Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Ne kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...
benimde randevum yarın :) tanışalım canım

275 sperm yıkama+350 aşılama+68 ovitrelle +112 doktor muayenesine vermiştim 2 ay önce,şimdi ovitrelle aldım,doktor muayenesi verdim,yıkama ve aşılama ücretleri 2015 te ne oldu görücez..tutsun da... Tüp bebek çok daha pahalı.inşallah gerek kalmaz:KK43:

Ne kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...
merhaba canım sende mersindeymişsin :) ben yeni taşındım mersine 3 ayı geçti işte, ben adanadaki başkent hastanesine başladım ve doktorumdan çok memnunum, yeni ameliyat oldum ve devletin tüp bebeğinden yararlanmak için iki adet iğneli aşılama yaptırmam lazım (önceden 5 tane yapılmıştı aşılama ama ilaçla) ondan sonra tutmaz ise tüp bebek, hayırlısı bakalım

ay mersınden bırı daha:)) sevındımm
canım sperm yıkatmaya da para gıdecek bılgın olsun.. mersın tıp fakultesınde yaptırıyorum ben hıcbır ucret odemeden
persa sende mersinden süper :)
tıp fakültesimi ? nasıl temiz mi iyimi bana anlatsana canım, ben güvenemiyorum ve bide bu şehri tanımıyorum daha, yoruldum artık koşturmaktan, birde çalışmak zorundayım takibim zor oluyor

bu topikte mersinden olanlar bana merhaba diyebilir mi kızlar, ben mersinde nereye gidilir tedavilerde bilmiyorum :KK43:

persa sende mersinden süper :)
tıp fakültesimi ? nasıl temiz mi iyimi bana anlatsana canım, ben güvenemiyorum ve bide bu şehri tanımıyorum daha, yoruldum artık koşturmaktan, birde çalışmak zorundayım takibim zor oluyor
Canım busene tip fakültesi taşındı artık unv nin içinde devasa boyutta ve hersey yeni. Ben filiz hocaya gidiyorum.
Normal muayenede asistanlar bakıyor o yüzden özel randevu aldım. 122 tl muayene ödedim kadin doçent ve cok tatlı bir bayan rahat hissettiriyor.
Sonrasında kontrol ve asilama ücretsiz.
Urolojiye sperm vermeye gittik hic bekletmeden hemen alıp yikadilar verdiler.
Erkeğin sperm vereceği yer bile özel hastaneden iyi. Tv dergi falan var :))))
Asilamam tutmadı gecen ay. Bu ay muaywne için gittiğimde filiz hoca özel girise gerek yok dedi normal giriş yaptık ama özel muayene etti ve perşembe inşallah 2. aşılama yapılacak.
Mersin ve adanada 6farkli özel hastaneye dra gittim. En iyisi tip fakültesi canım.

Persacım Merhaba canım hemşerim, destek olalım bir birimize inşallah :) Bilmiyordum canım yıkama işleminin ücretini. Yarın 3 te randevum var yine, bakalım 14 tü en son yumurtam şimdi ne alemde acaba büyüdü mü ki.
Tıp Fakültesinde neden ücretsiz ki canım ne kadar iyi gerçekten. Bizim Özel Sağlık Sigortamız var Olbamed Hast. ile anlaşmalı bakalım karşılarsa benim için süper olur. Tıpa Filiz hocaya gitmiştim Ağustos ayında 5 aylık hamileyken gelişim geriliğinden kaybettim Filiz Çayan çok iyi bir Dr Sen kime gidiyorsun canım bilgim olsun lazım olur belki. Ben de sevindim yaa gerçekten destek olalım şu günleri atlatalım inşallah...
Ben de filiz hocaya gidiyorum cok memnunum.
Özel muayene dışında hastanede hic ücret ödenmez. Test,tahlil, normal muayene hepsi karşılanıyor..
Klomenle yapıldı asilama. Iğneyle yapılsa ona para giderdi bir miktar.

Mersin Tıp Fakültesi yenilendi çok harika oldu kesinlikle tavsiye ederim Benim Dr da Filiz Çayandı çok kibar çok nazik davranıyor bebeğim güzelim diyor :) çok dikkatli davranıyor.Ah keşke herkes öyle ola bilse. Ben de Silifkeden Özel Randevu ile gittim Benim durumum çok farklıydı Gittiğimde 5 aylık hamileydim bebeğimde gelişim geriliği vardı ve Filiz Hoca kaybettiğimi söyledi. Şimdi Silifke' de Aşılamam yapılacak ama Kesinlikle hamile kalırsam Filiz Hocaya gidip muayene olacağım...

Klomen bana fayda etmedi diye Pregon iğneye başladık ve İlk Aşılama. Hapla başlanıldığında tüp bebek şansı olmuyor mu ne diye duymuştum yada devlet mi ne karşılamıyormuş sanırım ve en az 2 kez İğneli aşılama gerekiyormuş tüp bebek için herhalde...

Son düzenleme:
Ben de filiz hocaya gidiyorum cok memnunum.
Özel muayene dışında hastanede hic ücret ödenmez. Test,tahlil, normal muayene hepsi karşılanıyor..
Klomenle yapıldı asilama. Iğneyle yapılsa ona para giderdi bir miktar.

Persacım çok şanslısın gerçekten, buralarda umudumu kaybedersem geleceğim bende canım. İnşallah hepinizden hayırlı haberler alırız...

Persacım çok şanslısın gerçekten, buralarda umudumu kaybedersem geleceğim bende canım. İnşallah hepinizden hayırlı haberler alırız...
Inşallah biran önce kavusuruz bebislere..
Gecen ay 3yumurtam gelişti klomenle 3ude iyi boyuttaydi ama olmadı. Bu ay olgun 1yumurta var. Pek ümidim yok.. eşimle de sorun yasiyoruz artık bu mesele ikimizi de cok geriyor. Bu ay da tutmazsa eşimi tekrar hastaneye gitmeye ikna edemem galiba.
Bu ay olmasa bırakalım bu işi artık diyor son sansim gibi bişey bu ay.

Inşallah biran önce kavusuruz bebislere..

Aminn canım benim yaa, bakma erkekler hep öyle derler ama onlarda sonradan değişiyorlar o gün gelince gidelim diyen onlar oluyorlar Hiç ümidini yitirme elbette olacak Allahın izni ile yumurtan var oluşuyor eşin de de sperm var ki aşılama denilmiş. Deneyeceğiz güzelim oturmakla olmuyor bizler farklıyız biraz uğraşarak ulaşacağız.Bu günler bize bir çok şeyi öğretiyor hem sabrı hemde kıymetini değerini öğretiyor. Hayırlısı ile inanıyorum olacak...

Klomen bana fayda etmedi diye Pregon iğneye başladık ve İlk Aşılama. Hapla başlanıldığında tüp bebek şansı olmuyor mu ne diye duymuştum yada devlet mi ne karşılamıyormuş sanırım ve en az 2 kez İğneli aşılama gerekiyormuş tüp bebek için herhalde...
canım ben adanada doktora başlayınca devletin tüp bebek tedavisinden yararlanırım dedim ama önce bir ameliyatım vardı rahimden, doktorum bana tüp bebekden faydalanabiliyorsun devletin sana sunduğu dedi ama şartları varmış, 3 yılı aşkın evli olcan o tamam :) sonra aşılama yaptırmış olcakmışın ve devamında şunu eklemiş akıllılar en az 2 tane aşılama iğneli olacakmışki ben tüp bebekden yararlanabileyimmiş, bu kadar saçmalık olur, 4 yıldır anam ağlamış tedavilerden geldiğim noktaya bak, neyse ameliyatımı oldum çok şükür şimdi iki tane iğneli aşılama yaptıracağım şubatta başlamam lazım, ameliyattan sonra rahim toparlanması için, eğer sen iyi diyorsan üniversite hastanesine oraya bi giderim wallada şu doktorun soyadınıda söyler misin bana. adana gel git ile uğraşmamış oluruz en azından :)

.
canım ben adanada doktora başlayınca devletin tüp bebek tedavisinden yararlanırım dedim ama önce bir ameliyatım vardı rahimden, doktorum bana tüp bebekden faydalanabiliyorsun devletin sana sunduğu dedi ama şartları varmış, 3 yılı aşkın evli olcan o tamam :) sonra aşılama yaptırmış olcakmışın ve devamında şunu eklemiş akıllılar en az 2 tane aşılama iğneli olacakmışki ben tüp bebekden yararlanabileyimmiş, bu kadar saçmalık olur, 4 yıldır anam ağlamış tedavilerden geldiğim noktaya bak, neyse ameliyatımı oldum çok şükür şimdi iki tane iğneli aşılama yaptıracağım şubatta başlamam lazım, ameliyattan sonra rahim toparlanması için, eğer sen iyi diyorsan üniversite hastanesine oraya bi giderim wallada şu doktorun soyadınıda söyler misin bana. adana gel git ile uğraşmamış oluruz en azından :)
Doc filiz çayan.
Adanaya kadar git gel yapmazsin bence.

puregon yanında klomen kullandınız mı yoksa sadece iğne mı kullandınız

.
Doc filiz çayan.
Adanaya kadar git gel yapmazsin bence.
ayyy persacım walla çok doğru kesinlikle ben şubatta adet zamanım filiz hocaya giderimde ama önceden randevu almak gerekiyor muki

yani ilk hastası olucam lak diye damdar düşer gibi aşılamaya geldim olur mu

"]MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım
MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?
Merhaba canim benimde p.tesi günü aşılamam oldu aynı sekilde ağrım leke şeklinde de kanamam oldu ve az da olsa haladevam ediyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

ayyy persacım walla çok doğru kesinlikle ben şubatta adet zamanım filiz hocaya giderimde ama önceden randevu almak gerekiyor muki

yani ilk hastası olucam lak diye damdar düşer gibi aşılamaya geldim olur mu
Özel muayene için randevu almak gerekiyor.ben de senin gibi düşünüyordum amacım aşılama yaptirmakti ama konuyu nasıl izah edecektim. Ona durumumu anlatınca aşılama denediniz mi diye sordu.hayır dedim. O zaman aşılama yapalim dedi hemen. Sen de durumunu anlatırsın zaten tatli bir bayan rahatça konuşup anlasabilirsin.

X