- 6 Ocak 2015
- 34
- 9
- 13
- 39
- Konu Sahibi Happy Meal
-
benim de devam ediyor az ama, banyo bile yapmadım yapsam mı bilemiyorum, kafam karışık.."]MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım
Merhaba canim benimde p.tesi günü aşılamam oldu aynı sekilde ağrım leke şeklinde de kanamam oldu ve az da olsa haladevam ediyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Bende korkuyordum ama sabah duş aldim dr zaten bisey söylemedi istirahate bile gerek duymadıbenim de devam ediyor az ama, banyo bile yapmadım yapsam mı bilemiyorum, kafam karışık..
evet birşey söylemedi, ben kanamadan dolayı yapmadım, akşama doğra yaparım artık. Allhım inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bol bol dua edelim.Bende korkuyordum ama sabah duş aldim dr zaten bisey söylemedi istirahate bile gerek duymadı
Amiiiin Inşallah :) 2 gündür gayet sakindim ama günler geçtikçe heyecan artiyomuş senin ne zaman belli olucak sonuç bana 14 gün sonra kan testi yaptirirsin dedievet birşey söylemedi, ben kanamadan dolayı yapmadım, akşama doğra yaparım artık. Allhım inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bol bol dua edelim.
ayın 19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık ama dışarda kar var düşerim diye korkuyorum.Amiiiin Inşallah :) 2 gündür gayet sakindim ama günler geçtikçe heyecan artiyomuş senin ne zaman belli olucak sonuç bana 14 gün sonra kan testi yaptirirsin dedi
Allah yardimcin olsun canim bende ayni durumdayim yalnızım böyle olunca daha çok düşünüyorum dikkat et sıkı giyin üşütme :) Rabbim nasip edicekse eğer senide korur bebişide :)ayın 19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık ama dışarda kar var düşerim diye korkuyorum.
iki gün sonra asılamam olacak tek yumurtam oluştu... şansım az mı sizceee
tamam canım çok teşekkür ederim :)Özel muayene için randevu almak gerekiyor.ben de senin gibi düşünüyordum amacım aşılama yaptirmakti ama konuyu nasıl izah edecektim. Ona durumumu anlatınca aşılama denediniz mi diye sordu.hayır dedim. O zaman aşılama yapalim dedi hemen. Sen de durumunu anlatırsın zaten tatli bir bayan rahatça konuşup anlasabilirsin.
1 tane olmuş işte ne güzel,benim de solda yok sağda 2 tane olmuş klomen kullandım,dün gece vurduk iğneyi ve yarın öğlen aşılamam yapılacak hayırlısıyla inşallah...benim 2. aşılamam ve bende anesteziye gerek yok,bişey hissetmiyorsun...arkadaşlar benm kafam iyce karıştı dr solda yumurtamı göremdi ilaç sonrası sağda 16mm dedi bu gece 12de iğne yaptırcaz cumaya da aşılma olck 20mm olur cumaya dedi ama tek yumurta gördü sanırım offf gerildim iyce umutlanyrm sonra tekrar tutmaz sanmm diyrm manyak oldıum iyce ağklayp duryrmBna dua edin lütfen evlilğmde problşemler yaşyrm bu bebek umut olack bna
walla biz kadınlara Allah yardım etsin, dualarımız duysun, Ayrıca Allah doktor eline düşürmese keşke, denek gibi kullanıyolar herbirimizi, giren çıkan onlara değil tabi anasını satayım, 5-6 yıldır psikoloji bırakmadılar, tez elden hepimiz iyi sonuçlara kavuşuruz inşallahMerhabalar bende 2 kere aşılama yaptırdım.Cuma günü de 3. aşılamamı olacağım inşallah. Bizde de sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senedir uğraşıyoruz. Bu sefer ki doktor çatlatma iğnesinden 40 saat sonra aşılama yapacağını söyledi, herbiri herkes farklı söylüyor güvenemiyorum de kimseye artık, beni asıl korkutan da aşılama sonrası dayanılmaz olan ağrılar sancılar ki öyle böyle değil günlerce sürüyor ve bunu doktorlar hiç anlamayıp günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar, bir cevap vermemeleri deli ediyor beni..neyse inşallah bu sefer tutar. 1 senede zor atlatıyorum yaşadıklarımı(
ayrıca korkuyrm lokal anetzi mi alsm dr olur dedi ama emin değilm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?