- Konu Sahibi Happy Meal
klomen ne diycem gülceksiniz cidden hiçbişy bilmyrmmmmBenimki ne şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin 5 günlük kullandığın ilacın adı klomen canımklomen ne diycem gülceksiniz cidden hiçbişy bilmyrmmmmBenimki ne şimdi?
Öncelikle Rabbim hepimizin bebek hasretini dindirsin inşallah .bende 5 yıllık evliyim 2 defa çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. Bu ay adet olunca gidicem doktora aşılama olacak.hapla gelişmiyo yumurta iğneylede sadece bi tane oluyo dua edin nolur proklaktin yüksek çıkıyo bi yandan ada çayıda içsem birşey olurmu yada önerebileceğiniz birşey varmı.
senin 5 günlük kullandığın ilacın adı klomen canım
benmi canım?canım sanırım sen hiç ilaç yada iğne kullanmadan mı aşılamaya gidiyorsun, anladığım öyle, demekki senin yumurtalar kendiliğinden büyüyor durumu iyi maşallah, sen direk çatlatma olup aşılama olacaksın, inşallah tutar :)
Daha önce gittiğim doktorlar hiç doğru dürüst açıklama yapmadı bu doktorumun söylediğine göre pko luyum galiba hiç hamile kalamadım 5 yıldır uğraşıyorum sağol tavsiyen için benim merak ettiğim ilaçla bir kullanılmasının zararı olur mu incir kürünün kist falan yaparmı acep.RAbbim yüzğmüzü güldürsün.Merhaba. Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız polikistik over mi?. Daha önce hamile kaldınız mı yada çocuğunuz var mı. Yumurta büyütme de İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü çok tavsiye ediyorlar.
Daha önce gittiğim doktorlar hiç doğru dürüst açıklama yapmadı bu doktorumun söylediğine göre pko luyum galiba hiç hamile kalamadım 5 yıldır uğraşıyorum sağol tavsiyen için benim merak ettiğim ilaçla bir kullanılmasının zararı olur mu incir kürünün kist falan yaparmı acep.RAbbim yüzğmüzü güldürsün.
Pko ne oluyor adet mi olamiyrsn yoksa adet oluyrsn yumurtanmi geliamiyor o yuzden mi klomen falan kullaniyrzBen adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum ve bunu öğreneli 2 yıl oldu. Hiç bir doktor pcolusun dememişti. Bilsem baştan tedbirini alırdım. Bir şeyler yapardım.
Canım ilaçlarla kürü bir arada kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben Saraçoğlunun soğan kürünü uygulamıştım uzun bir süre ama ilaç içerken kullanmadım hiç. Gerçi ben sonuç alamadım ama alanı da çok duydum.
Asilama yaptirdim tutmadi.bugun adetin 5.gunu dra gittim diane 35 yazdi.kist fln yk desi.neden yazdi bilmiyrm.daha oncede klomn kist yapmisti yine s.kontrol kullandim fsh yi yukseltti.kullanan varmi bu ilaci.
Haa tamam canim orasi oyle,bende bi igne falan verildi ekstradan sandim :))nasıl yani :) direk spermi enjekte ettiler ?
ben de geçen ay yumurta takibi için merional kullandım. bugün fsh yüksekti ondan mı oldu acaba???
yok yok :) bende şaşırdım walla :)Haa tamam canim orasi oyle,bende bi igne falan verildi ekstradan sandim :))