Aşılama 2015 AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SONUÇ İÇİN BEKLEYENLER BUYURUN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin ins diyelim...morfoliji sıkıntısı olan baska arkadaslar var mi
Morfoloji de sürekli değişen bir şey. Bizim %2 idi, sonra %4 çıktı. Dr da sürekli değişir demişti.
Ama sayı sorunu var bizde de. Bilmiyorum ya, bu akşam nedense içime bir karamsarlık çöktü. :KK14:

Morfoloji de sürekli değişen bir şey. Bizim %2 idi, sonra %4 çıktı. Dr da sürekli değişir demişti.
Ama sayı sorunu var bizde de. Bilmiyorum ya, bu akşam nedense içime bir karamsarlık çöktü. :KK14:
Bu aksam efkarlisin haa:)

Bugün adet oldum demiştim ya ne olur ne olmaz beta hcg baktırdım 0.100 çıktı. Arkadaşlar bilerek yaptırdım bu testi adet olduğunuz halde yüksek çıkması dış gebelik belirtisi olabilirmiş. Özellikle Aşılama yaptıranlarda dış gebelik olasılığı varmış. Çok şükür bnm düşük çıktı buda bişeydir. Allah hiçbirimize göstermesin. Aklınızda olsun diye söyliyeyim dedim belki adet olduğunu görünce önemsemeyip yaptırmayanlar vardır..Nette araştırmıştım. Doktorumada söyledim evet böyle bir risk olabiliyor iyiki yaptırmışsınız dedi. Bazen dr lar uyarıları unutabiliyor..herkese hayırlı geceler

Aman bi gelip bi gidiyor efkar. :KK11: :KK45: Ben de dizi izleyeyim biraz dedim.
Dr la görüştüm tüp bebek yaptrmk istyrm artık diye adam hayır 3. aşılama yapıcaz şansınız varken değerlendirin belki tutar sabredin bi ay daha dedi. tamm dedim hayırlısı bakalım. c.tsi iğnelere başlicam tekrar. yapmam bidaha dedim ama dr fikrimi değiştrdi.. hayırlısı

Dr la görüştüm tüp bebek yaptrmk istyrm artık diye adam hayır 3. aşılama yapıcaz şansınız varken değerlendirin belki tutar sabredin bi ay daha dedi. tamm dedim hayırlısı bakalım. c.tsi iğnelere başlicam tekrar. yapmam bidaha dedim ama dr fikrimi değiştrdi.. hayırlısı
Hayırlısı olur inşallah. Benim de ümidim azaldı ilk deneme için. :KK43:

Kızlar bende aşılama yaptırdım 4 gün oldu amà herkez klomen kullanmış doktor bana vermedi biosteron kullandım birde iki farklı iğne sadece tek yumurta oluştu acaba klomen daha mi iyi sizde ayrıca allah herkeze hayırlı haberler almayi nasip etsin

Kızlar bende aşılama yaptırdım 4 gün oldu amà herkez klomen kullanmış doktor bana vermedi biosteron kullandım birde iki farklı iğne sadece tek yumurta oluştu acaba klomen daha mi iyi sizde ayrıca allah herkeze hayırlı haberler almayi nasip etsin
Herkesin ilaclara olan tepkisi ayni degildir. Ben 3.asilamaya gectim igneleri vurduryrm daha banada 3 asilamada da menogon igne verdi.Dr sana uygun olan ilaci secmistir durumuna gore.zaten en az 1 en fazla 2 yumurta olusmasi isteniyor asilamada.coklu gebelik riski olusmasn diye.ins tutar cnm bol bol dua edelim. Allah bizlerede anne olmayi nasip etsin ins...

Teşekkür ederim canım ya içimde ilk günden hattan yaptırırken bile tuttu diye bi his oldu belirti olarak kasık ağrım oluyo sık idrara çıkıyorum bide arada gözüm karariyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo inşallah hislerim yanıltmaz allah hepimizin dualarını kabul etsin ben 9 yıldır uğraşıyorum bekliyorum 3kez karnımda öldü sonrada olmadı inşallah tutmuştur

Kızlar aşılamam tutmadı allahin izniyle artık tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum pazartesi doktorumla konuscam inşallah tüp bebekte şansım iyi olur ama yine sizlere hep dua edicem ve burdan takip etmeye ve tüp bebek olursam bilgileri yazmaya devam etcem allahım hepimizin yardımcısı olsun insallah sizler iyi haberler alırsınız ben çok üzüldüm çok ağladım ama nasip değilmiş demekki herkez için hayırlısı olsun

Eger özelde yaptiriyosan ben hiç başlama derim canım ben çok araştırdım tüp bebek yaptiranlar keşke asilamayla hem vaktimizi hem paramizi harcamasaydik diyolar ama yinede karar sizin ve doktorunuzun benim doktorumda direk tup bebek demisti ben kabul etmedim keske etseydim inşallah bu aşılaman tutar ve Son olur bebişini kucağına alirsin

Eger özelde yaptiriyosan ben hiç başlama derim canım ben çok araştırdım tüp bebek yaptiranlar keşke asilamayla hem vaktimizi hem paramizi harcamasaydik diyolar ama yinede karar sizin ve doktorunuzun benim doktorumda direk tup bebek demisti ben kabul etmedim keske etseydim inşallah bu aşılaman tutar ve Son olur bebişini kucağına alirsin
Canim bugun sabah 3. Asilamami oldum hayirlisi diyorum. Bnde tup bebek istedm zamn kaybi diye ama dr bunla olucak ins tup bebek masrafli bunuda deneyelim dedi. Zatn 2, 5 yillik evliyz nisan 23 te 3.yilimiz olucak tup bebek icn beklememiz lazim zaten. acaba 3 yil dolmasi zorunlulugu neye bagli off hepimiz hayirli sonuclar alirz ins..

Canim bugun sabah 3. Asilamami oldum hayirlisi diyorum. Bnde tup bebek istedm zamn kaybi diye ama dr bunla olucak ins tup bebek masrafli bunuda deneyelim dedi. Zatn 2, 5 yillik evliyz nisan 23 te 3.yilimiz olucak tup bebek icn beklememiz lazim zaten. acaba 3 yil dolmasi zorunlulugu neye bagli off hepimiz hayirli sonuclar alirz ins..
İnşallah tutar canım ya asilama maliyeti ne kadar tuttu benim ignelerle beraber 1350 1400 tutmuştu özelde oldum tüp bebekte ilaçlarla 5500 demişti doktorum artık onuda yaptırırim tutmazsa inşallah tutar ama tamamen bırakcam artık 9 yıldır bekliyorum uğraşıyorum bakalım bu Son olur inşallah allahin izniyle

Bide ben hiç duymadım 3 yil şart diye

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yorumları okudukça ümidim kırılmaya başladı 9 yıllık evliyim 7 yasinda bir kızım var.1.5 yıldır ikinci cocuk icin uğraşıyoruz ama olmadı malesef 17 oldu da doktor kontrolü ve ilaçlarla demiyoruz yine sonuç alamadık 10 martta ilk aşılama yapıldı. Öncesinde 5 günlük klomen ardından catlatma iğnesi ve 36 saat sonrada asilama oldu. Bugün 5. Günüm benim çok ağrıyor ara arada kasiklarimin gerildiğini hissediyorum fazla kendimi kaptırmadan istemiyorum inşallah hayırlı haberleri hep birlikte alırız Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş...

.jpg
Merhaba. İyi oldu yeni bir topik. :KK51:
Ben de 7'sinde yaptırdım. Bizde sayı ve hareketlilik az. Ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle, bunda veya diğerlerinde. Elbet bir zamanı var. Adım adım hedefimize yaklaşıyoruz, bir de bu açıdan bakalım. :KK59:
Zaten bu zamanda çok ekstrem bir problem olmadıkça oluyor Allah'ın izniyle bir şekilde. Bu zamanın sınavı bence olana kadarki süreç...
Selam arkadaslar zor oldu ama sonunda koydoldum siteye benimde ilk asilamam 14dunde oldu sabirsiz bir surec test yapmam icin daha bir haftam var bir belirti yok sadece karnimda bir agri var belim cok agriyor bana rahatlamam icin akil verin
İnşallah tutar canım ya asilama maliyeti ne kadar tuttu benim ignelerle beraber 1350 1400 tutmuştu özelde oldum tüp bebekte ilaçlarla 5500 demişti doktorum artık onuda yaptırırim tutmazsa inşallah tutar ama tamamen bırakcam artık 9 yıldır bekliyorum uğraşıyorum bakalım bu Son olur inşallah allahin izniyle
Canim slm ben yeni katildim sakin pes etme bence

Eklentiler

• 1427053534481.jpg
    1427053534481.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 1427053534481.jpg
    1427053534481.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 78
Selam kizlar bende 3.asilama icin hazirliklara basladim insaALLAH bigun bizlerde burda tuttu tutmadi konusmasi degilde gebeliklerimizin sureclerini konusur bulantilarimizdan bahsederiz

Merhaba. İyi oldu yeni bir topik. :KK51:
Ben de 7'sinde yaptırdım. Bizde sayı ve hareketlilik az. Ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle, bunda veya diğerlerinde. Elbet bir zamanı var. Adım adım hedefimize yaklaşıyoruz, bir de bu açıdan bakalım. :KK59:
Zaten bu zamanda çok ekstrem bir problem olmadıkça oluyor Allah'ın izniyle bir şekilde. Bu zamanın sınavı bence olana kadarki süreç...
Selam arkadaslar zor oldu ama sonunda koydoldum siteye benimde ilk asilamam 14dunde oldu sabirsiz bir surec test yapmam icin daha bir haftam var bir belirti yok sadece karnimda bir agri var belim cok agriyor bana rahatlamam icin akil verin

X