- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
-
- Konu Sahibi Happy Meal
ÜYE | SAT | UYGULAMA | YAŞ | BOY | KİLO | SONUÇ |
amiiinnnnnnnn aminnnnnnnnKız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)
konuya gelen arkadaşlar beğenirlerse sevinirim.
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
yeni yılımız sağlık, bebiş, bereket, mutluluk getirsin inşallah :)
Bismillahirrahmanirrahim...
AminKız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)
aminnn
Amiiiinnnn yeni topikte elbet olumsuz haberler alacağız ama mutlu haberlerimiz çok olsun inşallah,hem bebek hem ailevi konularımız hakkında mutlu şeyler paylaşmak dileğiyle 2015 hepimize hayırlı olsunKız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)
aminn canım inş yeni yıl hepimize huzur sağlık ve bebiş getirir yeni topiğin hayırlı olsunKız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)
bazı tetkikler için adetli olman gerk miyor ama tüp bebekte e2,lh,prolaktin,progesteron,tsh ve fsh follikül faz başlangıcında yani adetli iken bakılıyor.tüpbebek merkzinden randevu aldım ön göürşme için ön görüşmeye gittikten sonra yaptırıcam tahlileri öğrenip devlet hastanesine yaptırayım diyorm ama adetli olma sartmı kızlar yanı adet anında hastaneden belki randevu alamayabılırım uzun tarıhlere atıyor
aminnnnnmerhaba arkadaşlar tpiğin 2015 adına acılmasına sevındım en azından her ay degıstırmek zorunda kalmayız hepimize yeni topk hayırlı ugurlu olsn isteyen herkesin kucagı beklerle dolsun
tüp bebek için fiyat aldın mı canım ? kaç TL dedilerbazı tetkikler için adetli olman gerk miyor ama tüp bebekte e2,lh,prolaktin,progesteron,tsh ve fsh follikül faz başlangıcında yani adetli iken bakılıyor.
Canım sarıçiçeğe soracaktın herhaldetüp bebek için fiyat aldın mı canım ? kaç TL dediler
tüp bebek için fiyat aldın mı canım ? kaç TL dedilertüpbebek merkzinden randevu aldım ön göürşme için ön görüşmeye gittikten sonra yaptırıcam tahlileri öğrenip devlet hastanesine yaptırayım diyorm ama adetli olma sartmı kızlar yanı adet anında hastaneden belki randevu alamayabılırım uzun tarıhlere atıyor