- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Bnmde iki gun var adetime dayanamdm idrar testi yaptm simdi tek cizgi cikti cok moralim bozuk ya 2.asilamamda tutmadi buyuk ihtimalleBen varım aynı ruh halindeyiz ben çok rahattım ama 2 gündür baya sıkıntı yaptım olucak mı olmuycak mı diye. Ders çalışmam lazım ama aklım hep buralarda, çok zormuş çok.
Cok guzel sozler bunlar..sabir lazim biliyorum ins Allah hayirlisiyla bizlerede nasip eder.bizmde sorun ayniMerhaba. İyi oldu yeni bir topik.
Ben de 7'sinde yaptırdım. Bizde sayı ve hareketlilik az. Ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle, bunda veya diğerlerinde. Elbet bir zamanı var. Adım adım hedefimize yaklaşıyoruz, bir de bu açıdan bakalım.
Zaten bu zamanda çok ekstrem bir problem olmadıkça oluyor Allah'ın izniyle bir şekilde. Bu zamanın sınavı bence olana kadarki süreç...
Moralini bozma. Klomen mi iğne mi kullandın yumoşlar için? Yumoşlar kaç taneydi ve ne kadar büyümüştü senin?Bnmde iki gun var adetime dayanamdm idrar testi yaptm simdi tek cizgi cikti cok moralim bozuk ya 2.asilamamda tutmadi buyuk ihtimalle
Iki asilamamda da menogon igne ve ovitrelle catlatma ignesi verdi dr.igneli tedavi gordm yani. 2 yumurtm gelsmsti birini hatrlyrm 18mm falan olms dedmstiMoralini bozma. Klomen mi iğne mi kullandın yumoşlar için? Yumoşlar kaç taneydi ve ne kadar büyümüştü senin?
Evet insan ilk başta üzülüyor olumsuz olunca ama ne hikayeler var. Moralim bozulunca onları okuyorum ben. 4., 5., tüp bebekte olanı var. Bir zamanlar bizim gibi yazmış ama şimdi kucağında 2, 3 çocuğu olan var. Bu topikler sürekli yenileniyor, yeni insanlar geliyor. Neden? Çünkü %90'ı hamilelik topiklerine geçti. Biz de sıramızı savacağız elbet.Iki asilamamda da menogon igne ve ovitrelle catlatma ignesi verdi dr.igneli tedavi gordm yani. 2 yumurtm gelsmsti birini hatrlyrm 18mm falan olms dedmsti
Cok memnun oldum bu arada:) cok haklsn imkansz gorunenletin bile hamilelik haberlerini okudum gordum ben.bu arada yas kac bn 28Evet insan ilk başta üzülüyor olumsuz olunca ama ne hikayeler var. Moralim bozulunca onları okuyorum ben. 4., 5., tüp bebekte olanı var. Bir zamanlar bizim gibi yazmış ama şimdi kucağında 2, 3 çocuğu olan var. Bu topikler sürekli yenileniyor, yeni insanlar geliyor. Neden? Çünkü %90'ı hamilelik topiklerine geçti. Biz de sıramızı savacağız elbet.Pes etmek ümitsiz olmak yok.
Ben de çok memnun oldum. Birbirimize destek olmak iyi oluyor.Cok memnun oldum bu arada:) cok haklsn imkansz gorunenletin bile hamilelik haberlerini okudum gordum ben.bu arada yas kac bn 28
Kesinlikle yoksa bunalim takiliyorum.dertlesmk iyi geliyor. Senn kacnci denemn.Ben de çok memnun oldum. Birbirimize destek olmak iyi oluyor.
Benim 29.
Benim ilk deneme. 3.'yü deneyecek misin?Kesinlikle yoksa bunalim takiliyorum.dertlesmk iyi geliyor. Senn kacnci denemn.
Evet denicem. Oda olmazsa tup bebekBenim ilk deneme. 3.'yü deneyecek misin?
Hosgeldin cnm :) herhangi bir sorun gorunmuyosa sebepsiz infertilite deniyor sanirm ona.hayirlisi belki ilkte olur senin.esinn durumuda iyiyse.inss cnmBende geliyim bari :) bende ilk aşılamam tek yumurtam vardı 22 mm falandı eşiminde sonuçları çok iyiydi onda sorun yok zaten sorun ne onuda bilmiyorum
Tutmazsa 2 ci aşılama martta hemen yani
Gel tabii.Bende geliyim bari :) bende ilk aşılamam tek yumurtam vardı 22 mm falandı eşiminde sonuçları çok iyiydi onda sorun yok zaten sorun ne onuda bilmiyorum
Tutmazsa 2 ci aşılama martta hemen yani
Evet cnm inş ekimde ameliyat oldum rahimde perde vardı başka sorun da görünmüyorHosgeldin cnm :) herhangi bir sorun gorunmuyosa sebepsiz infertilite deniyor sanirm ona.hayirlisi belki ilkte olur senin.esinn durumuda iyiyse.inss cnm
Bnm en yakin arkadasm bi turlu gebe kalamiyodu.meger rahimde perde varms bi dr buldu ameliyatla halloldu.aradan 3 ay sonra kendiligndn hamile kaldi.suan bebegi 4 aylikEvet cnm inş ekimde ameliyat oldum rahimde perde vardı başka sorun da görünmüyor
Aslnda dogal yollada kalabilirmssn sen hamile.baska sorun gorunmuyosa.dr ndn asilama demski.ya da yumurta uyarma catlatma teknigide yetrli olrms gbi .Bnm en yakin arkadasm bi turlu gebe kalamiyodu.meger rahimde perde varms bi dr buldu ameliyatla halloldu.aradan 3 ay sonra kendiligndn hamile kaldi.suan bebegi 4 aylik