Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
ah ah bana da dediler onu 3. ayım hsgde..
beli olmaz ınsallah senın olur canım

ya senin yazdıklarını okuyunca ne dusunecegımı bılemedım. mersınden berıne denk geldım dıye sevındım oncelıkle.
ben de 2 senedir gebe kalamadım ve sorununuz yok dıyorlar..
bu hafta 2. asılamayı yaptıracam.. yarın yumurta olcumu var..
ben 2 asılamadan sonra tup bebek raporu alırım dıye hayal kuruyordum.. resmıyette 4 yıldır evlı gorunuyoruz.. sıgortamız var tek eksık asılamaydı..
pek umıtlı degılım amac rapor almak aslında.. ilk asılama tutmayınca umıtlerım kırıldı..
ama benım yumurtalar klomene cevap verıyor dıye dr ıgneye gerek yok dedi. sımdı ben rapor alamayacak mıyım ya

Kızlar selam benim aralığın 22 sinde asilamam yapıldı. 7.9.10.ve 12.gunleri evde test yaptım hepsi pozitif cikti 12. Gün yaptığım da ilk önce yok Sansam da ışığa tutunca silik çizgiyi gördüm. Bu gecede devlet hastanesinin aciline gittim kan verdim ve sonuç 0.420 yani negatif.Cok şaşırdım. .Bir daha asla gebelik testine para vermem.

Şaka gibi haram olsun onlara verdiğin para neden dersen Umutlarını alt üst ettiler ..benim bile sinirlerim bozuldu ..üzülme canım Rabbim kucaklarımızı doldursun

Valla bu erken gebelik testleri gerçekten hikâyemis. Yazık o kadar para veriyorsun ama doğru sonuç alamıyorsun. 1 tane yapsam hadi yanıldı dicem.sadece 1 tanesi 4.tl lik testi. Onda bile 2.cizgi cikmisti.

inşallah herşey pozitif gelişir sonu çok büyük mutluluk olur YARABBİM

canım sonrasında tüp bebek yaptırmam gerek ise doktorunla açık açık konuş, klomene cevap veriyor olsan bile iğnelide ısrar et ve en azından 2 tanesi öle olsun. bende klomene cevap veriyordum ama devletin tüp bebek için şartını duyunca yıkıldım bak işte, şimdi 2 tane iğneli yaptırmak zorundayım, hepimize Allah yardımcı olsun

Artniyetizm Amin canım çok sağol. İnşallah HEPİMİZİN emekleri boşa çıkmasın, mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun hayırlısıyla...

Bu arada o testlerin pozitif çıkma sebebi aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor mesela ben şu an göbekten iğne oluyorum ve çatlatma yapılacak ardından hemen test yapsam pozitif çıkar doktor yanında çalışan arkadaşım söyledi en az 12 değil de 14 gün sonra test yapılması gerekiyormuş sanırım.

Cok uzuldum canim hayirlisi olsun diyelim bi dahakine tutar insallah bende test alicaktm vazgectim seni duyunca adet gunumu beklicem

günaydın kızlarr
az önce doktordan geldim, megononlar işe yaramış yumurtalar istediğm gibi dedi.. çatlatma iğnesini yaptı yarın aşılamam olcak

cnm çok üzüldümm yaa inan çok umutluydum senden

Canım Hayırlı Olsun İnşallah Güzel Haberler Verirsin Bizler de Umutlanırız
Benim aşılama sanırım Çarşamba Perşembe gibi olacak tahminim ama bu gün net bilgi verecek doktorum saat 3 te randevum İnşallah her şey iyi gider çok huzursuzum içimde olmayacak gibi his var

ah ah bana da dediler onu 3. ayım hsgde..
beli olmaz ınsallah senın olur canım

Aklıma direk sen geldin zaten. Ben elimden geleni yapıcam. Artık gerisi kısmet. Zaten birkaç ay daha olmazsa ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ona çok ümit bağladım. Hatta ikiz olur ne güzel falan diye hayaller kuruyorum.

iyi düşünelim iyi olsun inşallah, sonuç pozitif olsun sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah, AMİNNN

Çatlatma iğnesinin etkisi hemen geçmediği için 10-12 günden önce test yaparsan pozitif çıkar.

kızlaarr yaa çatlatma iğnesi yapıldığı halde kist oluşurmu bilgisi olan varmı?

Aminn İnşallahh... Kist oluşsa bile sorun olmaz dedi doktorum 1 ayda temizlenirmiş dediğine göre bende çok korkmuştum. Okuduğuma göre doğum kontrol hapı ile 1 ayda düzeliyormuş canım...

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
1,5 yıllık evliyim aşılama yaptırmak istiyoruz.5 gün ilaç kullandım bugün kontrle gittm ama yumurta göremdi gbi biri 16 mm dedi çarşamaba gece çatlatma iğnesi vurulp cuma da aşılamaya gitcmDediklerinizi çok anlamıyorum iğneli tedavi dedğiniz şey ne bana sadece 1 çatlatma iğnesi verdi bir de aşılma zor mu özelde yaptırcam 5 dak. iş dedi hemşire ama korkuyorum zaten umudm da çok yok aşılam mak.%25 miş..Ama Rabbim büyük inş. bizler için de mucize olur ve bebişlermze kavuşuruz.

cnm hiç korkulacak bişey yok hemşirenin dediği gibi 5 dk bir işlem aynı alttan muayne gibi hiç korkma
iğneli tedavi deikleri yumurtayı klomenle değil iğneyle büyütüyolar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…