- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 34
- Konu Sahibi kinalikadin
Rabbim bizi 20 Şubat'ta sevindirsin inşallahGel tabii.
Benim de 2 yumurta oldu. Biri 24 biri de 17 mm idi. Hayırlı sürprizli haberler yazarız inşallah buraya.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bizi 20 Şubat'ta sevindirsin inşallahGel tabii.
Benim de 2 yumurta oldu. Biri 24 biri de 17 mm idi. Hayırlı sürprizli haberler yazarız inşallah buraya.
Ins cnm Allah dualarimizi kabul etsin..Rabbim bizi 20 Şubat'ta sevindirsin inşallah
Amin cnm bnm ins seninde asilamn tutar Allah yardmcmz olsun..kızlar bende öbür ay aşılama yaptırıcam,dualarım sizinle.. umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Amin cnm bnm ins seninde asilamn tutar Allah yardmcmz olsun..
Canım birde preseed diye bir jel varmış duydunmu hiç ?
Bnmde iki gun var adetime dayanamdm idrar testi yaptm simdi tek cizgi cikti cok moralim bozuk ya 2.asilamamda tutmadi buyuk ihtimalle
Çok güzel yazmışsın canım geçer elbet zaman aslında sıkıntı biziz biz kendi kendimize dert ediyoruz bide deli gibi ben 1 hafta çalışmaz raporu aldım aşılama Günü'nden itibaren daha kötü daha çok düşünüyorsun bidakinde gerek kalırsa aşılamaya almıycam rapor falan doktorda dedi normal bi hamilelikten farkı yok normal hayatınıza devam ciye işte aman uzattım mrseditor ne güzel işlerni Gör sen ben ablamda çoçuklara bakıyom kendisi doktora gitti benim de evde işler beni beklesinGünaydın kızlar, nasılsınız? Bol hayalle, umutla, duayla geçecek yeni bir gün daha... Haftalar, aylar, günler artarak çoğalıyor, bir taraftan da azalıyor aslında. Güneşler batıyor, yeniden doğuyor, hareket etmeyen, başkalaşmayan hiçbir şey yok şu kainatta. Şekil ve yer değiştiren her şey gibi sınavlar da değişecek, bitecek sonunda sabırla, teslimiyetle, şükürle... Neden ben demeden, bir ben miyim diye şikayet etmeden, bugünlerin de geçeceğinin bilincinde ve inancında olarak hayatın bizi olgunlaştırmasına izin vererek beklemek. Zor elde etmeseydik bir şeyleri, değerlerini bilir miydik acaba, diye düşünmek ve tekrar tekrar şükretmek... Bu sabah içimden geçen bunlar. Bol köpüklü kahvemi yaptım, birazdan işe koyulacağım. Siz ne alemdesiniz?
Çok haklısın zahide. Ben sadece ilk gün yattım. Ama insanın aklından çıkmıyor tabii, sonuçta onun için tedavi oluyorsun. Benim ev işi değil, ben home office çalışıyorum, editörlük ve metin yazarlığı yapıyorum. Ev işi benim de çok. Sen nerede yaşıyordun? Ben bursadayım.Çok güzel yazmışsın canım geçer elbet zaman aslında sıkıntı biziz biz kendi kendimize dert ediyoruz bide deli gibi ben 1 hafta çalışmaz raporu aldım aşılama Günü'nden itibaren daha kötü daha çok düşünüyorsun bidakinde gerek kalırsa aşılamaya almıycam rapor falan doktorda dedi normal bi hamilelikten farkı yok normal hayatınıza devam ciye işte aman uzattım mrseditor ne güzel işlerni Gör sen ben ablamda çoçuklara bakıyom kendisi doktora gitti benim de evde işler beni beklesin
Ooo güzelmiş işin ben fransadayım canım karamanlıyım aslenÇok haklısın zahide. Ben sadece ilk gün yattım. Ama insanın aklından çıkmıyor tabii, sonuçta onun için tedavi oluyorsun. Benim ev işi değil, ben home office çalışıyorum, editörlük ve metin yazarlığı yapıyorum. Ev işi benim de çok. Sen nerede yaşıyordun? Ben bursadayım.
Fransa'dasın ne güzel. Hep yurtdışında yaşama ya da dünyayı gezme hayalim vardır. Strasbourg'a gittim geçen yıl, Paris'e gitmek de nasip olur inşallah. Sen hangi şehirdesin? Eşinin işinden dolayı mı oradasın? Kaç yıl oldu? Biz Bursa'ya yeni taşındık. İstanbul'daydık. Nilüfer'de oturuyorum.Ooo güzelmiş işin ben fransadayım canım karamanlıyım aslen
Evet Dediğin gibi inş gerek kalmaz ama kalırsada sadece o gün Dinlencem
Bursa'nın neresindesin
Ben 14 yaşımda geldim canım şuan 27 tim ailecek geldik kız kardeşlerim yanimda abin falan babam getirdi tabi şimdi kendisi annemle Türkiye'de yaşıyorlar hiç de buraya gelme hevesin Olmasın kal orda en güzel Türkiye ...Fransa'dasın ne güzel. Hep yurtdışında yaşama ya da dünyayı gezme hayalim vardır. Strasbourg'a gittim geçen yıl, Paris'e gitmek de nasip olur inşallah. Sen hangi şehirdesin? Eşinin işinden dolayı mı oradasın? Kaç yıl oldu? Biz Bursa'ya yeni taşındık. İstanbul'daydık. Nilüfer'de oturuyorum.
Ooo çok küçükken gitmişsin, Fransızcan çok iyidir o zaman.Ben 14 yaşımda geldim canım şuan 27 tim ailecek geldik kız kardeşlerim yanimda abin falan babam getirdi tabi şimdi kendisi annemle Türkiye'de yaşıyorlar hiç de buraya gelme hevesin Olmasın kal orda en güzel Türkiye ...
Eşim gümüşhaneli tabi buraya küçük gelince burda tanıdım
Eşimin anneannesi dayısı da bursadada ondan beşevlerde
Topiğin ismini değiştirsek mi acaba? Diğerleriyle çok karışıyor. Hem biraz hareketlenir belki.Ins cnm Allah dualarimizi kabul etsin..
Cnm hayirli sonyc alirsiniz ins. Asilamadan sonra genelde ayni belirtiler olusuyor.bnmde her iki asilamada da goguste kasikta agri ve karinda sislik olduCanım adetinin gününü bekle bence ben evde yapılan testleri yapmak istemiyorum kiminin ya öncesinde belli oluyor kimininki adeti kaç gün geçse de göstermiyor doktorum da güvenme dedi o nedenle ben bu ay kesinlikle yapmıycam günü gelene kadar zaten 20-21 'inde kan vericem. Boş yere strese sokuyoruz kendimizi Allah büyüktür.
Kızlar bu arada bende gonal f 225 mg kullandım, sonrasındada ovitrelle yaptık. 5 tane yumurtam gözüktü aşılama öncesi, aşılamadan sonra sordum kaç tane gördünüz diye 3 tane büyük 19-20 mm yumurta önce 2 tane arkada vardı dedi ve spermlerdede bi sıkıntı yoktu. Aşılamanın bugün 4. günü 2 gündürde rahim kasılmaları oluyor, sol göğsüm inanılmaz hassas zaten umutlanmaktan korkuyorum
Olabilir degistireyim hem biraz esprili olursa isim morallerimizde yerine gelir:)Topiğin ismini değiştirsek mi acaba? Diğerleriyle çok karışıyor. Hem biraz hareketlenir belki.
Mesela Aşılama ve Bol Bebişli Topik olabilir.
Bende hiç böyle belirtiler olmadı. İçeride neler oluyor çok merak ediyorum. Sürpriz yumurtaların içinden ne çıkacak bakalım.Cnm hayirli sonyc alirsiniz ins. Asilamadan sonra genelde ayni belirtiler olusuyor.bnmde her iki asilamada da goguste kasikta agri ve karinda sislik oldu
Aynnen. Ya eşimde sorup duruyor bebek nasıl diye bende umutlanma fazla diyorumBende hiç böyle belirtiler olmadı. İçeride neler oluyor çok merak ediyorum. Sürpriz yumurtaların içinden ne çıkacak bakalım.
Aynı ya benim eşim de sorup duruyor. Sanki karnımız şeffaf da içeriyi görebiliyoruz.Aynnen. Ya eşimde sorup duruyor bebek nasıl diye bende umutlanma fazla diyorum