- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Hangi ilaclari kullandinGünaydin kızlar benim de 9 şubatta oldu beklemede yim..
Günaydın. Hadi hayırlı olsun. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlar yazmak nasip olur.Günaydin kızlar benim de 9 şubatta oldu beklemede yim..
Canım. Gonal f kullandım bi dw ovirelette. .şimdi de crinone jel coradpin ve folbiol alıyorum. .Hangi ilaclari kullandin
Inşallah canım inşallah. .Günaydın. Hadi hayırlı olsun. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlar yazmak nasip olur.kinalikadin bugün haberlerini bekliyoruz.
Cnm hayirli sonyc alirsiniz ins. Asilamadan sonra genelde ayni belirtiler olusuyor.bnmde her iki asilamada da goguste kasikta agri ve karinda sislik oldu
Aynen benim de olacak diye geçiyor kendim için. İnşallah gönlümüzden geçenler olur hayırlısıyla.canım yorumun için çok saol heveslenemiyorum ama içimden hep olacak hatta ikiz olacak diye geçiyor uygulamadan çıktım doktorum geldi anestesizden ayılamadığım halimle hocama ikiz olcak hocam dedim bilmiyorum allah kalbimize gönlümüze göre versin. Sen ne yaptın umarım adet olmamışsındır.
canım yorumun için çok saol heveslenemiyorum ama içimden hep olacak hatta ikiz olacak diye geçiyor uygulamadan çıktım doktorum geldi anestesizden ayılamadığım halimle hocama ikiz olcak hocam dedim bilmiyorum allah kalbimize gönlümüze göre versin. Sen ne yaptın umarım adet olmamışsındır.
Bugun kacinci gunndu cnm. Ayy ins guzel haberler verrz hepimz birbirimizeGünaydın. Hadi hayırlı olsun. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlar yazmak nasip olur.kinalikadin bugün haberlerini bekliyoruz.
Canım. Gonal f kullandım bi dw ovirelette. .şimdi de crinone jel coradpin ve folbiol alıyorum. .
Bende.menogon kullandm 2 kutu birde ovitrelle.
Bugün 6. gün benim daha. Benim zaten adete bir hafta kala adet belirtileri başlar. Sivilceler çıkar. Oradan anlarım hep. Hamile kalınca da çıkıyor mu acaba merak ediyorum.Bugun kacinci gunndu cnm. Ayy ins guzel haberler verrz hepimz birbirimize
Ben nette cok arastrdim:) adet ve gebelik belirtileri ayni bu nedenle ayirt edilebilecek tek fark adet gecikmesiymis dusun artik:) sivilce hamile olsanda cikarms adet skntisi sonucta vucut tepkisiBugün 6. gün benim daha. Benim zaten adete bir hafta kala adet belirtileri başlar. Sivilceler çıkar. Oradan anlarım hep. Hamile kalınca da çıkıyor mu acaba merak ediyorum.
İyi o zaman sivilce çıkınca üzülmeyeyim.Ben nette cok arastrdim:) adet ve gebelik belirtileri ayni bu nedenle ayirt edilebilecek tek fark adet gecikmesiymis dusun artik:) sivilce hamile olsanda cikarms adet skntisi sonucta vucut tepkisi
Malesef yeni oldm cnm gecikme bile olmadiİyi o zaman sivilce çıkınca üzülmeyeyim.Sende bir gelişme var mı?
Malesef yeni oldm cnm gecikme bile olmadiumarim sennki tutar Allah yardmcn olsun
Sabretmekten başka çaremiz yok canım napalım. Allah büyük belki birgün bebek sahibi oluruz bizde kısmet..hayırlısı değilmş diyorum ama çok ümitlenmiştim..3. Aşılamayı denemek istemiyorum dr la bi konuşucam hayırlısı..Canım üzülme Allah büyüktür, isyan etmek bizim ne haddimize biz tevekkül ederiz rabbim isterse verir insanlar ne sıkıntılar çekiyor bu günümüze şükür demekki çekeceğin yaşayacağın var. Hiç sıkma canını ben bugün kendime hep bunu söyledim. Aşılama olumsuz olursa üzülmüycem diye.
Canm hic belli olmaz umutsuz olma sakin inancini yitirme.ilk asilamada hamile kalan bi suru insan var belli olmuyor. belki sennde ikincide oyle olur :)uzulme lutfenBenim de ilk asilamam tutmadi esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var...ikinci asilamaya basladim yine klomen kullaniyorum doktor igneye gerek yok dedi...ama nedense pek umutlu degilim...
Ins hayirli sonuclar alirsin baska bi tedaviye gerek bile kalmaz cnm.Hayırlısı neyse o olsun benim doktorum bana direk tüp yapalım dedi ama ben işte aşılama deneyelim bir dedim haftayada benim test günüm bakalım biz neler yapacağız. Rabbim sabır versin.