- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Hadi inşallah. İdrar testini salla, bir gün önceden görünmeyebilir. Herkeste görünecek diye bir şey yokki. Moralini bozma gelirse de. Kafamıza koyduk bir kere, ya olacak ya olacak bu iş Allah'ın izniyle.Yarın adet günüm umarım gelmeeez umarım bu defa olur yaatekrar o iğneleri yaptr dr a koştur aynı stres aynı korku... dün akşam idrar testi yaptm ama tek çizgi çıktı. Diyorum eğer bebiş olsaydı silikte olsa görünürdü. artık yarın belli olucak. akıntm arttı hafif kasık ağrımda var heralde gelicek kırmızılar
Ayy çok güzel moral verdin saolasınHadi inşallah. İdrar testini salla, bir gün önceden görünmeyebilir. Herkeste görünecek diye bir şey yokki. Moralini bozma gelirse de. Kafamıza koyduk bir kere, ya olacak ya olacak bu iş Allah'ın izniyle.Burada ne hikayeler okuduk. Sadece klomen kullanıp üçüzü olan mı, tek beklerken ikiz çıkan mı, bizim de olacak, tamamen nasip. Daha çok dua edeceğiz.
Bu arada konu ismini değiştirmeye çalıştım ama bulamadım nasıl yapıldığınıTopiğin ismini değiştirsek mi acaba? Diğerleriyle çok karışıyor. Hem biraz hareketlenir belki.
Mesela Aşılama ve Bol Bebişli Topik olabilir.
Tabii ya üzme kendini. Yine denemeye devam. Eğer tüpe geç artık derse imkanın varsa da geç bence. Evet 7'sinde yapıldı. 16'sında yumurta çatlamış mı diye bakacak.Ayy çok güzel moral verdin saolasınolmazsada yapcak bişey yok. ben aslnda acaba direk tüpemi geçsem diye düşünüyorum şimdi:) üçüncüden vazmıgeçsem olmazsa kararsızım dr a sorucam duruma göre. sen 7.snde yaptrdm demiştn sanrm aşılamayı
Bende dr hiç yumurta çatlamşmı die bakalım demedi. 10 gün iğne yaptrdm yumoşlar uygun hale gelnce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum (onun dışında başka bi çatlatma iğnesini kesinlikle kabul etmedi hatta) 36 saat sonrada aşılama.Tabii ya üzme kendini. Yine denemeye devam. Eğer tüpe geç artık derse imkanın varsa da geç bence. Evet 7'sinde yapıldı. 16'sında yumurta çatlamış mı diye bakacak.
hemen bakıyorumTakip ettiğim bloglardan birinde (ismi hassas anne diye geçiyor) anne olma hikayesini okumuştum da inanamamıştım. Ne azim... Oku bak, etkileneceğine ve moralle dolacağına eminim.
Okadar çok istiyorummmm ki ona bu müjdeyi vermeyi biz çoçukları çok seven çiftim hep böyle oldu eşim benim yiğenlerime bile ölüyor resmen demek insan neyi çok severse onunla imtihan olurmuş inşallah bu Sevinci duyguyu tattırır bizedeAynı ya benim eşim de sorup duruyor. Sanki karnımız şeffaf da içeriyi görebiliyoruz.
Kızlar ne çok iğne vurunmuşun yani vurunanlarda var ben en fazla 4 günde yumurtalar büyüyor anlamadımBende dr hiç yumurta çatlamşmı die bakalım demedi. 10 gün iğne yaptrdm yumoşlar uygun hale gelnce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum (onun dışında başka bi çatlatma iğnesini kesinlikle kabul etmedi hatta) 36 saat sonrada aşılama.
ilk aşılamamda 8 iğnede yumurtalarım büyümüştü hatta bi tanesi çatlamak üzereymiş çok fazla gelişmş dedi dr.K
Kızlar ne çok iğne vurunmuşun yani vurunanlarda var ben en fazla 4 günde yumurtalar büyüyor anlamadım
Çok ilginç, benim klomenle büyüyüverdiler. İğneden hiç söz etmedi dr. İğne, hap fark etmez ya hayırlı güzel sonuçlar alalım da hangisi vesile olacaksa olsun inşallah.ilk aşılamamda 8 iğnede yumurtalarım büyümüştü hatta bi tanesi çatlamak üzereymiş çok fazla gelişmş dedi dr.
Benim dr um 10 iğne kesin vurulur genelde dedi anca hazır oluyomuş yumoşlar..
Aynen isterse 20 iğnede olsun yeterki olsunÇok ilginç, benim klomenle büyüyüverdiler. İğneden hiç söz etmedi dr. İğne, hap fark etmez ya hayırlı güzel sonuçlar alalım da hangisi vesile olacaksa olsun inşallah.
okudun mu dediğim yazıyı?Aynen isterse 20 iğnede olsun yeterki olsunbnm iğne menogon
Forumda hassas anne die arattim ama cikmadi sonra tekrar sormayi unuttum sanaokudun mu dediğim yazıyı?
Öldüm bittimokudun mu dediğim yazıyı?
Aynen ya ben de okuduğumda kendimden utandım. Ne kadar güçlü insanlar var. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. Ben o durumda o kadar güçlü olamazdım.Öldüm bittimbu nedir yaa. nasıl bir kadınmş helal olsun ne kadar güçlü durmuş. Anne baba kaybı evlat kaybı..hastalık.. biz bi iki aşılama yaptryz kendimizi atyrz ordan oraya olmadı diye. Allah herşeyin hayrlısını versin çok kötü oldum inanki
Aynı şekilde bende bırakırdım kendimi heralde şükür etmek lazım beterin beteri var. Allah çoluk çocuğuyla eşiyle sağlıklı bir ömür nasip etsin ona inş...Aynen ya ben de okuduğumda kendimden utandım. Ne kadar güçlü insanlar var. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. Ben o durumda o kadar güçlü olamazdım.
Cnm hayirli olsun ins ins tutar hayirlisiyla bebisine kavusursun Allah yardmcmz olsun..Günaydin kızlar benim de 9 şubatta oldu beklemede yim..