Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Bilsem cnm valla ne zormus.eskiler evlendigi gece kaliyomus.simdi sorun yani nasil olck bilmiyorum.bnm fsh 10du hayit tohumuyla dusurdum.d.kontrol ictim 1 ay bnmde ondan oldu.o ay adet cok az geldi leke gibi.

ben de 2-3 ay içmiştim eylilde 18,75 olan fsh aralıkta 8,25 e düşmüştü
ama dünkü kontrolde 27ye çıkmış olduğunu gördük. acaba dedim o ilaçlardan mı?
ayrıca doktor dedi ki fsh ölçümlerinde büyük değeri göz önüne alıyoruz biliyoruz ki düştüğünde baskılandığı için düşüyor

arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?

arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?

anladığım kadarıyla düşük önleyici iğne vermiş. iğneni yaptır hemen. rahimi bebek için uygun duruma getirecek o iğne. yarına kadar sabretmelisin. değerin ikiye katlanırsa kimyasal değildir.

Günaydın arkadaşlar bebek için çok doktora gittim yıllar sonra pko hastası oldugumu nihayetinde bir dr sayesinde öğredim. Klomen ve merional yumurta büyüten iğne kullandım ancak bünyem tedaviye cevap vermedi. Dr iğne ile devam etmem gerektiğini ancak normal yolla zor hamile kalacagımı bu nedenle daha sistematik olan aşılama evresıne gecmemı ıstedı. Ancak drun bılundugu hastanede aşılama yapılmıyor. Bu nedenle istanbul anadolu yakasında aşılama yontemini deneyen arkadaşlardan yardım istiyorum. HANGİ HASTANE/DR 'a GİDİYORSUNUZ VE TEDAVİ ÜCRETLERİ ORTALAMA NE KADAR TUTUYOR?? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Allah isteyen herkrse evladını tez zamanda versin.

anladığım kadarıyla düşük önleyici iğne vermiş. iğneni yaptır hemen. rahimi bebek için uygun duruma getirecek o iğne. yarına kadar sabretmelisin. değerin ikiye katlanırsa kimyasal değildir.
iğne değil hap verdi canım kanamam arttı ama çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum

MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?

Seldannn cım benim de bu hafta aşılamam olacak yumurtam dün 14 tü diğerleri daha dirençliymiş büyümüyor bir türlü 600 UI lük Pregonu 200 dozla vuruyorduk göbekten dün 250 ye çıkardı doktorum 8 gündür tedavim bu yönde ilerliyor.

Araştırmalarıma göre çok nadir de olsa kan gelebilirmiş kendini üzme ve kafana takma hayırlısını iste inşallah olacak....

Ortalama 700-800 tl civarı anadolu yakasında, benim 2.asilamam perşembe günü yapılacak inşallah :)

Ne kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...

Hayrl

ay mersınden bırı daha:)) sevındımm
canım sperm yıkatmaya da para gıdecek bılgın olsun.. mersın tıp fakultesınde yaptırıyorum ben hıcbır ucret odemeden

Selamm ben subat ayinda asilama dusunuyorum insallah bu sefer bir aksilik cikmaz

Persacım Merhaba canım hemşerim, destek olalım bir birimize inşallah :) Bilmiyordum canım yıkama işleminin ücretini. Yarın 3 te randevum var yine, bakalım 14 tü en son yumurtam şimdi ne alemde acaba büyüdü mü ki.
Tıp Fakültesinde neden ücretsiz ki canım ne kadar iyi gerçekten. Bizim Özel Sağlık Sigortamız var Olbamed Hast. ile anlaşmalı bakalım karşılarsa benim için süper olur. Tıpa Filiz hocaya gitmiştim Ağustos ayında 5 aylık hamileyken gelişim geriliğinden kaybettim Filiz Çayan çok iyi bir Dr Sen kime gidiyorsun canım bilgim olsun lazım olur belki. Ben de sevindim yaa gerçekten destek olalım şu günleri atlatalım inşallah...

selam canım bende silifkedeyim olbamede toyaksiye gidiyorum perşembe aşılamam olcak inşallah nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…