- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi Happy Meal
Bilsem cnm valla ne zormus.eskiler evlendigi gece kaliyomus.simdi sorun yani nasil olck bilmiyorum.bnm fsh 10du hayit tohumuyla dusurdum.d.kontrol ictim 1 ay bnmde ondan oldu.o ay adet cok az geldi leke gibi.
arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?
iğne değil hap verdi canım kanamam arttı ama çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorumanladığım kadarıyla düşük önleyici iğne vermiş. iğneni yaptır hemen. rahimi bebek için uygun duruma getirecek o iğne. yarına kadar sabretmelisin. değerin ikiye katlanırsa kimyasal değildir.
iğne değil hap verdi canım kanamam arttı ama çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum
Pko ne oluyor adet mi olamiyrsn yoksa adet oluyrsn yumurtanmi geliamiyor o yuzden mi klomen falan kullaniyrz
Ortalama 700-800 tl civarı anadolu yakasında, benim 2.asilamam perşembe günü yapılacak inşallah :)Günaydın arkadaşlar bebek için çok doktora gittim yıllar sonra pko hastası oldugumu nihayetinde bir dr sayesinde öğredim. Klomen ve merional yumurta büyüten iğne kullandım ancak bünyem tedaviye cevap vermedi. Dr iğne ile devam etmem gerektiğini ancak normal yolla zor hamile kalacagımı bu nedenle daha sistematik olan aşılama evresıne gecmemı ıstedı. Ancak drun bılundugu hastanede aşılama yapılmıyor. Bu nedenle istanbul anadolu yakasında aşılama yontemini deneyen arkadaşlardan yardım istiyorum. HANGİ HASTANE/DR 'a GİDİYORSUNUZ VE TEDAVİ ÜCRETLERİ ORTALAMA NE KADAR TUTUYOR?? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Allah isteyen herkrse evladını tez zamanda versin.
MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?[/QUOTE
Hayirli olsun cnm bnde gcen ay yaptirdim cok kastim rahat olman gerekiyo dedi dr.bnmde 3 yumurta vardi 90 mil.sperm enjekte edilmisti.hic yorma kendini agir is yapma mumkunse yat.
Hayrl[Hayirli olsun cnm.cok kastigin icin kanama gelmistir.bizimde hic bi sorun yk 3 yumurtaya 89 mil sperm verildi bnde kasmistim korktum.agir is yapma yat mumkunse.
ay mersınden bırı daha:)) sevındımmNe kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...
selam canım bende silifkedeyim olbamede toyaksiye gidiyorum perşembe aşılamam olcak inşallah nerde oturuyorsunNe kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...