliyorum dört gözle...

Back