Aşılama 2015 AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SONUÇ İÇİN BEKLEYENLER BUYURUN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptırıp sonuç için bekleyen, benim gibi bir umutlu bir umutsuz ruh haliyle gezinen ve konuşmaya içini dökmeye ihtiyaç duyanları bekliyorum. Ayrıca tedavi süreci, kullanılan ilaçlar ve etkileri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak isteyen yeni aşılama tedavisine başlayacak olanlar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..:KK24:
Slm arkadasim bende yeni asilama yaptim bir yanım hamile gibi davranıyor bir yanım piskolajik diyor karnimdaki şislik agri belimin agrisı normalmi sence

Kızlar aşılamam tutmadı allahin izniyle artık tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum pazartesi doktorumla konuscam inşallah tüp bebekte şansım iyi olur ama yine sizlere hep dua edicem ve burdan takip etmeye ve tüp bebek olursam bilgileri yazmaya devam etcem allahım hepimizin yardımcısı olsun insallah sizler iyi haberler alırsınız ben çok üzüldüm çok ağladım ama nasip değilmiş demekki herkez için hayırlısı olsun
Kimse varmi

Kızlar bayadır bende girmiyodum çünkü tüp bebek tedavisine başlamıştım çok zorlu geçti bugün transferimin 6. günündeyim çok büyük korku ve heyecan yaşıyorum bu defada olmaz ise nasıl toparlarım bilemiyorum artık.. kusura bakmayn cvp yazamadım yardımcı olamadım Allah hepimizn yardımcısı olsun ne diyeyim...

Slm arkadasim bende yeni asilama yaptim bir yanım hamile gibi davranıyor bir yanım piskolajik diyor karnimdaki şislik agri belimin agrisı normalmi sence
Cnm naptın bir gelişme oldumu sonucun ne oldu aşılamada umarım iyi haberlerini alırız

Cnm naptın bir gelişme oldumu sonucun ne oldu aşılamada umarım iyi haberlerini alırız
Asilama tutmadi kısmetmi sansmi bilmem ama kendime cok kiziyorum su an sigarayı birakamadıgım icin aynı doktora benden bir hafta sonra arkadasımı yonlendirdim aşılama icin tedavi surecınde sigarayı bıraktiler şuan hamile kıskanclık degil isallah saglıkla kucaklarına alırlar ben kendime kırgın ve öfkeliyim

Artik cesaretim kalmadi herkez baskı yapıyor birkez de tup bebek dene diye am kimse benim piskolejimi dusunmuyor ya allahim yardim et bana

Artik cesaretim kalmadi herkez baskı yapıyor birkez de tup bebek dene diye am kimse benim piskolejimi dusunmuyor ya allahim yardim et bana

üzülme canım ya dışardan konuşması kolay.. ne yaşadığını ne hissettiğini senden başkası tahmin bile edemez..
benimde dr um aşılama yapaalım dedi önce istemedim ama sanırım yaptırcam bu ay.. çok stresliyim fsh ım 13 ten 30 lara çıktı bu ay.. senin değerleri nasıldı?

Asilama tutmadi kısmetmi sansmi bilmem ama kendime cok kiziyorum su an sigarayı birakamadıgım icin aynı doktora benden bir hafta sonra arkadasımı yonlendirdim aşılama icin tedavi surecınde sigarayı bıraktiler şuan hamile kıskanclık degil isallah saglıkla kucaklarına alırlar ben kendime kırgın ve öfkeliyim
Sigarayi su hayatta bn birakirsam herkes birakir demistim resmen tek hayatim zevkim sigaraydi. Ben bile biraktim diyorum ve 5 ay oldu. Sadece iste ve inat et at kenara. Bende etraftan bunaldim cevremde herkes 2. Cocugunu dusunuyor 'siz dusunmuyomusunuz hala' sozlerinden biktimm. Anliyorum seni bnde de ayni hisler..birinin hamile oldugunu duydugmda kiskanclik degilde hayalkirikligi yasamaktan biktim.3 asilamamda tutmadi simdi tup bebek icn sonuc bekliyorum ama umudum yok yine...ama sunu biliyorum asilamada sans cok dusuk heleki sigarayla oran % 20 lerden % 5 lere dusuyor..simdiki sklim olsa asilamaya asla girmezdim cok yiprandim...

Tip bebekte sans daha yuksek hele yasinda gencse sakin birakma kendini bak demisti dersin...

X