Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Öncelikle Rabbim hepimizin bebek hasretini dindirsin inşallah .bende 5 yıllık evliyim 2 defa çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. Bu ay adet olunca gidicem doktora aşılama olacak.hapla gelişmiyo yumurta iğneylede sadece bi tane oluyo dua edin nolur proklaktin yüksek çıkıyo bi yandan ada çayıda içsem birşey olurmu yada önerebileceğiniz birşey varmı.

Öncelikle Rabbim hepimizin bebek hasretini dindirsin inşallah .bende 5 yıllık evliyim 2 defa çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. Bu ay adet olunca gidicem doktora aşılama olacak.hapla gelişmiyo yumurta iğneylede sadece bi tane oluyo dua edin nolur proklaktin yüksek çıkıyo bi yandan ada çayıda içsem birşey olurmu yada önerebileceğiniz birşey varmı.

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız polikistik over mi?. Daha önce hamile kaldınız mı yada çocuğunuz var mı. Yumurta büyütme de İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü çok tavsiye ediyorlar.

senin 5 günlük kullandığın ilacın adı klomen canım

canım sanırım sen hiç ilaç yada iğne kullanmadan mı aşılamaya gidiyorsun, anladığım öyle, demekki senin yumurtalar kendiliğinden büyüyor durumu iyi maşallah, sen direk çatlatma olup aşılama olacaksın, inşallah tutar :)

]Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
1,5 yıllık evliyim aşılama yaptırmak istiyoruz.5 gün ilaç kullandım bugün kontrle gittm ama yumurta göremdi gbi biri 16 mm dedi çarşamaba gece çatlatma iğnesi vurulp cuma da aşılamaya gitcm:KK43:Dediklerinizi çok anlamıyorum iğneli tedavi dedğiniz şey ne bana sadece 1 çatlatma iğnesi verdi bir de aşılma zor mu özelde yaptırcam 5 dak. iş dedi hemşire ama korkuyorum zaten umudm da çok yok aşılam mak.%25 miş..Ama Rabbim büyük inş. bizler için de mucize olur ve bebişlermze kavuşuruz.

Inşallah kavuşuruz bende yarın kontrole gidecem bakalım yumurtalar buyumusse bende asilama yaptırcam ben 5 gün klomen kullandım hadi hayirlisi

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız polikistik over mi?. Daha önce hamile kaldınız mı yada çocuğunuz var mı. Yumurta büyütme de İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü çok tavsiye ediyorlar.
Daha önce gittiğim doktorlar hiç doğru dürüst açıklama yapmadı bu doktorumun söylediğine göre pko luyum galiba hiç hamile kalamadım 5 yıldır uğraşıyorum sağol tavsiyen için benim merak ettiğim ilaçla bir kullanılmasının zararı olur mu incir kürünün kist falan yaparmı acep.RAbbim yüzğmüzü güldürsün.

ben geldim kızlar.
tüp bebek için reçetemi aldım. ama fsh çok yüksek çıktı nasıl olacak bilmiyorum :KK43:

Daha önce gittiğim doktorlar hiç doğru dürüst açıklama yapmadı bu doktorumun söylediğine göre pko luyum galiba hiç hamile kalamadım 5 yıldır uğraşıyorum sağol tavsiyen için benim merak ettiğim ilaçla bir kullanılmasının zararı olur mu incir kürünün kist falan yaparmı acep.RAbbim yüzğmüzü güldürsün.

Ben adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum ve bunu öğreneli 2 yıl oldu. Hiç bir doktor pcolusun dememişti. Bilsem baştan tedbirini alırdım. Bir şeyler yapardım.
Canım ilaçlarla kürü bir arada kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben Saraçoğlunun soğan kürünü uygulamıştım uzun bir süre ama ilaç içerken kullanmadım hiç. Gerçi ben sonuç alamadım ama alanı da çok duydum.

Ben adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum ve bunu öğreneli 2 yıl oldu. Hiç bir doktor pcolusun dememişti. Bilsem baştan tedbirini alırdım. Bir şeyler yapardım.
Canım ilaçlarla kürü bir arada kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben Saraçoğlunun soğan kürünü uygulamıştım uzun bir süre ama ilaç içerken kullanmadım hiç. Gerçi ben sonuç alamadım ama alanı da çok duydum.
Pko ne oluyor adet mi olamiyrsn yoksa adet oluyrsn yumurtanmi geliamiyor o yuzden mi klomen falan kullaniyrz

Asilama yaptirdim tutmadi.bugun adetin 5.gunu dra gittim diane 35 yazdi.kist fln yk desi.neden yazdi bilmiyrm.daha oncede klomn kist yapmisti yine s.kontrol kullandim fsh yi yukseltti.kullanan varmi bu ilaci.

Asilama yaptirdim tutmadi.bugun adetin 5.gunu dra gittim diane 35 yazdi.kist fln yk desi.neden yazdi bilmiyrm.daha oncede klomn kist yapmisti yine s.kontrol kullandim fsh yi yukseltti.kullanan varmi bu ilaci.

ben de geçen ay yumurta takibi için merional kullandım. bugün fsh yüksekti ondan mı oldu acaba???

ben de geçen ay yumurta takibi için merional kullandım. bugün fsh yüksekti ondan mı oldu acaba???

Bilsem cnm valla ne zormus.eskiler evlendigi gece kaliyomus.simdi sorun yani nasil olck bilmiyorum.bnm fsh 10du hayit tohumuyla dusurdum.d.kontrol ictim 1 ay bnmde ondan oldu.o ay adet cok az geldi leke gibi.

kızlar günaydın

işte olduğumdan yazdıklarınızı okuyamıyorum doğrudüzgün :KK43: cevap veremiyorum bazen, akşam eve gidince bakayım dedim, oda evi topla onu yap bunu yap derken zaman dolmuş :KK43: hop uykuya :KK43: bide kedim var annesi olarak onla uğraştım :) kedi anası yaptım kendimi :) en azından onu direk stresssiz elde edebiliyosun, herşeyin hayırlısı bakalım :)

X